Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri frigidere. TOP 5 combine mai ieftine si cu 725 de lei

eMAG reduceri frigidere. TOP 5 combine mai ieftine si cu 725 de lei

eMAG reduceri frigidere. TOP 5 combine mai ieftine si cu 725 de lei
16 Feb 2018   •   16:42
eMAG reduceri frigidere. emag.ro desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la frigidere si combine frigorifice de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG reduceri frigidere sunt incluse aparate frigorifice de la branduri precum Albatros, Arctic, Indesit, Whirlpool, Samsung etc, iar unele dintre ele au reduceri chiar si de peste 40%.
 
Am analizat oferta si am ales combinele frigorifice cu cele mai mari reduceri:
 

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
1. O combina frigorifica Albatros CF33A+, cu un volum de 246 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 173 de cm, cu 3 ani garantie, are o reducere de 42% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Combina frigorifica are un volum net al frigiderului de 143 de litri si un volum net al congelatorului de 103 litri. Consumul energetic este de 252 de kWh/an. Combina are 4 rafturi din sticla si sistem de dezghetare automat.
 
Are si 4 suporturi pe usa si doua compartimente pentru fructe si legume.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere AK

 
2. Combina frigorifica AK54240S+, cu un volum de 240 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, Garden Fresh, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Combina ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un consum redus de energie. 
 

eMAG reduceri frigidere la ofertă

 
Rafturile ajustabile si pozitionate pe usa sunt dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi frigiderul astfel incat sa fie spatiu suficient.
 
Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Poti schimba cand vrei temperatura de pastrare a alimentelor. 
 
Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta.
 
Rafturile ajustabile permit folosirea eficienta a spatiului din frigider in functie de nevoile tale.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Indesit

 
3. Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, cu un volum de 368 de litri, clasa A+ de eficienta enerrgetica, inaltimea de 200 de cm, fabricat din inox, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Eficiente, spatioase, elegante si practice, disponibile in diferite variate, aparatele frigorifice Indesit sunt capabile sa corespunda oricaror nevoi si sa satisfaca orice cerinte de conservare a alimentelor.
 

eMAG reduceri frigidere cu volum mare

 
Gama larga de sisteme de racire si diversele interfete precum si manerele disponibile prezinta flexibilitate in utilizare si aspect placut, dar si certitudinea de a beneficia intotdeauna de calitate, fiabilitate, durabilitate si cele mai bune performante in deplina armonie cu mediul.
 
Incapatoare, comode si extrem de functionale, combinele frigorifice Indesit sunt echipate cu rafturi prietenoase, adaptate fiecarei nevoi de conservare si pastrare a alimentelor in cele mai bune conditii.
 
Sertarele detasabile maresc spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar. Ofera pana la 38 % mai multa capacitate de congelare. Freezer Openspace creste capacitatea de depozitare a cutiilor mari datorita celor 2 compartimente flexibile. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Whirlpool

 
4. Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W, 6th Sense, cu un volum de 339 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, are o reducere de 725 de lei in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Datorita tehnologiei Al 6-lea Simt temperatura este monitorizata atent pentru a-ti pastra alimentele in cea mai buna stare. Vei beneficia si de instalare perfecta in orice spatiu & instalare pe un perete. Noua gama de combine iti asigura efort minim la instalare. Astfel te bucuri de flexibilitate maxima.
 

eMAG reduceri frigidere ieftine

 
Temperatura din interior se ajusteaza automat datorita senzorilor Al 6-lea Simt. De acum te bucuri de temperatura ideala si consum redus de energie.
 
Combina Whirlpool, prin specificatiile sale, seteaza parametrii necesari pentru a reduce timpul si costul oferind o temperatura ideala. Iluminarea interioara iti asigura mediul ideal privind vizibilitatea produselor tale.
 
Aceasta combina Whirlpool include sertare cu sina pentru o utilizare eficienta, iar capacitatea de 310-340 litri iti asigura mult spatiu. De acum ai o capacitate mai mare pentru ati depozita alimentele.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Gorenje

 
5. Combina frigorifica Gorenje RK6191AW, cu un volum de 321 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inatimea de 185 de cm, are o reducere de 33% in camapania eMAG reduceri frigidere.
 
Aceasta tehnologie reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala cu pana la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetare, cu sistemul FrostLess veti economisi si energie.
 

eMAG reduceri frigidere cu volum de peste 300 de litri

 
Datorita functiei Slotin, usile frigiderului se deschid in unghi drept, chiar si atunci cand este plasat langa perete sau langa alte aparate. Deschideti usa si puteti trage cu usurinta de rafturi si sertare.
 
Cu ajutorul sistemului HumidityControl este posibila reglarea nivelului de umiditate din interiorul sertarului. Fructele si legumele raman proaspete, hranitoare si tari pentru o lunga perioada de timp.
 
Pretul este AICI.

 eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close