Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri frigidere. Cele mai bune prețuri de azi

eMAG reduceri frigidere. Cele mai bune prețuri de azi

eMAG reduceri frigidere. Cele mai bune prețuri de azi
06 Sep 2018   •   08:56
eMAG reduceri frigidere. In aceasta perioada magazinul online emag.ro are oferte foarte bune la diferite tipuri de frigidere.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
emag.ro are oferte pentru diferite tipuri de frigidere, potrivite atat pentru cei care au o bucatarie ingusta, cat si pentru cei care au nevoie de un spatiu de depozitare generos.
 
In schimb, daca va intereseaza ofertele de primavara de la tablete, dati click AICI.
 
Am analizat oferta si am ales cateva frigidere interesante:
 

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
1. Daca aveti o bucatarie mai ingusta si nu aveti nevoie de un spatiu de depozitare foarte mare, atunci merita sa va ganditi serios la achizitionarea frigiderului cu 2 usi Arctic AD54240P+, cu un volum de 223 de litri, clasa A+ de eficienta energetica si inaltimea de 146.5 de cm.
 
Frigiderul are un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor si un termostat ajustabil usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala.

 

eMAG reduceri frigidere cu 2 usi

 
De asemenea, frigiderul beneficiaza de rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri.
 
Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.
 
Pretul este de 771,99 lei. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Beko

 
2. Cei care au nevoie de un frigider cu o capacitate medie de depozitare au acum șansa de a achiziționa unul mai ieftin cu o treime decat pretul obisnuit.
 
Frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M20XP, cu un volum de 306 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 175,4 cm, Safety Glass, XXL Bottle, fabricat din inox, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod  ideal spatiul disponibil.
 

eMAG reduceri frigidere ieftine

 
Compartimentul spatios iti ofera acces rapid prin sistemul rotativ de deschidere al cutiei, pastrand fructele si legumele in cele mai bune conditii.
 
Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Hotpoint

 
3. Și mai mult spațiu de depozitare ofera frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, cu un volum de 472 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem Full No Frost, inaltimea de 190 de cm, fabricat din inox.
 
In campania eMAG reduceri frigidere produsul are un pret cu 24% mai mic.
 
Frigiderul beneficiaza de sistemul Hygiene Advance, un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta, ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor.
 
Un alt avantaj al acestui frigider este zona Food Care Zone 0°, un compartiment dedicat in frigider pentru a crea o temperatura de pastrare in jur de 0°C (-1°C/+2°C): temperatura ideala pentru carne si peste, pentru pastrarea unei maxime prospetimi pentru alimentele delicate.

eMAG reduceri frigidere la oferta

 
In plus, Safe Defrost, decongelarea sigura, introduce o decongelare delicata a alimentelor, mentine mai bine consistenta originala si proprietatile nutritive si asigura rezultate mai bune atunci cand alimentele sunt gatite.
 
Datorita platformei no frost AIR TECH EVOLUTION, care asigura controlul constant al temperaturii si circulatia perfecta a aerului in compartimentul frigiderului, controlul foarte exact al noului ventilator permite atingerea rapida si uniforma a temperaturii ideale. Sistemul de racire No Frost genereaza un flux de aer rece care recolteaza umiditatea impiedicand formarea de gheata sau bruma: in frigider mentine nivelul de umiditate corect si, datorita absentei de bruma, pastreaza prospetimea alimentelor, iar in congelator evita formarea de gheata, impiedicand deci lipirea alimentelor ceea ce anuleaza necesitatea efectuarii operatiilor de dezghetare.
 
Este important de mentionat si ca recipientele de fructe si zarzavaturi din dotarea frigiderului au fost special proiectate pentru a pastra fructele si zarzavaturile proaspete si fragede. Deschideti regulatorul de umiditate (pozitia B), daca doriti sa depozitati alimentele intr-un mediu mai putin umed, cum ar fi legumele, sau inchideti-l (pozitia A) pentru a depozita alimentele intr-un mediu mai umed, cum ar fi fructele.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri frigidere LG

 
4. In schimb, daca aveti nevoie de un frigider si mai mare, dar nu vreti ca bucataria voastra sa fie ocupata de un frigider side by side urias, atunci puteti alege frigiderul cu 2 usi LG GTF916PZPZD, cu un volum de 592 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea 184 de cm, sistem No Frost, cu dozator apa, Smart Diagnosis, WiFi, Compresor liniar, Afisaj extern si Racire usa.
 
Frigiderul are o reducere de 22% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Depozitarea de alimente proaspete este posibila oriunde in frigider, fara teama de a se altera.
 
Frigiderul beneficiaza de flux de aer multidirectional si de o refrigerare / congelare eficienta si uniforma.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
Foto: ErikaWittlieb / pixabay.com
 

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close