Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri combine frigorifice – TOP 10 super-oferte înainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri combine frigorifice – TOP 10 super-oferte înainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri combine frigorifice – TOP 10 super-oferte înainte de Black Friday 2017
08 Noi 2017   •   14:15
eMAG reduceri combine frigorifice. Au mai ramas doar cateva zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online emag.ro are deja niste oferte atractive la aparate frigorifice.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales 10 combine frigorifice cu reduceri-bomba:
 

eMAG reduceri combine frigorifice Albatros

 
1. Combina frigorifica Albatros CF33A+, cu un volum de 246 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 173 de cm, cu 3 ani garantie, are o reducere de 46% in cadrul campaniei emag reduceri combine frigorifice. Pretul este unul cu adevarat excelent si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Albatros clasa A+

 
2. Combina frigorifica Albatros CF34A+, cu o capacitate de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu lumina interioara, inaltimea de 176 de cm si 3 ani garantie, are o reducere de 44%. Volumul net al congelatorului este de 68 de litri, iar combina consuma 237 de kWh/an. Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Whirlpool

 
3. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, cu un volum de 312 litri, clasa A+ de eficienta energetica, 6th Sense Fresh Control, sistem full No Frost, cu dozator apa, inaltimea de 188,5 cm, fabricata din inox, beneficiaza de o reducere substantiala, de 44%, in cadrul campaniei eMAG reduceri combine frigorifice. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Haier

 
4. Combina frigorifica Haier HBM-687S, cu un volum de 312 litri, clasa A++ de eficienta energetica, racire directa, inaltimea de 185 de cm, din inox, are o reducere de 44%. Congelatorul combinei are o capacitate de congelare de 3 kg / 24 de ore. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Indesit

 
5. Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W, 368 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 200 de cm, are o reducere de 43% in cadrul campaniei eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Sertarele detasabile maresc spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar:
- Pana la 38 % mai multa capacitate de congelare
- Pana la 3 cutii de pizza in plu
 
Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Electrolux

 
6. Cei care apreciaza inalta performanta se pot orienta spre combina frigorifica Electrolux EN3854MOX. Cu o capacitate de 357 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 200 de cm, display, touch control, fabricata din inox antiamprenta, aceasta combina frigorifica este visul  oricarei familii. Iar acum pretul sau este foarte accesibil, fiind redus cu 39%. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Hotpoint

 
7. Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W, sistem Full No Frost, cu un volum de 340 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 189 de cm, are o reducere de 38% in cadrul campaniei eMAG reduceri combine frigorifice. Combina Hotpoint beneficiaza de o serie de tehnologii sofisticate ce permit personalizarea spatiului intern în functie de utilizarea specifica si modul de pastrare al alimentelor.
 
Racirea la inalta definitie nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Zanussi

 
8. Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA, cu o capacitate de 337 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea 185 de cm, are o reducere de 38% pe siteul emag.ro. Multumita usii reversibile care se deschide spre stanga sau dreapta, aceasta combina frigorifica poate fi asezata oriunde doriti in bucatarie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

 
9. Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 325 l, clasa A+, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa, are o reducere de 37% pe siteul emag.ro. Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Samsung

 
10. Fanii brandului Samsung vor fi incantati ca pot acum sa aiba in gospodarie nu doar un televizor Samsung, ci si o combina frigorifica Samsung extrem de performanta, dar ca nu costa o avere. Combina frigorifica RB37J5000SA/EF, cu un volum de 367 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem No Frost, cu inaltimea de 201 cm, are o reducere de 34% in cadrul campaniei eMAG reduceri combine frigorifice. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice –
Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close