Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG. Iti innoiesti toata casa, dar nu te costa mult

eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG. Iti innoiesti toata casa, dar nu te costa mult

eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG. Iti innoiesti toata casa, dar nu te costa mult
04 Dec 2017   •   17:41
eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG. eMAG sarbatoreste in 2017 16 ani de existenta. Astfel, marti, 5 decembrie, emag.ro va avea o campanie uriasa de reduceri la mii de produse, inclusiv la electrocasnice mici si mari.
 
eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.
 
In acest an, emag a anuntat ca de ziua eMAG ofera reduceri ce totalizeaza 10 milioane de lei.
 

eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG - frigidere

 
eMAG are reduceri la electrocasnice mari precum:
- masini de spalat rufe
- uscatoare pentru rufe
- frigidere si combine frigorifice
- masini de spalat vase
- aragaze
- cuptoare si plite incorporabile
 
eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.
 

eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – masini de spalat rufe

 
Una dintre cele mai ieftine masini de spalat performante este masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, din clasa de eficienta energetica A+++, cea mai buna existenta pe piata.
 
Masina de spalat rufe Arctic garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu masinile din clasa A++ si A+. Capacitatea de incarcare de 6 kg este o capacitate de incarcare standard, perfecta pentru nevoile zilnice.
 
Un alt mare avantaj al acestei masini de spalat este ca tu alegi volumul potrivit nevoilor tale. Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 400 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale.
 
Unghiul de deschidere de 170˚al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei, iar eco dose este un dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine.
 
eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.
 
De Ziua eMAG, magazinul online emag.ro are reduceri eMAG atat la masine de spalat vase standard, cat si la masini de spalat vase incorporabile. Un pret are masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO, cu 9 seturi, 5 programe, care face parte din clasa A+ de eficienta energetica, si care are dimensiunea de 45 de cm.

eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – masini de spalat vase

 
Aceasta masina de spalat vase conomiseste energie si apa in mod constant. Incadrarea acestei masini de spalat vase in clasa A+ va asigura ca veti economisi apa si energie multumita consumului redus, a celor doua, in mod constant.
 
Un alt plus este ca datorita functiei „Pornire cu intarziere” puteti programa aceasta masina de spalat vase sa inceapa urmatorul ciclu in urmatoarele trei ore. Spalati vasele intre doua feluri de mancare, in 30 de minute.
 
eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – tocatoare si masini de gatit

 
De ziua eMAG magazinul emag.ro are reduceri eMAG si la electrocasnice mici, precum:
- aspiratoare
- fiare de calcat
- blendere
- tocatoare
- roboti de bucatarie
- mixere
- masini de tocat
- feliatoare
- storcatoare
- fierbatoare
- sandwich makere
- prajitoare de paine
- masini de paine
- aparate de gatit cu aburi
- deshidratoare
- multicookere
- cuptoare electrice
- friteuze
 
eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.
 

eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG - blendere

 
De exemplu, un blender care poate fi cumparat la un pret foarte bun este blenderul Star-Light Toro, cu o putere de 1000 W, control digital, vas de sticla de 1,5 litri, 5 viteze, functie impuls + zdrobire gheata, fabricat din inox.
 
Combinatia ideala intre performante deosebite si un design compact, blenderul Star-Light TORO 1000W este o piesa de rezistenta in orice bucatarie. Cu ajutorul motorului de 1000 de wati si a cutitelor de foarte buna calitate, este perfect pentru a crea milkshake-uri, pentru a marunti legume sau pentru a toca orice fel de carne.
 
Puternic si incapator, puteti face cu el de toate, de la supe creme la sosuri, shake-uri si smoothie. Controlul variabil al vitezei permite o flexibilitate nelimitata, iar functia impuls ofera precizie atunci cand aveti nevoie.
 
Vasul din sticla transparenta, cu capac, are o capacitate de 1,5 litri, fiind suficient de incapator pentru toate retetele dumneavoastra. Vasul, capacul si lamele sunt detasabile si usor de curatat manual sau folosind masina de spalat vase. Puternic si sigur in utilizare, Star-Light TORO 1000 W va scurta considerabil timpul pe care il alocati gatitului, pregatind si amestecand ingredientele in cateva secunde.
 
eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.
 
Robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00, 750 W, bol 1,5 litri, blender 1 l, 2 viteze + Pulse, se bucura si el de o reducere avantajoasa.

eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – roboti de bucatarie

 
Spre deosebire de robotii de bucatarie obisnuiti, robotul de bucatarie de la Philips este proiectat pentru o asamblare usoara. Componentele acestuia se fixeaza cu un clic datorita designului cu forme compatibile al accesoriilor. Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri!
 
Robotul are accesorii pentru peste 28 de functii. Urmatoarele accesorii sunt incluse si pot fi spalate in masina de spalat vase: un instrument special pentru a amesteca si framanta aluat si coca, un cutit de tocat din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si legumelor, diverse accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie, vas de 1 l rezistent pentru mixarea, zdrobirea si amestecare diferitelor ingrediente, un disc de emulsionare pentru prepararea alimentelor precum frisca si maioneza, o rasnita pentru a macina de exemplu boabe de cafea.
 
eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.
 
Aspiratoarele nu lipsesc nici ele din oferta de reduceri eMAG electrocasnice. Ne-a atras atentia pretul foarte bun al aspiratorului cu sac Daewoo RC-L384BR, 1400W, 2.5 l, cu tub telescopic.

eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG - aspiratoare

 
Aspiratorul Daewoo este special conceput sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Cu peria de aspirator Daewoo, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat.
 
Corpul aspiratorului este special creat pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Designul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Cu o greutate foarte mica, aspiratorul Daewoo poate fi transportat cu usurinta oriunde aveti nevoie. Cu ajutorul tubului telescopic, veti avea o raza de actiune mai mare si veti putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa va aplecati.

 eMAG reduceri electrocasnice de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close