Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri de Pasti. 4 frigidere care costa sub 900 de lei

eMAG reduceri de Pasti. 4 frigidere care costa sub 900 de lei

eMAG reduceri de Pasti. 4 frigidere care costa sub 900 de lei
07 Apr 2018   •   15:50
eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada campania cu oferte de Pasti Easter Sales, care vine cu reduceri la 2 milioane de produse, inclusiv la frigidere.
 
eMAG reduceri frigidere Easter Sales – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta eMAG si am descoperit ca numeroase frigidere cu doua usi, suficient de incapatoare, si care fac parte si dintr-o clasa energetica superioara, au acum preturi foarte bune, de sub 900 de lei.
 
Iata care sunt acestea:

 

eMAG reduceri frigidere Easter Sales - Candy

 
1. Un frigider cu doua usi Candy CCDS 5142W, 204 l, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul are sistem de dezghetare automat. Rafturile sunt din sticla si face parte din clasa climatica ST.
 
Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri frigidere Easter Sales – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Easter Sales - Hansa

 
2. Frigiderul cu doua usi Hansa FD207.4, cu o capacitate de 138 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 129 de cm, are o reducere de 21% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul are un sistem de dezghetare automat, iar rafturile sunt din sticla. Sistemul de dezghetare al congelatorului este manual. Frigiderul are inaltimea de 129 de cm si latimea de 47 de cm.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere Easter Sales – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Easter Sales - Arctic

 
3. Frigiderul cu doua usi Arctic AD54240P+, cu un volum de 223 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 146,5 cm, are o reducere de 22% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul are Garden Fresh, un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. In acest fel alimentele vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.
  
Termostatul este ajustabil si usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele in cea mai buna stare.
  
Frigiderul are rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane, sosuri sau sticle mari.
  
Garnitura antibacteriana a usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere Easter Sales – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Easter Sales - Heinner

 
4. Frigiderul cu 2 usi Heinner HF-H212A+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 143 de cm, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul face parte din clasa energetica A+, asadar beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 
  
Capacitatea neta de incarcare totala este de 212 litri, fiind suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. 
  
Setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare cu ajutorul termostatului.

eMAG reduceri frigidere Easter Sales

 
Frigiderul are 3 rafturi din sticla: compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu. Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului. 
  
Usile reversibile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific. Monteaza-le asa cum doresti, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere Easter Sales – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close