Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri fantastice la televizoare 4K Ultra HD. 10 produse reduse si cu 47%

eMAG – reduceri fantastice la televizoare 4K Ultra HD. 10 produse reduse si cu 47%

eMAG – reduceri fantastice la televizoare 4K Ultra HD. 10 produse reduse si cu 47%
07 Aug 2017   •   16:32
eMAG are reduceri foarte avantajoase la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD in cadrul campaniei Electronic Days.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Electronic Days – Toate reducerile sunt AICI.
 
Cei care isi doresc un televizor care sa beneficieze de cea mai buna rezolutie existenta pe piata pot cumpara unul la pret redus in cadrul campaniei de reduceri eMAG la televizoare Electronic Days.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la televizoare 4K Ultra HD si am ales 10 dintre cele mai atractive oferte:
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

 
1. Un televizor Smart LED Star-Light, cu diagonala de 124 cm, 49DM7000, 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days. Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim de calitate, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
 
Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, unghiul de vizibilitate a fost marit pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, 40KU6092, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 22%. Cu tehnologia HDR de la Samsung, va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului, atunci cand vizionati continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat captivanta, disponibila chiar in sufrageria dumenavoastra. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Star-Light

 
3. Un televizor Smart LED Star-Light, cu diagonala de 140 cm, 55DM5500, 4K Ultra HD, are o reducere de 24% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 176 grade, astfel incat telespectatorii vor putea viziona clar din aproape orice pozitie.
 
Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarii HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Electronic Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
4. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD, are una dintre cele mai mari reduceri din campania Electronic Days: 47%. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.
 
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

 
5. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 123 cm, 49UH6107, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 33% in campania de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

 
6. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UJ635V si rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 15%. Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD va ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare. Active HDR va ofera o gama mai vasta de continut, analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG, pentru o experienta HDR exceptionala. Datorita procesarii exclusive pentru HDR10 si HLG a televizorului LG, telespectatorii beneficiaza de o gama mai vasta de continuturi HDR. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Electronic Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Smart Samsung

 
7. Un alt televizor pe care il pot alege fanii brandului Samsung este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 125 de cm, 50KU6072, si rezolutie 4K Ultra HD. Pretul are o reducere de 25% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days. Comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung curbat

 
8. Televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, 40KU6172, 4K Ultra HD, are o reducere de 500 de lei in aceasta perioada. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Veti experimenta detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sony Bravia

 
9. Televizorul Smart Android LED Sony Bravia, cu diagoanala de 123 cm, 49XD7005, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 14% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days.
 
Procesarea X-Reality PRO™ 4K converteste pixelii pentru o claritate remarcabila. Pixelii din cadre multiple sunt analizati si claritatea imaginilor este imbunatatita in timp real. Veti observa detaliile pe fete si in culoarea pielii. Cu un profil subtire, acest televizor se integreaza perfect in spatiul dvs. de locuit. Este perfect pentru montarea pe perete in timp ce rama acestuia discreta si ingusta pune ferm focalizarea pe imagine, nu pe rama. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

 
10. Ultima recomandare este televizorul LED Smart Android Philips, cu o diagonala generoasa de 189 cm, 75PUS7101/12 si rezolutie 4K Ultra HD. Pretul are o reducere de 31% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Electronic Days. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Electronic Days – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close