Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Doar azi: 3 telefoane-bijuterie mai ieftine si cu 41%

eMAG reduceri. Doar azi: 3 telefoane-bijuterie mai ieftine si cu 41%

eMAG reduceri. Doar azi: 3 telefoane-bijuterie mai ieftine si cu 41%
17 Feb 2019   •   14:03

eMAG reduceri telefoane Crazy Days. Astazi este ultima zi din campania emag.ro Crazy Days, in cadrul careia puteti cumpara telefoane foarte performante la preturi accesibile.

eMAG reduceri telefoane Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta emag.ro si am descoperit ca telefoane de la diferite branduri – Samsung, ASUA sau Huawei – au reduceri ce ajung la pana la 41%.

eMAG reduceri telefoane Crazy Days - Samsung

1. Telefonul mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, de culoare Midnight Black, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri telefoane Crazy Days.

Uimitorul Infinity Display are un design inovator. Producatorul a regandit fiecare componenta a telefonului pentru a depasi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. 

In plus, este usor de tinut un mana. Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric. 

Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte.

eMAG reduceri telefoane Samsung

Privirile indiscrete nu sunt o problema atunci cand folosesti scanarea irisului cu Galaxy S8 si S8+. Irisuk este un model unic si este aproape imposibil de replicat. Astfel, prin scanarea irisului, telefonul tau si continutul acestuia sunt disponibile doar pentru tine. Iar cand vrei sa-l deblochezi foarte repede, recunoasterea faciala este cea mai buna optiune. 

Deoarece iti folosesti telefonul aproape tot timpul, Galaxy S8 si S8+ au integrat primul procesor de 10 nm din lume. Este rapid, puternic si creste eficienta bateriei. In plus, exista posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare si il poti folosi chiar si in conditii de ploaie si praf datorita standardului IP68.

 

Asistentul personal Bixby Bixby schimba complet modul in care interactionezi cu telefonul. Este un asistent personal care intelege cuvintele rostite, textul si tastarea, astfel incat nu vei fi niciodata limitat la un singur mod de comunicare. De asemenea, schimba complet modul in care cauti. Nici macar nu e nevoie sa intrebi, poti sa-i arati lui Bixby ce vrei, deschizand aplicatia camerei. E foarte usor de folosit. 

Smart Swich iti permite sa transferi cu usurinta memoria vechiului tau telefon pe noul Galaxy S8 si S8+. Acum stii ca toate amintirile tale raman in siguranta si te poti concentra pe altele noi cu Galaxy S8 si S8+. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Crazy Days ASUS

2. Telefonul mobil ASUS ZenFone 5Z ZS620KL, Dual SIM, 256GB, 8GB RAM, 4G, de culoare Midnight Blue, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri telefoane Crazy Days.

Software-ul de inteligenta artificala (AI) implementat fiecarui model ZenFone 5Z face din acesta mult mai mult decat un simplu smartphone: este companionul vostru inteligent, intotdeauna acolo pentru voi. Acesta realizeaza fotografii perfecte de fiecare data, indiferent de subiect, fara a va solicita atentia. Indiferent de sarcina, ZenFone 5Z ofera intotdeauna performante excelente, dispunand de asemenea de un design deosebit de compact si extraordinar de atragator, ceea ce face ca utilizarea lui sa fie o experienta de-a dreptul extraordinara. 

ZenFone 5Z a fost proiectat pentru a va impresiona, utilizand doar cele mai bune materiale si tehnica de productie. Ecranul sau spectaculos, curbat, cu margini ultra-subtiri, din sticla 2.5D, se continua intr-o maniera imperceptibila cu carcasa delicata, oferindu-i lui ZenFone 5Z un aspect extraordinar de atragator si luxos. Construit pentru a rezista, este totodata superb finisat.

ZenFone 5Z este o capodopera a design-ului, combinand rezistenta si frumusetea. Carcasa sa acoperita cu sticla este fabricata dintr-un aluminiul special, similar celui utilizat in industria aerospatiala, usor dar incredibil de puternic, si finisat utilizand o tehnologie de abraziune cu zirconiu si un finisaj complex format din opt straturi. Un strat final de lac aflat imediat sub sticla ofera un luciu profund modelului de finisaj cu cercuri concentrice, de inspiratie Zen. 

eMAG reduceri telefoane ASUS

ZenFone 5Z este construit in jurul Platformei Mobile de top Qualcomm Snapdrago 845 si Motorului de Inteligenta Artificala Qualcomm, ce combina performante superioare ale aplicatiilor si sistemelor Ai cu o autonomie superba a bateriei. ZenFone 5Z a fost special conceput pentru a mentine o temperatura redusa de functionare chiar si atunci cand ruleaza aplicatii deosebit de solicitante, si ofera toata puterea de care ati putea avea nevoie. De asemenea, ofera cele mai recente si avansate optiuni de conectivitate, pentru confort maxim in utilizare oriunde v-ati afla. 

ZenFone 5Z este echipat cu cea mai recenta Platforma Mobila Qualcomm Snapdragon 845 de 10nm pe 64 de biti, oferind cele mai ridicate performante cu ajutorul celor opt core-uri ale procesorului, frecventelor de pana la 2.8GHz si ale celor pana la 8GB de memorie RAM. Impreuna cu ultra-peformante solutie grafica Adreno 630 graphics, ZenFone 5Z poate rula cu usurinta pana si cele mai avansate jocuri si aplicatii. Iar atunci cand aveti nevoie de o accelerare instantanee a performantelor, puteti utiliza AI Boost pentru a supra-accelera smartphone-ul vostru ZenFone 5Z. 

Sistemul de camere duale inteligente implementat modelului ZenFone 5Z gandeste practic pentru voi, datorita functiilor AI avansate ce va anticipeaza nevoile si se adapteaza preferintelor voastre, astfel incat va veti putea concentra pe subiect si nu pe setarile camerei, obtinand rezultate perfecte de fiecare data. ZenFone 5Z revolutioneaza fotografia mobila, oferindu-va o modalitate mai simpla si mai inteligenta de a suprinde si partaja fiecare moment magic. 

eMAG reduceri telefoane ASUS ieftine

Detectia Scenelor cu Suport AI transforma fotografia intr-o stiinta exacta. ZenFone 5Z utilizeaza puterea AI pentru a analiza foarte rapid subiectul fotografiei si a-l incadra intr-unul dintre cele 16 tipuri de scene, optimizand setarile camerei pentru aproape orice tip de subiect, de la apusuri la fotografii cu animale de companie. Rezultatul este reprezentant de fotografiile perfecte realizate fara efort, oricand si oriunde. ZenFone 5Z utilizeaza o solutie avansata de analiza a datelor pentru a imbunatati in mod constant algoritmii de detectie a scenelor, oferind un nivel superior de inteligenta al fotografiilor. 

Sistemul de camere duale implementat modelului ZenFone 5Z utilizeaza componente hardware de ultima generatie pentru a duce fotografiile la un nou nivel calitativ, astfel incat veti obtine intotdeauna cele mai clare si luminoase cadre, indiferent de conditiile de mediu. Echipat cu o camera principala ce ofera un nivel ridicat de sensibilitate la lumina, o camera spate secundara cu unghiuri largi si o camera frontala foarte capabila, Zenfone 5Z va garanta rezultate excelente indiferent de subiect surprinzand o parte mai mare a lumii voastre extraordinare. ZenFone 5Z elimina limitele impuse creativitatii voastre, ajutandu-va sa va concentrati pe subiect, nu pe setarile camerei. 

Camera secundara cu unghiuri largi, de 120°, a modelului ZenFone 5Z va permite sa includeti mai multi prieteni si peisaj in cadru, producand fotografii si clipuri video extraordinare ce reflecta mai bine spatiul in care sunt realizate. Va permite sa exagerati senzatia de spatiu in orice locatie, pentru a surprinde scene mai dramatice si peisaje extraordinare, de dimensiuni mari. Unghiurile largi sunt de asemenea extrem de utile pentru fotografii de grup si in spatii restranse.

eMAG reduceri telefoane la oferta

ZenFone 5Z este mai usor si mai confortabil in utilizare ca niciodata. Noua functie de deblocare prin recunoastere faciala va permite sa accesati ZenFone 5Z dintr-o singura privire. De asemenea, acesta include si un senzor pentru amprente ce deblocheaza foarte rapid telefonul, iar in combinatie cu capabilitatea NFC oferita de catre ZenFone 5Z, puteti accesa in conditii de siguranta sporita servicii precum Google Pay. 

ZenFone 5Z este echipat cu doua difuzoare stereo dotate cu 5 magneti, bobine de voce metalice si camere de expansiune atent proiectate. Difuzoarele au o dimensiune cu 36% mai mare comparativ cu ZenFone 4. Astfel, ele ofera un sunet mai puternic si mai profund. Conduse de un amplificator dual inteligent NXP, cu niveluri joase de distorsiune, ce ofera un sunet profund, puternic si expansiv. Amplificatorul dual Smart AMP monitorizeaza intr-un mod inteligent performantele difuzoarelor, cu elemente electronice inteligente ce pot conduce difuzoarele la un nivel net superior comparativ cu un amplificator standard, protejandu-le in acelasi timp impotriva eventualelor defectiuni. Astfel, nu trebuie sa faceti altceva decat se le porniti si sa va bucurati de muzica favorita.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Crazy Days Huawei

3. Ne-a atras atentia si telefonul mobil Huawei P20, Dual SIM, 64GB, 4G, de culoare Twilight, care beneficiaza de o reducere de 37% in campania eMAG reduceri telefoane Crazy Days.

Huawei P20 introduce noua camera duala Leica.

Noul Huawei P20 este inspirat de undele de energie luminoasa care umplu universul. Corpul sau din sticla curbata reuneste conceptul de durabilitate cu cel de lumina, pentru un design de smartphone cu adevarat inedit. 

Designul este remarcabil. Corpul construit din placi de sticla confera eleganta si durabilitate. Curbura este prelucrata cu precizie, astfel incat dispozitivul sa se potriveasca perfect prizei dvs si sa poata fi folosit confortabil cu o singura mana.

Proiectat cu precizie pana la ultimul pixel, noul Huawei FullView Display aduce imaginile la viata pe ecranul RGBW de 5.8 inch, oferind un afisaj radiant si consumand mai putina energie. Senzorul de amprenta fara margini cu functie de navigare inteligenta in locul barei virtuale poate oferi o zona de informatii suplimentara. 

eMAG reduceri telefoane Crazy Days Huawei P20

Parteneriatul dintre Huawei si Leica i-a facut pe pasionatii de camere foto sa indrageasca fotografia realizata cu smartphone-ul. Acum camera duala Leica de noua generatie de la Huawei P20, conceputa pentru a obtine fotografii de calitate profesionala clare si bogate in detalii, va va ajuta sa obtineti fotografii de vis.

Cand lumina intra prin obiectivele impresionante cu diafragma larga ale telefonului Huawei P20, declanseaza un senzor mare de imagine cu o marime a pixelilor de 1,55 micrometri. Pe scurt, aceasta inseamna ca senzorul absoarbe mai multa lumina, iar mai multa lumina inseamna fotografii mai clare, mai bogate in detalii, de calitate superioara, chiar si in conditii de lumina redusa. 

Cu Huawei P20, puteti sa inregistrati fara efort detaliile actiunilor cu subiectul in miscare si sa capturati instantaneu momentele de distractie trecatoare. Focalizarea predictiva 4D raspunde provocarilor vietilor noastre dinamice prefocalizand pe un obiect in miscare. Rezultatul este o fotografie de actiune clara si fara efect de blur, fara a fi nevoie de incetinire. 

eMAG reduceri telefoane Crazy Days Huawei cu camera Leica

Stabilizarea de imagine HUAWEI AI va permite sa surprindeti imagini incredibile, fara neclaritati, fara trepied, in conditii de iluminare redusa, prin folosirea modului Night Mode. Nu mai e nevoie de trepied. Modul Night Mode are si functia de a echilibra scenele cu contrast mare pentru a obtine in orice situatie, fara efort, imagini clare si echilibrat iluminate.

Incetiniti timpul la 960 de cadre pe secunda folosind modul de inregistrare a videoclipurilor Super Slow Motion la 960 fps. Utilizati acest mod pentru a captura si a savura cele mai pretioase momente, inainte sa dispara. 

Camera frontala de 24 MP va face toate selfie-urile sa arate uluitor. Fara dubii. Aceasta ofera imagini dinamice, clare, uimitoare, fie zi sau noapte, marite sau la distanta. 

Telefonul Huawei P20 utilizeaza tehnologia de modelare faciala 3D controlata prin AI pentru a urmari conturul trasaturilor fetei, ajustandu-le pentru cele mai frumoase selfie-uri. In plus, Iluminarea pentru portrete 3D ofera o multime de efecte de iluminare de calitate studio pentru a transforma selfie-urile rapide in portrete remarcabile.

eMAG reduceri telefoane Huawei

Cand faceti o fotografie, Huawei P20 va oferi instantaneu sugestii privind aspectul pentru imbunatatirea compozitiei, aducand imaginile la standarde profesionale fara eforturi suplimentare. 

Huawei Share 2.0 va permite sa transferati instantaneu fisiere si fotografii intre telefoanele Huawei si PC sau Mac. Fara cabluri, fara limitari, distribuire super-rapida si usoara 

Modelul HUAWEI P20 contine o baterie extrem de puternica, ce se incarca rapid si in siguranta si care nu se descarca un timp mai indelungat. Cu Huawei SuperCharge puternica baterie de 3.400 mAh se poate incarca rapid, pentru maximum de confort. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag eMAG.ro emag reduceri emag.ro reduceri
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close