Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri espressoare. 4 preturi savuroase mai mici si cu 63%

eMAG reduceri espressoare. 4 preturi savuroase mai mici si cu 63%

eMAG reduceri espressoare. 4 preturi savuroase mai mici si cu 63%
27 Mar 2018   •   14:08
eMAG reduceri espressoare. Magazinul online emag.ro are o ampla campanie de reduceri in aceasta perioada la espressoare de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri espressoare - Toate ofertele sunt AICI.
 
Pasionatii de cafea se vor bucura sa afle ca, in campania eMAG reduceri espressoare, aparatele de facut cafea au preturi mai mici chiar si cu 63%.
 
Am analizat oferta si am ales cateva dintre cele mai bune preturi:

 

eMAG reduceri espressoare Bosch

 
1. Un espressor automat Bosch VeroAroma TES60321RW, 15 Bar, 1,7 litri, are o reducere de 56% in campania eMAG reduceri espressoare.
 
Espressorul beneficiaza de un sistem inovativ de incalzire "SensoFlow System", asa ca puteti savura un espresso perfect de fiecare data, datorita temperaturii ideale constante de preparare.
 
AromaPro Concept ofera o aroma unica si o spuma impecabila datorita sistemului de presare al cafelei.
 

eMAG reduceri espressoare la oferta

 
Aparatul are si functie one-touch pentru Cappuccino, Latte Macchiato, cafea cu lapte. Cu AromaDouble Shot cafeaua este extra tare fara a compromite aroma, datorita celor 2 cicluri separate de macinare si preparare.
 
De asemenea, espressorul are program complet automat pentru curatare si anticalcar (program combinat in calc'n'clean).
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri espressoare - Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri espressoare Bosch Tassimo

 
2. Espressorul Bosch Tassimo Vivy II TAS1401, 1300w, 3.3 bar, 0,7 litri, cu sisteme de autocuratare si decalcifiere, capsule, are o reducere de 63% in campania eMAG reduceri espressoare.
 
Espressorul Bosch este perfect pentru cei carora le place cafeaua preparata din capsule.
 
Rezervorul de apa este practic si usor de indepartat: il puteti umple direct de la robinet. Capacitatea rezervorului este de pana la 0,7 litri de apa.
 

eMAG reduceri espressoare Tassimo

 
Datorita dimensiunilor sale mici, aparatul TASSIMO economiseste spatiu si nu necesita mult loc in bucatarie. In ciuda dimensiunii sale compacte, acest aparat TASSIMO poate fi utilizat pentru a prepara aceeasi gama larga de bauturi si marci ca toate celelalte aparate TASSIMO. Functionarea este complet automata cu o singura comanda.
 
Datorita tehnologiei patentate cu cod de bare INTELLIBREW™, bauturile speciale de la TASSIMO sunt intotdeauna perfect preparate cu cantitatea corecta de apa, la temperatura corecta si timpul de preparare adecvat.
 
Datorita incalzitorului instant, aparatul TASSIMO nu are nevoie de mult timp pentru incalzire, astfel ca poti prepara prima bautura fierbinte imediat. Apa nu trebuie incalzita nici intre bauturi diferite. Prepara bauturi speciale calde delicioase pentru tine, familia si prietenii tai in cel mai scurt timp posibil.
 
Toate cestile si canile tale se vor potrivi in acest aparat TASSIMO. Adecvat pentru toate tipurile de cesti: suportul flexibil este ajustabil pe inaltime si poate fi indepartat complet, insemnand faptul ca exista spatiu suficient pentru toate tipurile de cesti, pahare si cani. Auto-Off
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri espressoare - Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri espressoare Star-Light

 
3. Ne-a atras atentia si espressorul automat One Touch Star-Light EOTH-1519BL, 15 Bar, cu o capacitate de 1,9 litri, dispozitiv spumare automat, care are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri espressoare.
 
Acum puteti realiza bauturi delicioase, asemeni celor din cafenele, insotiti de confortul caminului dumneavoastra. Espressorul Star-Light EOTH-1519BL va poate ajuta sa creati propriile retete de cafea, pe care sa le savurati in orice moment al zilei, alaturi de cei dragi.

eMAG reduceri espressoare ieftine

 
Espressorul EOTH-1519BL de la Star-Light este dotat cu un panou de control cu touchscreen cu ajutorul caruia poti face setari fine, rapid si usor pentru bautura dorita.
 
Pentru o durata de viata cat mai indelungata, aparatul a fost setat din fabrica sa efectueze trei procese de “ingrijire” esentiale pentru fiabilitatea sa. Astfel dupa pornirea de la butonul de alimentare de pe panoul frontal, acesta va incepe auto-testarea, incalzirea si auto-curatarea, urmand ca apoi sa intre in interfata cu functii principale. Interfata tradusa in 4 limbi vine in ajutorul tau cu o serie de functii principale menite sa usureze procesul de selectie al bauturii.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri espressoare - Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri espressoare DeLonghi

 
4. Fanii brandului DeLonghi pot alege espressorul manual DeLonghi EC221.B, cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino, 15 Bar, de un litru, cu oprire automata. Aparatul are o reducere de 45% in campania eMAG reduceri espressoare.
 
Iata cateva dintre caracteristicile espressorului:
- Crema filter holder 2 in 1: Port-filtru crema potrivit pentru cafea macinata si pods – sistem E.S.E
- Rezervor de apa detasabil Sistem Cappuccino “Cappuccino System”: mixeaza abur, aer si lapte producand o spuma cremoasa, bogata, pentru un cappuccino veritabil.
- Functie ECO Functie de oprire automata, dupa 20 minute de nefunctionare pentru un consum de energie redus.
-Boiler din otel inoxidabil;
-Sistem “Self-priming” – masina este intotdeauna gata de functionare;
-Oprire automata dupa 20 minute;
-Buton selector unic pentru: on/off, espresso si cappuccino, cu leduri indicatoare;
-“Cappuccino System”: mixeaza abur, aer si lapte producand o spuma cremoasa pentru un cappuccino;
-Aparatul poate fi folosit cu cafea macinata sau cu pods –sistem E.S.E: “Easy Serving Espresso”;
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri espressoare - Toate ofertele sunt AICI.
 
Foto deschidere: Pexels / pixabay.com

×
Subiecte în articol: emag emag reduceri eMAG.ro
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close