Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri electrizante la electrocasnice. Cuptoare, plite mai ieftine și cu 40-50%

eMAG – reduceri electrizante la electrocasnice. Cuptoare, plite mai ieftine și cu 40-50%

eMAG – reduceri electrizante la electrocasnice. Cuptoare, plite mai ieftine și cu 40-50%
10 Aug 2017   •   15:48
eMAG desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri eMAG la plite, cuptoare si aragaze. In campanie sunt incluse electrocasnice mari de bucatarie de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit – Toate reducerile sunt AICI.
 
Reducerile eMAG la electrocasnice pentru gatit ajung si la 53% din pret. In campanie sunt incluse plite, cuptoare (inclusiv incorporabile) si argaze.
 
Am analizat oferta si am ales 10 produse care au reduceri foarte atractive:
 

eMAG reduceri plite incorporabile

 
1. Plita incorporabila electrica Hotpoint-Ariston Ariston DK2KILIX, cu doua arzatoare, aprindere electrica, Touch Control, fabricata din inox, are o reducere de 53%. Aceasta este cea mai mare reduere din cadrul campaniei de reduceri eMAG la plite, cuptoare si aragaze. Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile Zanussi

 
2. Plita incorporabila rustica Zanussi ZGG66414MA, pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica, are o reducere de 43%. Pe aceasta plita, panoul de comanda si indicatorul nivelului de putere sunt plasate in mod optim, chiar pe partea frontala. Indiferent daca sunteti dreptaci sau stangaci, comenzile pot fi accesate si utilizate la fel de usor.
 
In plus, nu mai trebuie sa bajbaiti dupa aprinzator. functia de aprindere automata inseamna ca nu va trebui sa aveti nevoie, niciodata, de un aprinzator sau chibrituri pentru plita, atunci cand doriti sa gatiti. Pur si simplu rotiti butonul pentru a da drumul la gaz si a-l aprinde dintr-o singura miscare usoara. Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile Electrolux

 
3. Plita incorporabila Electrolux EGH6349BOX, pe gaz, cu 4 arzatoare, 60 cm, aprindere electrica integrata, fabricata din inox, beneficiaza de o reducere de 660 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Acest arzator de 4kW pe gaz, cu eficienta ridicata, ofera o distribuire uniforma a caldurii, ajutand la obtinerea unor rezultate perfecte la gatit. Este adecvat mai ales cand este necesar ca durata prepararii sa fie scurta. Iar cadrul inclinat de la aceasta plita opreste si retine toate lichidele varsate sau cazute pe plita, protejand curatenia suprafetelor invecinate.  Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile pe gaz

 
4. Plita incorporabila Candy CVG64SGNX, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, vitroceramica, beneficiaza de o reducere de 37% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
5. Nu doar plitele au reduceri in aceasta perioada pe emag.ro, ci si cuptoarele incorporabile. O alegere inspirata pentru pasionatii de gatit este cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX, electric, cu rotisor, grill, autocuratare pirolitica. Cuptorul are 15 functii, sistem 6th Sense, e fabricat din inox antiamprenta si face parte din clasa de eficienta energetica A. Pretul este redus cu 36%. Oferta este AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile Whirlpool

 
6. eMAG are la reducere si pachete promotionale. De exemplu, un cuptor incorporabil Whirlpool AKP 808 IX, pe gaz, multifunctional, cu o capacitate de 59 de litri, cu grill si rotisor, fabricat din inox antiamprenta, si o plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 IX, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata din inox, beneficiaza de o reducere de 810 lei in aceasta saptamana. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru bucatarie – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile Hansa

 
7. Un alt pachet promotional are o reducere de 430 de lei in campania de reduceri eMAG la plite, cuptoare si argaze. Pachetul este compus dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, cu o capacitate de 62 de litri, cu 8 functii, grill, clasa A de eficienta energetica, fabricat din inox, si o plită incorporabilă Hansa BHGI62018, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
8. Aragazul Samus SM 550 ABS, cu 4 arzatoare, siguranta plita + cuptor, 3 ani garantie, are o reducere eMAG de 44%. Pretul este foate mic. Oferta este AICI.

eMAG reduceri aragaze Hansa

 
9. Aragazul Hansa FCMW580009, cu alimentare pe gaz, 4 zone de gatit, cu un cuptor cu o capacitate de 65 de litri, beneficiaza de o reducere de 37%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aragaze Whirlpool

 
10. In campania de reduceri eMAG aragaze este inclus si aragazul electric Whirlpool ACMT 5533/WH, cu plita vitroceramica, 4 arzatoare si cuptor electric. Aragazul are 11 functii, o capacitate de 60 de litri și grill. Face parte din clasa A de eficienta energetica, are 50 de cm si e fabricat din inox. In campania de reduceri eMAG aragaze aparatul are o reducere de 36%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close