Antena 3 CNN Economic eMAG - reduceri fantastice la televizoare Samsung. 10 produse si cu 14.000 lei mai ieftine

eMAG - reduceri fantastice la televizoare Samsung. 10 produse si cu 14.000 lei mai ieftine

eMAG - reduceri fantastice la televizoare Samsung. 10 produse si cu 14.000 lei mai ieftine
27 Iul 2017   •   17:11
eMAG desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri eMAG la televizoare Samsung de diferite tipuri.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate reducerile sunt AICI.
 
In campania emag.ro sunt incluse televizoare Full HD, cu rezolutie 4K Ultra HD, curbate si cu diagonale de diferite lungimi. Reducerile sunt foarte mari si ajung pana la 14.000 de lei.

 

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
1. Televizorul LED Samsung, cu diagonala de 59 de cm, LT24E390EW, Full HD, are o reducere de 12% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare Samsung.
 
Televizorul beneficiaza de:
 
• Noul design suplu ToC: Avand un nou finisaj albastru semitransparent superb, tehnologia inovatoare Samsung Touch of Color optimizeaza spatiul inconjurator si ii confera o nota distincta.
• Rama supla si subtire: Rama este ultrasubtire pe toate cele patru laturi, in special pe cea inferioara. Pe langa faptul ca ii confera un aspect minimalist si modern, acesta atrage privirea spre ecran in mod natural.
 
Pretul este foarte mic. Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung – rezolutie 4K Ultra HD

 
2. Cei care isi doresc un televizor care sa beneficieze de cea mai buna rezolutie existenta pe piata, cea 4K Ultra HD, pot sa se orienteze spre televizorul LED Smart Samsung cu diagonala de 101 cm, 40KU6072. Televizorul beneficiaza de o reducere de pret de 22% si are un pret excelent pentru un televizor 4K Ultra HD. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung LED Smart

 
3. Un alt televizor 4K Ultra HD care beneficiaza de o reducere generoasa in campania de reduceri eMAG televizoare Samsung este televizorul Curbat Smart Samsung, 49KU6172, cu diagonala de 123 de cm. Televizorul va ofera o experienta ca de cinematograf, cu adevarat HDR: va bucurati de culori mai clare si mai naturale datorita tehnologiei PurColour de optimizare a culorilor. Televizorul reda o gamă mai largă de culori și nuanțe, mai apropiate celor din natură. Pretul este redus cu 32%. Oferta poate fi consultata AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung 3D

 
4. Televizoarele 3D, ideale pentru cei care vor sa aiba un cinematograf chiar la ei in sufragerie, se afla si ele pe lista de reduceri eMAG. Astfel, televizorul LED Smart 3D Samsung, cu diagonala de 214 cm, 85JU7000, 4k Ultra HD, are o reducere de 14.000 de lei. Cu acest televizor va veti bucura de o luminozitate extraordinara chiar si in cele mai intunecate scene. Peak Illuminator creste intensitatea retroiluminarii cu leduri in zonele cu nuante deschise ale ecranului. Astfel, cand in zonele intunecate apare lumina, precum niste felinare care lumineaza un peisaj urban, imaginea va fi si mai fermecatoare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung Full HD

 
5. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32J5200, Full HD, are o reducere de 24% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare Samsung. Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Acum puteti vedea culori mult mai vii. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung Smart

 
6. Un alt televizor Samsung Full HD aflat la reducere este LED Smart Samsung, 32M5502, cu diagonala de 80 de cm. Ultra Clean View analizeaza continutul afisat utilizand un algoritm avansat, pentru a filtra si a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar daca sursa video nu este de calitate Full HD, va veti putea bucura de imagini care rivalizeaza cu standardul FHD. Pretul este redus cu 18% in aceasta perioada. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung cu diagonala peste 100 cm

 
7. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.499,99 de lei. Televizorul este ideal pentru cei care vor o diagonala generoasa, dar care sa nu ocupe totusi spatiu excesiv in sufragerie. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Samsung 4K Ultra HD

 
8. Televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 cm, 40MU6402, rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de un pret special in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare Samsung. Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii (rezolutia este de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD). Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. In plus, UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung curbat

 
9. Fanii televizoarelor curbate pot alege televizorul LED Curbat Smart Samsung, 55K6372, Full HD, cu o diagonala generoasa de 138 de cm. Televizorul are o reducere de 15% in aceasta perioada pe siteul emag.ro. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung QLED

 
10. Ultimul televizor care a intrat pe lista noastra este QLED Smart Samsung, cu diagonala de 123 cm, 49Q7F si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul beneficiaza de un pret special in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare Samsung. Tehnologia Quantum Dot ofera culori perfecte, folosind un aliaj inovator. Q Contrast Q7F ofera o experienta de vizionare superba cu mai multa profunzime si contraste mai indraznete. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close