Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri fabuloase la televizoare 4K Ultra HD. Preturi si cu 1.600 de lei mai mici

eMAG – reduceri fabuloase la televizoare 4K Ultra HD. Preturi si cu 1.600 de lei mai mici

eMAG – reduceri fabuloase la televizoare 4K Ultra HD. Preturi si cu 1.600 de lei mai mici
09 Oct 2017   •   13:32
eMAG are reduceri in aceasta perioada la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD, cea mai buna de pe piata in momentul actual.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales 10 televizoare care au reduceri foarte atractive pe siteul emag.ro:

 

eMAG reduceri televizoare LG

 
1. Un televizor LED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 55UH668V, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 42% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel, continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. Cu ColorPrime Pro va puteti bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice despre care nici nu ati stiut ca exista. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Sharp

 
2. Un alt televizor LED Smart Sharp, de 139 de cm, LC-55XUF8772ES, 4K Ultra HD, are o reducere de 40% pe siteul emag.ro. Televizorul beneficiaza de caracteristici superioare de sunet: NICAM/A2, Equalizer, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 și DTS TruSurround. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Philips

 
3. Televizorul LED Smart Android Philips, cu diagonala de 189 de cm, 75PUS7101/12, rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 39% pe siteul emag.ro. Cu Android pe Smart TV-ul dvs va veti bucura de o interfata mai prietenoasa si de mai multa viteza. Aveti acces la continut nelimitat: jocuri si aplicatii direct din Google Play Store. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Panasonic

 
4. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagoanala de 123 de cm, TX-49EX600E, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.600 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD. Procesarea avansata a culorilor are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea fidela a imaginilor pe ecran. Mai exact, aceasta tehnologie reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
5. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagoanala de 138 de cm, 55KU6402, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de pret de 37%. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart LG

 
6. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 164 de cm, 65UH661V, 4K Ultra HD, are o reducere de 35% pe siteul emag.ro. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart Panasonic

 
7. Fanii brandului Panasonic vor fi incantati sa afle ca televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 101 cm, TX-40EX600E si rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 1.200 de lei in aceasta perioada. Televizoarele Panasonic accepta acum mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10, formatul HDR standard pentru filme si discuri Blu-ray UHD, iar acum si Hybrid Log Gamma, formatul HDR pentru transmisii TV dezvoltat de catre BBC si NHK din Japonia. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart Samsung

 
8. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 125 de cm, 50KU6092, 4K Ultra HD, are o reducere de 34%. Samsung Smart TV redefineste modul in care studiati, oferind intr-un singur loc o multitudine de continut interactiv, pentru prescolari, elevi si studenti. Cu siguranta, copiii intre varstele de la un an si sase ani pun cele mai multe intrebari legate de orice subiect. EduPedia™ raspunde curiozitatilor prin povesti, cantecele, jocuri, fise de colorat si desenat. Continutul este adecvat pentru micutii de doi si trei ani, pentru copiii de gradinita (de la patru la cinci ani) si pentru cei care abia acum incep scoala (sase si sapte ani), ingloband cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, dezvoltare fizica si dezvoltarea sociala. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare LED Smart Samsung

 
9. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40MU6102, 4K Ultra HD, are o reducere de 33%. Veti avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare cu diagonala mare

 
10. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, UE55MU6170, 4K Ultra HD, are o reducere de 30% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close