Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri frigidere – 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri frigidere – 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri frigidere – 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017
10 Noi 2017   •   16:56
eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro are reduceri mari in aceasta perioada de dinainte de Black Friday 2017 la aparate frigorifice de diferite tipuri.
 
eMAG reduceri frigidere inainte de Black Friday 2017 – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG sunt incluse frigidere de la diferite branduri, iar reducerile ajung la 40%.
 

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
1. Frigiderul Albatros FA15+, cu un volum de 115 litri, care beneficiaza de 3 ani de garantie, cu inaltimea de 84 de cm, are o reducere de 40% in cadrul campaniei eMAG reduceri frigidere inainte de Black Friday 2017. Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
2. Frigiderul cu 2 usi Arctic AD54240S+, cu un volum de 223 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 145,8 cm, beneficiaza de o reducere de 36% in aceasta perioada in care emag.ro se pregateste de Black Friday 2017.
 
Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. Clasa energetica A+ ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu aparatele din clasa A. Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.
 
Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic cu o usa

 
3. Frigiderul cu o usa Arctic ANFB155+, cu un volum de 138 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 101,7 cm, are o reducere de 33% pe siteul emag.ro. O alegere clasica, frigiderul cu o singura usa, de dimensiuni medii, cu un volum net al racitorului de 118 l si 2 rafturi ajustabile pentru racitor, este o optiune ideala daca va aflati la inceput de drum alaturi de persoana draga, indiferent daca pregatiti un snack sau mancare pentru doi. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere inainte de Black Friday 2017 – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Indesit

 
4. Cei care au nevoie de mai mult spatiu de depozitare pot alege frigiderul Indesit TAA5, cu o capacitate de 415 litri , clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 180 de cm, care are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri frigidere de dinainte de Black Friday 2017.
Indesit a proiectat diverse sisteme de racire, fiecare avand caracteristici specifice de natura sa satisfaca diversele necesitati de utilizare ale consumatorilor, cu atentie indreptata intotdeauna catre eficienta si economisirea energiei: modelele din clasa A+ asigura o economisire a energiei cu 20% fata de clasa A. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Zanussi

 
5. Frigiderul cu doua usi Zanussi ZRT27100WA, cu un volum de 265 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 159 de cm, are o reducere de 33%. Deoarece combina frigorifica Space+ dispune de spatiu de depozitare suplimentar, puteti stoca mai multe alimente, puteti merge la cumparaturi mai rar si veti profita la maxim de timpul liber castigat.
 
Rafturile si suporturile de pe usa detasabile din frigider fac posibila curatarea acestuia mai rapid, mai usor si mai bine, totul cu mai putin efort. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Hotpoint

 
6. Frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, cu o capacitate de 472 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem Full No Frost, inaltimea de 190 de cm, fabricat din inox, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri frigidere. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere inainte de Black Friday 2017 – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Beko

 
7. Cei care vor un frigider performant si care sa aiba si spatiu suficient de depozitare pot alege frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20DZM, cu un volum de 471 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 193 de cm, cu sistem NeoFrost, care are acum o reducere de 32%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Samsung

 
8. Frigiderul Samsung RT32K5030S9/EO, cu o capacitate de 321 litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem No Frost, inaltimea de 171,5 cm, fabricat din inox, are o reducere de 29% in cadrul campaniei eMAG reduceri frigidere de dinainte de Black Friday 2017. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Whirlpool

 
9. Unul dintre frigiderele cu doua usi cu cel mai mic pret in aceasta perioada este frigiderul Whirlpool ARC2353WH, cu un volum de 218 litri, clasa A+ de eficienta energetica, ce are inaltimea de 143 de cm.
 
Datorita Xlent FIT iti poti instala electrocasnicul asa cum iti doresti. Aceasta combina Whirlpool include sertare cu sina pentru o utilizare eficienta. De asemenea, combinele Whirlpool iti ofera flexibilitatea necesara pentru alimentele tale. Are raft pentru sticle, separator de sticle si raft pentru lactate, astfel incat sa mirosurile sa nu se amestece. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Samus

 
10. Un racitor Samus SR450A+, clasa A+, cu 6 sertare, 3 ani garantie, are o reducere de 27% in aceasta perioada. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere inainte de Black Friday 2017 – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close