Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri fantastice la electrocasnice de bucatarie. 10 produse mai ieftine si cu 60%

eMAG – reduceri fantastice la electrocasnice de bucatarie. 10 produse mai ieftine si cu 60%

eMAG – reduceri fantastice la electrocasnice de bucatarie. 10 produse mai ieftine si cu 60%
05 Oct 2017   •   15:54
eMAG desfasoara in aceasta perioada campania de reduceri eMAG Cooking Day la electrocasnice de gatit.
 
eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania de reduceri eMAG sunt incluse o multime de electrocasnice mici de bucatarie, iar reducerile ajung chiar si la peste 60% din pret.
Am analizat oferta de reduceri si am ales 10 produse care au reduceri substantiale:
 

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie

 
1. Un blender de masa Heinner HBL-500R, 500W, cu doua viteze + pulse, bol cu o capacitate de 1,5 litri si rasnita, are o reducere de 61% in campania de reduceri eMAG la electrocasnice de bucatarie. Cutitele sunt din inox, iar blenderul are un sistem de siguranta si picioruse anti-alunecare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit

 
2. Tocatorul electric Delimano Clarity Chopper PRO are o reducere de 49% pe siteul emag.ro. Este perfect pentru prepararea sosurilor, dar si pentru a zdrobi gheata, folosind lame simple sau duble. Iata cateva dintre caracteristicile tocatorului: motor puternic de 300W, lame din otel inoxidabil pentru taiere precisa, castron de 1000ml cu o capacitate de tocare de 600ml usor de utilizat. Acest aparat versatil de bucatarie nu este un simplu tocator - in acelasi timp, zdrobeste, taie sau piseaza, astfel incat poate fi folosit si ca mini-blender. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – roboti de bucatarie

 
3. Robotul de bucatarie Gorenje SB500 W, 500 W, cu un bol de un litru, beneficiaza de o reducere de 45% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice mici de bucatarie. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice - mixere

 
4. Mixerul vertical Hausberg HB 3507, 350w, cu doua viteze si vas pentru mixare, are o reducere de 53% pe siteul emag.ro. Simplu si usor de manevrat, acest blender Hausberg 3507 este dotat cu doua viteze, ceea ce face prepararea mai rapida, in functie de preferinte. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de tocat

 
5. Masina de tocat Rohnson R547, 1500W, functie reverse, cu accesoriu pentru rosii si carnati si cutit din inox, are o reducere de 49% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice mici de bucatarie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice - feliatoare

 
6. Feliatorul de legume WonderEsque Spiralizer beneficiaza de o reducere semnificativa in aceasta perioada. Ales de catre comunitatea de bloggeri AOL.com in "TOP 3 Cele Mai Bune Spiralatoare in 2017", acest feliatorul de legume poate spirala cu mare usurinta nu doar zucchini, ci si legume dure precum cartoful dulce/sweet potato, dovleacul de placinte/butternut squash, sfecla rosie sau pastarnacul. Este super compact si economiseste spatiu in bucatarie.
 
De asemenea, este foarte bine construit si robust, fiind construit dintr-un plastic ABS gros, de foarte buna calitate, care il face rezistent ani buni in bucatarie. Cu un design revolutionar, feliatorul de legume WonderEsque poate fi dezasamblat in mai multe bucati pentru a fi ascuns cu usurinta intr-un sertar de bucatarie. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie - storcatoare

 
7. Storcatorul de fructe si legume multifunctional 4 in 1 Novis VitaJuicer 40053014, 240 W, viteza automata, alimentare XXL, beneficiaza de o reducere de 65% in cadrul campaniei de redueri emag.ro.
 
Vita Juicer este un storcator multifunctional proiectat in Elvetia, ce combina intr-un mod inteligent 4 functii: stoarcere, presare, blenduire si Vitatec® (sistem inovativ, patentat, combinatie intre centrifuga si presa de citrice). Vita Juicer este un produs premium, disponibil in 8 culori superbe, dezvoltat pentru un stil de viata natural si sanatos. Tehnologia inovativa si design-ul sau fac din Vita Juicer o inovatie absoluta in domeniul storcatorelor multifunctionale. Datorita combinatiei inovative dintre presa de citrice si centrifuga, sucul pastreaza cu 20% mai multi nutrienti, conferindu-i o consistenta ideala, perfect pentru cei ce doresc sa urmeze o dieta sanatoasa zi de zi. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice mici

 
8. Fierbatorul Heinner Instant-47, 2200 W, cu un volum de 1,5 litri, beneficiaza de o reducere de 61% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooking Days la electrocasnice de bucatarie. Fierbatorul Heinner Instant va ofera apa fierbinte in cateva secunde si est usor de curatat. Baza rotativa 360 grade face ridicarea si amplasarea mai usoare, iar filtrul lavabil anti-calcar va ofera apa curata, si astfel, bauturi mai curate. Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri electrocasnice mici – masini de paine

 
9. Cei care iubesc sa aiba pe masa numai paine proaspata si calda vor gasi solutia ideala in masina de facut paine Studio Casa, BM 1401 B French Taste Blackline Family, 800 W, cu nu mai putin de 12 programe si afisaj LCD. In cadrul campaniei de reduceri eMAG, masina de facut paine are o reducere de 45%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – prajitoare de paine

 
10. Prajitorul de paine Bosch TAT3A014, 980 W, pentru doua felii, beneficiaza de o reducere de 20% in aceasta perioada. Prajitorul de paine are deconectare automata pentru siguranta marita si suport pentru incalzirea chiflelor. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de gatit cu aburi

 
11. Un aparat de gatit cu aburi Teesa are o reducere de 65% pe siteul emag.ro. Aparatul are o capacitate de 3.3 / 6.6 / 8.4 litri pentru 1/2/3 rafturi. Are doua cosuri, un raft pentru oua, indicator nivel apa, indicator alimentare retea si intrerupere automata cu alarma. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice - multicookere

 
12. Multicookerul Ourson Versatility MP5005PSD/IV, cu 45 de programe, recipient de 5 litri, temperatura de gatit de 50-130°C, afisaj LCD, timer, ideal pentru gatire cu aburi/sub presiune, are o reducere de 35% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice de bucatarie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice - friteuze

 
13. Friteuza Royalty Line Friteuz, AF3.1, 1400W, are o reducere de 33% in aceasta toamna pe siteul emag.ro. Friteuza utilizeaza mai putin ulei decat un cuptor conventional. Controlul temperaturii este reglabil, friteuza permitandu-va sa setati temperatura optima de gatit pentru mancare. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close