Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri de pana la 45% la electrocasnice de bucatarie. TOP 10 produse la oferta

eMAG – reduceri de pana la 45% la electrocasnice de bucatarie. TOP 10 produse la oferta

eMAG – reduceri de pana la 45% la electrocasnice de bucatarie. TOP 10 produse la oferta
18 Mai 2017   •   17:06
eMAG desfasoara in aceste zile Cooking Days, o mare campanie  de reduceri la electrocasnice necesare in bucatarie, de la cele pentru gatit la aparate frigorifice si masini de spalat vase.
 
eMAG reduceri Cooking Days – Toate reducerile sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am ales 10 dintre produsele care au cele mai avantajoase reduceri.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
1. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X, electric, 60 de litri, 3 functii, cu grill, din clasa de eficienta energetica A, fabricat din inox, si o plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA, cu 4 Arzatoare pe gaz, din inox, are o reducere de 430 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile

 
2. Un alt pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI64482, electric, cu display, grill, cu un volum de 69 de litri, clasa de eficienta energetica A, din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI62018, pe gaz, cu 4 arzatoare, cu aprindere electrica, din inox, are o reducere de 430 de lei. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
3. In campania de reduceri eMAG Cooking Days sunt incluse si aragaze. De exemplu, aragazul Zanussi ZCG210M1WA, pe gaz, cu 4 arzatoare, siguranta plita/cuptor, de 50 de cm, are o reducere de 30%. Daca aveti probleme cu spatiul din bucatarie, acest aragaz va ajuta sa nu faceti compromisuri in ceea ce priveste optiunile la gatit. Formatul sau ingust asigura potrivirea usoara in orice loc din bucataria dumneavoastra, insa ofera acelasi spatiu la interior si functii de gatit ca un aragaz standard. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri Cooking Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri aragaze Electrolux

 
4. Un aragaz, de aceasta data de la Electrolux, beneficiaza de o reducere de 37%. Aragazul mixt EKK52550OX are 4 arzatoare pe gaz, cuptor electric, aprindere integrata, grill, are inaltimea de 50 de cm, este fabricat din inox, si face parte din clasa de eficienta energetica A-10%. Oferta este AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde

 
5. Ne-a atras atentia si cuptorul cu microunde Heinner HMW-20MA, cu o capacitate de 20 de litri, 700 W, timer, mecanic, ce beneficiaza de o reducere de 34% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooking Days. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri hote

 
6. Hota traditionala Star-Light HA-260WH, cu putere de absorbtie 347 mc/h, doua motoare, de 60 cm, are o reducere de 21% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooking Days. Hota traditionala Star-Light HA-260WH permite atat evacuarea la exterior, cat si la interior. Sistemul de extractie atrage aburul in interior cu ajutorul unui motor eficient ce retine particulele in filtrele de aluminiu, apoi elimina mirosurile. Hota Star-Light HA-260WH este dotata cu doua filtre din aluminiu, care sunt mai usor de intretinut decat vechile modele din panza si ofera un aspect estetic mai placut. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Cooking Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice

 
7. In campania de reduceri eMAG Cooking Days sunt incluse si diferite aparate frigorifice. De pilda, combina frigorifica Arctic ANK326B+, de 295 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 185,3 cm, are o reducere de 39%. Combina frigorifica beneficiaza de sistemul Eco Buzz, care avertizeaza sonor in cazul neinchiderii sau al inchiderii incorecte a usii. Astfel, puteti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului frigorific, dar si cresterea consumului de energie electrica. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere

 
8. Frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu capacitatea de 213 litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 144 de cm, are o reducere de 28%. Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat vase incorporabile

 
9. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, cu 6 programe, 13 seturi, clasa A+, de 60 de cm, beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri din campania eMAG Cooking Days, de 45%. Datorita structurii si dimensiunii reduse, aceasta se potriveste oriunde. Asa ca de acum puteti sa incarcati ustensile de bucatarie de aproximativ toate formele. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri masini de spalat

 
10. Masina de spalat vase Indesit ICD661S, cu 6 seturi, 6 programe, din clasa A, are o reducere de 25% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Aceasta masina de spalat vase asigura performante maxime de spalare si uscare, fara risipa de energie. Ea dispune de doua flapsuri si doua gratare rabatabile care permit gestionarea flexibila a spatiului si o maxima usurinta de incarcare. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Cooking Days – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close