Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri de Pasti la televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 6.000 de lei

eMAG – reduceri de Pasti la televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 6.000 de lei

eMAG – reduceri de Pasti la televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 6.000 de lei
04 Apr 2017   •   15:54
eMAG a lansat campania de reduceri de Pasti, care este valabila incepand de astazi, 4 aprilie, pana in duminica Pastelui, pe 16 aprilie.
 
Printre miile de produse incluse in campania de reduceri eMAG se numara si foarte multe televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD, care acum au preturi accesibile.
 
Rezolutia Ultra HD este de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, oferind claritate perfecta si detalii profunde care uimesc, chiar si atunci cand sunt privite de aproape.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – toate reducerile sunt AICI.
 
Cei care viseaza de mai mult timp la un televizor cu rezolutia 4K Ultra HD au acum ocazia sa cumpere unul la un pret foarte avantajos. In campania de reduceri eMAG de Pasti sunt incluse televizoare 4K Ultra HD de la diferite branduri: Philips, LG, Samsung, Sony sau Panasonic.
 
Reducerile sunt foarte mari si ajung pana la 6.000 de lei.
 
Am analizat oferta si am selectat cele mai atractive reduceri eMAG la televizoare:

 

eMAG reduceri televizoare curbate Samsung

 
1. Primul televizor pe care vi-l recomandam este televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 163 de cm, 65KU6172, 4K Ultra. Inclus in campania de reduceri eMAG de Pasti, acest televizor cu un ecran generos are una dintre cele mai mari reduceri de pe emag.ro, discount-ul fiind de 5.500 de lei. Cu HDR Premium va puteti bucura de detalii nemaivazute, chiar si in cele mai luminoase parti ale ecranului TV, in timp ce urmariti continut HDR. Televizorul va ofera o experienta ca de cinematograf, cu adevarat HDR, chiar in sufragerie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 176 de cm, 70KU6072, 4K Ultra HD, se bucura de o reducere si mai mare in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Tehnologia Pur Colour integreaza 189 de puncte de analiza, de 7 ori mai multe comparativ versiunea anterioara, pentru culori si nuante mult mai bogate. Va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului. In cadrul campaniei de Pasti, televizorul are un pret cu 6.000 de lei mai mic.
Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart Panasonic

 
3. Un alt televizor pe care vi-l prezentam este televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 126 de cm, TX-50DX730E, 4K Ultra HD. Televizorul are o reducere de 41%. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Mai ales atunci cand caracteristicile precum luminozitatea ridicata/panourile cu paleta larga de culori si puternicul motor Quad Core Pro va stau la dispozitie pentru a va atrage cu fiecare detaliu oferit de rezolutia 4K. Pretul televizorului poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Panasonic

 
4. In campania de reduceri eMAG televizoare lansata cu ocazia sarbatorilor de Pasti este inclus si televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 139 de cm, TX-55DX600E, 4K Ultra HD. Televizorul este la oferta si este cu 2.100 de lei mai ieftin. Motorul de procesare quad-core este folosit pentru a analiza si procesa functii inteligente avansate. Acest motor, care este considerat de cel mai inalt nivel in industria televizoarelor, executa simultan si rapid mai multe procese, rezultatul fiind o imbunatatire dramatica a performantei de procesare. In plus, imbunatateste redarea video de pe internet si pornirea si utilizarea aplicatiilor. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri televizoare LG

 
5. In oferta eMAG sunt incluse si televizoare de la brandul LG. De exemplu, un televizor LED Smart LG cu diagonala de 108 cm, 43UF6407, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.200 de lei. 4K Upscaler imbunatateste detaliile din transmisiuni, filme si evenimente sportive la o calitate asemanatoare 4K, oferind astfel o imagine excelenta. Totodata, HEVC permite rularea fisierelor video 4K la 60 de cadre pe secunda, oferind imagini in miscare clare. Acum va puteti bucura de continut la calitate 4K prin streaming de pe Internet sau USB fara a fi necesar alt dispozitiv. Pretul televizorului aflat la reducere este accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart LG

 
6. Un televizor LED Smart LG, cu o diagonala de 139 de cm, 55UH668V, 4K Ultra HD, are o reducere de 2.250 de lei. Cu ajutorul ColorPrime Pro va puteti bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice. In acest fel veti vedea lumea cu mai multa profunzime pe masura ce fumusetea ascunsa iese la iveala. Panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului, ceea ce va permite sa va bucurati de culori vii din orice parte ati privi. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart Philips

 
7. Un alt televizor pe care vi-l prezentam deoarece are un pret foarte bun in aceasta campanie este televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 123 de cm, 49PUH6101/88, 4K Ultra HD. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra Ultra Resolution Upscaling va veti bucura de imagini fascinante indiferent de sursa. Procesorul de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizeaza imaginea indiferent de sursa pentru a oferi culori, contrast si detaliu la un nivel incredibil. Pretul este redus cu 975 de lei, asa ca este accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare Philips

 
8. Televizorul LED Smart Android Philips, cu diagonala de 123 de cm, 49PUS7101/12, 4K Ultra HD, inclus in campania de reduceri eMAG televizoare, are o reducere de 1.800,01 lei. Ambilight este tehnologia unica Philips ce vine sa completeze un super Smart TV cu Android. Cu Ambilight pe 2,3 sau 4 laturi va veti bucura de cea mai buna experienta de vizionare, dar si de utilizare a aplicatiilor si jocurilor disponibile pe Android TV. In plus, puteti sa folositi smartphone-ul impreuna cu aplicatia Philips TV Remote pentru a controla televizorul chiar si atunci cand nu gasiti telecomanda. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Sony

 
9. Televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia, cu diagonala de 139 de cm, 55XD9305, 4K Ultra HD, HDR, se bucura si el de o reducere substantiala in perioada de dinainte de sarbatorile de Pasti. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri televizoare LED Samsung

 
10. Ultimul televizor care a intrat pe lista noastra este televizorul LED Smart Samsung cu diagonala de 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD. Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Televizorul are un pret accesibil, redus cu 1.200 de lei. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close