Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri frigidere – Stock Busters vine cu preturi si cu 1.600 de lei mai mici

eMAG reduceri frigidere – Stock Busters vine cu preturi si cu 1.600 de lei mai mici

eMAG reduceri frigidere – Stock Busters vine cu preturi si cu 1.600 de lei mai mici
10 Oct 2017   •   14:48
eMAG reduceri frigidere Stock Busters. Magazinul online emag.ro desfasoara timp de 3 zile o campanie uriasa de reduceri la mii de produse, inclusiv la frigidere, combine frigorifice si alte tipuri de aparate frigorifice.
 
eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
In plus, cei care renunta la electrocasnicele vechi primesc automat un card cadou in valoare de 200 de lei ce poate fi folosit pentru noi cumparaturi pe emag.ro.
 
In campania de reduceri eMAG Stock Busters sunt incluse o multime de aparate frigorifice, iar reducerile ajung pana la 1.400 de lei.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales 10 aparate frigorifice cu preturi atractive:

 

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Arctic

 
1. Combina frigorifica Arctic AK54270+, cu un volum de 262 de litri, inaltimea 170,5 cm, Fast Freeze Zone, Garden Fresh, XXL Bottle, clasa A+ de eficienta energetica, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri frigidere Stock Busters. Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Whirlpool

 
2. Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX, cu o capacitate de 339 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 188,5 cm, fabricata din inox, beneficiaza de o reducere de 32%. Sistemul de dezghetare ale frigiderului este automat. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters

 
3. Combina frigorifica Arctic AK60360+, cu un volum de 334 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 cm, are un pret mai mic cu 32% in cadrul campaniei eMAG reduceri frigidere Stock Busters. Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Star-Light

 
4. Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA, cu o capacitate de 318 litri, No Frost, clasa A , inaltimea de 185,5 de cm, beneficiaza de o reducere de 33%. Pretul este redus in cadrul campaniei eMAG Stock Busters. Oferta este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Beko

 
5. Combina frigorifica Beko RCSA400K20DW, 377 l, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 cm, BlueLight, are o reducere de 29% in cadrul campaniei eMAG reduceri frigidere Stock Busters. Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Indesit

 
6. Combina frigorifica Indesit LI8 FF2I X, cu un volum de 305 litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 189 de cm, racire frigider sistem Full No-Frost, fabricata din inox, are o reducere de 27% pe siteul emag.ro. Flexibilitate maxima inseamna a oferi aparate care se adapteaza diferitelor nevoi, asigurand intotdeauna cea mai buna performanta de conservare. Incapatoare, comode si extrem de functionale, combinele frigorifice Indesit sunt echipate cu rafturi prietenoase, adaptate fiecarei nevoi de conservare si pastrare a alimentelor in cele mai bune conditii. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Samsung

 
7. Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF, cu o capacitate de 311 litri, sistem No Frost, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 178 de cm, are o reducere de 22% in cadrul campaniei eMAG reduceri frigidere Stock Busters. Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata. Un mare avantaj este spatiul mare disponibil chiar pe usa, unde incap cutii mari de lapte sau de suc. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere si combine frigorifice Stock Busters

 
8. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, sistem No Frost, cu o capacitate de 319 litri, clasa A+ de eficienta energetica, 6th Sense, cu dozator apa, inaltimea de 188,5 cm, beneficiaza de o reducere de 35% pe siteul emag.ro in campania eMAG Stock Busters. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters pe emag.ro

 
9. Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM, 305 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem No Frost, cu display si dispenser apa, inaltimea de 187 de cm, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri frigidere Stock Busters.
 
Aparatele frigorifice Daewoo, cu clasa energetica A+, sunt perfect construite pentru un consum redus de energie. Sistemul de racire Perfect No Frost Daewoo raceste uniform tot compartimentul frigiderului, pastrand nivelul optim al umiditatii. In plus, va scapa de grija dezghetarii congelatorului. Nivelul de zgomot mult mai mic este asigurat de catre compresorul de inalta tehnologie si de catre ventilator, ambele create pentru a reducerea zgomotului.
 
In plus, tehnologia "Cycle Balancing" ajuta si mai mult la reducerea nivelului de zgomot. Dozatorul de apa va ofera apa rece printr-o simpla apasare a clapetei de pe usa frigiderului, fara a mai fi nevoie sa o deschideti. Sistemul de iluminare Crystal LED va ajuta sa aveti o vizibilitate mai buna in interiorul frigiderului si sa economisiti energie electrica. Aceasta functie are rolul de a neutraliza mirosul neplacut din interiorul frigiderului prin filtrarea aerului. Datorita panoului de comanda frontal al frigiderului Daewoo veti putea regla temperatura frigiderului fara a mai fi nevoie sa deschideti usa si veti putea opta pentru unul din cele 2 moduri "Super" sau "Eco". Pretul in cadrul campaniei eMAG reduceri frigidere Stock Busters este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters side by side

 
10. Pentru cei care au nevoie de un spatiu generos, frigiderul Side by Side Beko GN163122X, cu o capacitate de 558 de litri, sistem NeoFrost, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 179 cm, fabricat din inox antiamprenta, beneficiaza de o reducere de 1.400 de lei.
 
Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard NEOFROST. Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica.
 
Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere Stock Busters –
Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close