Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri electrocasnice – TOP 10 oferte ca de Black Friday

eMAG reduceri electrocasnice – TOP 10 oferte ca de Black Friday

eMAG reduceri electrocasnice – TOP 10 oferte ca de Black Friday
26 Oct 2017   •   16:45
eMAG are reduceri in aceasta perioada la electrocasnice mari de diferite tipuri: de la frigidere si combine frigorifice la masini de spalat si aragaze.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta eMAG si am ales cele mai atractive 10 electrocasnice mari aflate la reducere.
 

eMAG reduceri electrocasnice – combine frigorifice

 
1. Combina frigorifica Albatros CFX39A+, cu un volum de 312 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 186 cm, cu 3 ani garantie, fabricata din inox, are o reducere de 45% in cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – frigidere

 
2. Frigiderul Zanussi ZRA22800WA, cu un volum de 232 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 125 cm, are o reducere de 21% pe siteul emag.ro. Nu toata lumea are nevoie de un frigider urias. Totusi, majoritatea oamenilor au nevoie de avantajul de a putea congela alimentele proaspete. Aceasta solutie all-in-one cu un frigider care detine un compartiment congelator de 4 stele face acest lucru. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – combine frigorifice Samsung

 
3. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, capacitatea de 310 litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem Full No Frost, inaltimea de 185 de cm, cu dispenser apa, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri electrocasnice. Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.
 
Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte. Compresorul cu inversor digital economic este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – combine frigorifice Arctic

 
4. Combina frigorifica Arctic AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea 181,4 cm, beneficiaza de o reducere de 26%.
 
Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. Ea ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat

 
5. Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, clasa A++, LED, are o reducere de 30% in cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice. Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.
 
Tehnologia OptiSense asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt dedicati ingrijirii hainelor, iar cel de-al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat Indesit

 
6. O alta masina de spalat rufe inclusa in campania emag.ro este masina SLIM Indesit IWSNE 61253 C, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1200 RPM, si care face parte din cea mai buna clasa de eficienta energetica, cea A+++. In cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice aceasta masina de spalat are o reducere de 23% si poate fi cumparata la un pret avantajos.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat Arctic

 
7. Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Design S-Shape, beneficiaza de o reducere de 25%. Aceasta masina beneficiaza de un sistem electronic de control al balansului. Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – aragaze Zanussi

 
8. Aragazul Zanussi ZCG612H1WA, cu 4 arzatoare, pe gaz, cu aprindere electrica la plita si cuptor, grill, rotisor, siguranta plita, 60 cm, are o reducere de 13% in aceasta perioada. Designul inteligent al usii acestui cuptor usureaza activitatea de curatare a panourilor de sticla. Puteti scoate complet usa si panourile de sticla sa le curatati eficient pe ambele laturi. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – aragaze

 
9. Aragazul Star-Light FCF50GRTS, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, siguranta la plita si cuptor, grill, rotisor, timer, 50 cm, fabricat din inox, are o reducere de 19% in campania eMAG reduceri electrocasnice.
 
Dupa cum spune si zicala “Rotiseria gateste carnea la perfectiune”, tot asa functia rotisor, incorporata in cuptorul aragazului Star-Light FCF50GRTS, te va ajuta sa rumenesti usor fara prea multe “interventii” bucate delicioase din carne de pui, porc, vita, curcan, rata sau miel. Functia timer te ajuta sa setezi timpii necesari diferitelor etape ale prepararii mancarurilor astfel incat sa poti fi “atentionat” la timp pentru a obtine o mancare gustoasa si echilibrata. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – aragaze Star-Light

 
10. Ultimul aragaz pe care vi-l recomandam este aragazul Star-Light FCF50WI, pe gaz, cu 4 arzatoare, care beneficiaza de aprindere electrica, siguranta plita si cuptor, 50 cm. Aragazul are o reducere de 19% in cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice. Pretul este foarte accesibil.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close