Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri cuptoare de ziua eMAG. Ofertele s-au copt si sunt numai bune de gustat!

eMAG reduceri cuptoare de ziua eMAG. Ofertele s-au copt si sunt numai bune de gustat!

eMAG reduceri cuptoare de ziua eMAG. Ofertele s-au copt si sunt numai bune de gustat!
04 Dec 2017   •   15:15
eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile. De ziua eMAG, magazinul online emag.ro a anuntat ca ofera reduceri totale de 10 milioane de lei.
 
eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile de ziua eMAG – emag.ro listeaza ofertele AICI.
 
Ziua eMAG este marti, 5 decembrie, iar magazinul emag.ro celebreaza 16 ani de existenta printr-o campanie uriasa de reduceri la mii de produse.
 
Deoarece nu mai este mult pana cand mirosul delicoaselor mancaruri traditionale de Craciun vor umple casele noastre, de ziua eMAG emag.ro are reduceri la electrocasnice de gatit precum plitele si cuptoarele incorporabile.

 

eMAG reduceri cuptoare incorporabile de ziua eMAG - Arctic

 
Unul dintre cele mai populare cuptoare incorporabile este cuptorul Arctic AROIM24500BC, electric, multifunctional, cu curatare catalitica, ce are o capacitate generoasa de 71 de litri si care face parte din clasa de eficienta energetica A+.
 
Cuptorul Arctic este un cuptor incorporabil elegant, cu usa si panou de control din sticla, clasa energetica A+, timer electronic si sistem de curatare catalitic. Cele 12 functii de gatit, de la programul 3D sau ventilatie cu aer cald la cel de Pizza si volumul interior de 71 de litri, sunt garantia ca atat cei care isi doresc o gustare rapida, cat si cei care prefera preparate mai complexe, vor avea un partener de incredere.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile de ziua eMAG – clasa energetica A

 
Clasa energetica A+ ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu cuptoarele din clasa A. De asemenea, cuptorul are o capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Iar Timer Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. 
 
eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile de ziua eMAG – emag.ro listeaza ofertele AICI.
 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile de ziua eMAG - Zanussi

 
Cei care au nevoie si de plita si de cuptor incorporabil pot achizitiona un pachet promotional care are o reducere foarte avantajoasa, alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X, electric, de 60 de litri, cu 3 functii, grill, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA, cu 4 arzatoare pe gaz, fabricata tot din inox.
 
Sistemul de ventilatie cu distributia uniforma a caldurii din acest cuptor inlatura definitiv necesitatea intoarcerii mancarii pe durata procesului de gatire. Sistemul mentine o temperatura uniforma in orice colt. Un alt mare avantaj este ca nu trebuie sa va faceti griji - setati pornirea si oprirea timpului de gatit, iar cuptorul se va inchide automat cand mancarea este pregatita.

eMAG reduceri plite incorporabile de ziua eMAG

Optiunea Grill face ca rumenirea painii prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a va rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.
 
Amplasarea inteligenta a ventilatorului intern din acest cuptor distribuie uniform caldura in tot cuptorul, astfel incat alimentele sunt intotdeauna mentinute la o temperatura uniforma pe toata suprafata lor. Merita mentionat si ventilatorul pentru racire care porneste automat cand este stins cuptorul. El raceste componentele electronice si partile exterioare ale cuptorului.

 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile de ziua eMAG – emag.ro listeaza ofertele AICI.

 

eMAG reduceri cuptoare incorporabile de ziua eMAG - Beko

 
Un pret excelent are si cuptorul incorporabil Beko BIM25300XM, electric, multifunctional, cu autocuratare catalitica, cu o capacitate de 71 de litri, 8 functii, clasa A de eficienta energetica, fabricat din sticla neagra si inox.
 
Panourile catalitice montate pe peretii cavitatii interioare absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici. Geamul usii cuptorului este acoperit cu un strat special care permite o curatare usoara, fara a fi necesara utilizarea unor solutii specializate de curatare.
 
eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile de ziua eMAG – emag.ro listeaza ofertele AICI.

×
Subiecte în articol: emag reduceri emag eMAG.ro ziua emag
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close