Antena 3 CNN Economic eMAG - reduceri de senzatie la electrocasnice mari. 10 produse si cu 2.100 lei mai ieftine

eMAG - reduceri de senzatie la electrocasnice mari. 10 produse si cu 2.100 lei mai ieftine

eMAG - reduceri de senzatie la electrocasnice mari. 10 produse si cu 2.100 lei mai ieftine
01 Aug 2017   •   16:55
eMAG desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri eMAG foarte mari la electrocasnice Whirlpool.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.
 
eMAG are reduceri la cuptoare incorporabile, plite, masini de spalat rufe, masini de spalat vase sau combine frigorifice. Reducerile sunt si de 2.100 de lei in aceasta perioada.
 

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
1. Cuptorul incorporabil Whirlpool AMW 599 IXL, 6th Sense, electric, 32 de litri, gatire cu abur, clasa A de eficienta energetica, inox iXelium, are o reducere de 2.100 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice mari. AL SASELEA SIMT monitorizeaza schimbarile, precum pierderea caldurii din cauza deschiderii usii cuptorului, si adapteaza temperatura si timpul de preparare in mod adecvat. Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile

 
2. Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 NA, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, are o reducere de 43%. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe

 
3. Masina de spalat rufe 6th Sence Whirlpool AWOC 70100, cu 1.000 RPM, 7 kg, clasa de eficienta energetica A++, are o reducere de 700 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice mari. Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri plite

 
4. Plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 IX, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, are o reducere de 40%. Plita beneficiaza de: butoane frontale de control, butoane clasice inox, gratare emailate, 4 arzatoare pe gaz, aprindere integrata in buton si valve de siguranta. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Whirlpool

 
5. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, cu o capacitate de 312 litri, clasa de eficienta energetica A+, sistem 6th Sense Fresh Control, sistem full No Frost, cu dozator apa si inaltimea de 188,5 cm, din inox, are o reducere de 39%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat vase

 
6. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, cu 6 programe, 13 seturi, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 60 de cm, are o reducere de 39%. Datorita structurii si dimensiunii reduse, acesta se potriveste oriunde. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
7. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6220 IX, electric, 6th Sense, MF16, cu o capacitate de 65 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, curatare SmartClean, design Absolute, fabricat din inox antiamprenta si o plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 IX, pe gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, are o reducere de 1.020 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice mari. Oferta este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice incorporabile

 
8. Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811, cu un volum de 195 de litri, sistem 6th Sense, clasa A+ de eficienta energetica, are o reducere de 36%. Noua tehnologie de control al prospetimii Al 6lea Simt garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la 4 ori mai mult timp. In plus, producatorul a dezvoltat un sistem antibacterian de filtrare a aerului. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
9. Un aragaz electric Whirlpool ACMT 5533 IX, cu plita vitroceramica, 4 arzatoare, cuptor electric, 11 functii, 60 de litri, cu grill, clasa A, inaltimea de 50 de cm, din inox, are o reducere de 33% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice mari. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice

 
10. Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 W, cu un volum de 370 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, 6th Sense, inaltimea de 201 cm, beneficiaza de o reducere de 33% in campania de reduceri eMAG la electrocasnice mari. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag.ro reduceri emag eMAG.ro emag
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close