Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Frigidere ieftine pentru delicioasele mancaruri proaspete de Craciun

eMAG reduceri. Frigidere ieftine pentru delicioasele mancaruri proaspete de Craciun

eMAG reduceri. Frigidere ieftine pentru delicioasele mancaruri proaspete de Craciun
03 Dec 2018   •   17:35

eMAG reduceri frigidere. De Ziua eMAG, sarbatorita in fiecare an pe 4 decembrie, magazinul online emag.ro ofera reduceri totale de 10 milioane de lei, inclusiv la numeroase aparate frigorifice.

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

Azi e ziua eMAG. In 2018, magazinul online eMAG implineste 17 ani.

Prin codul aniversar eMAG17ani clientii vor putea beneficia de extra-reduceri la o multime de frigidere si alte tipuri de aparate frigorifice. De asemenea, un contor afisat pe site le va arata clientilor cat mai este pana se termina promotiile.

eMAG reduceri frigidere – oferte de ziua eMAG 

Iarna este aici, asa ca nu mai este foarte mult timp pana cand bucatariile noastre se vor umple de preparate traditionale de Craciun si de Anul Nou.

Dar sarmalele, mamaliga, salata de boeuf, piftia si minunatele preparate din carne de porc, de la toba la caltabos, au toate nevoie de un spatiu unde sa se mentina proaspete si delicioase, numai bune pentru a fi asezate cu mandrie pe masa de Craciun.

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

eMAG reduceri aparate frigorifice – oferte de ziua eMAG 

De ziua eMAG, magazinul online are oferte la o multime de aparate frigorifice:

- combine frigorifice
- frigidere
- frigidere side by side
- lazi frigorifice
- congelatoare
- vitrine frigorifice

Din oferta fac parte branduri de top precum Arctic, Beko, Whirlpool, Indesit, Electrolux, Samsung, LG sau Hansa.

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

eMAG reduceri frigidere side by side – oferte de ziua eMAG 

Daca aveti o familie numeroasa, atunci solutia pentru dumneavoastra ar putea fi un frigider side by side, care poate ajunge sa aiba un volum de pana la 540 de litri. Ideal ar fi sa alegeti un frigider care are sistem Full No Frost. 

In acest fel nu mai trebuie sa va goliti frigiderul sau congelatorul in timpul unei dezghetari de rutina, deoarece toate acestea nu mai sunt necesare. Caracteristica No Frost asigura o racire uniforma, pentru a indeparta gheata si depunerile inghetate. 

Acum puteti mentine toate alimentele perisabile proaspete si hranitoare, si veti avea mai mult timp pentru alte activitati casnice sau distractive. Mai mult, prin mentinerea unei temperaturi uniforme, tehnologia No Frost reduce consumul de energie, ceea ce creste durabilitatea sistemului de racire. 

De asemenea, puteti alege un frigider care are sertare mai mari pentru legume si fructe, si totodata functia de control al umiditatii.

eMAG reduceri frigidere - oferte de ziua eMAG

Daca nu aveti nevoie de atat de mult spatiu, atunci cel mai probabil vi se potriveste un frigider sau o combina frigorifica.

Un frigider obisnuit cu doua usi are de regula un volum de 200-300 de litri, insa exista frigidere care au un volum si mai mare, de aproximativ 450 de litri. Indiferent ce varianta ati alege, important este sa investiti intr-un frigider care economiseste energie: clasele A++ si A+++ sunt cele mai eficiente.  

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close