Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri în forță la început de 2020. 3 telefoane Huawei de top, la ofertă

eMAG reduceri în forță la început de 2020. 3 telefoane Huawei de top, la ofertă

eMAG reduceri telefoane Huawei. Magazinul online emag.ro a inceput anul 2020 cu niste oferte foarte atractive la cele mai performante telefoane Huawei.

eMAG reduceri în forță la început de 2020. 3 telefoane Huawei de top, la ofertă
16 Ian 2020   •   17:00

eMAG reduceri telefoane Huawei. Magazinul online emag.ro a inceput anul 2020 cu niste oferte foarte atractive la cele mai performante telefoane Huawei.

eMAG reduceri telefoane Huawei – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit mai multe telefoane Huawei de ultima generatie care au preturi atractive.

eMAG reduceri telefoane Huawei – P30 Pro 

1. Telefonul mobil Huawei P30 Pro, Dual SIM, 256GB, 8GB RAM, 4G, Breathing Crystal, are o reducere de 21% in campania eMAG reduceri telefoane Huawei.

Sistemul Leica Quad Camera include un obiectiv cu SuperZoom, o camera Super Sensing de 40MP, un obiectiv Ultra Wide Angle de 20MP si o camera Huawei TOF.

Sistemul profesional dual de stabilizare de imagine OIS + AIS din Huawei P30 Pro face ca realizarea de video-uri sa fie usoara si stabila in orice conditii. 

Display-ul OLED de 6.47" ofera coloristica exceptionala si unghiuri de vizualizare superbe. 

Poti sa folosesti telefonul Huawei P30 Pro confortabil cu o mana in timp ce un senzor avansat pentru deblocare prin amprenta se ocupa de securitatea informatiilor tale. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei cu 4 camere

Procesorul Kirin 980 - Primul procesor pentru smartphone realizat cuf tehnologie de 7nm pentru performanta imbunatatita si consum de energie foarte redus. 

Durata de viata a bateriei e superioara - Baterie ultra generoasa de 4200mAh si Supercharge de 40W / 15W Wireless Charge.

Sistemul de patru camere foto Leica se preteaza la toate tipurile de fotografii, dezvaluindu-ti lumea in intregime. Acest sistem de camere foto fara egal, care include un obiectiv SuperZoom, o camera supersensibila de 40 MP, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 20 MP si o camera foto TOF HUAWEI iti da libertatea sa captezi momentele cele mai incredibile.

Noul obiectiv telefotografic cu periscop permite incorporarea unor capacitati de zoom optic sporite intr-un corp compact, fara a pierde din calitatea imaginii. Alaturi de saturatia culorilor oferita de camera foto principala de 40 MP si stabilitatea oferita de OIS si AIS, obiectivul SuperZoom ofera zoom hibrid 10x, pentru a vedea ce nu s-a mai vazut pana acum, la o rezolutie excelenta si cu detalii impresionante. De asemenea, iti aduce luna chiar in fata ochilor, cu un zoom de pana la 50x.

HUAWEI rescrie regula perceptiei culorilor, transformand RGB-ul in RYB, pentru mai multa luminozitate in toate imaginile tale. Combinatia consolidata intre senzorul HUAWEI SuperSpectrum, ISP-ul Kirin 980 si algoritmul auto-dezvoltat creste luminozitatea cu 40%, pentru ca tu sa poti pastra amintiri clare, atat de pe timpul zilei, cat si de pe timpul noptii.

eMAG reduceri telefoane Huawei cu camera Leica

Capteaza splendorile ascunse ale noptii cu pana la ISO 409,600 pe HUAWEI P30 Pro. Chiar si in situatii de intuneric extrem, vei putea capta momentele frumoase, cum ar fi o cina romantica la lumina lumanarilor sau dansul licuricilor prin tufisuri.

Datorita functiei de fotografiere cu expunere lunga cu AIS HUAWEI si camerei foto TOF care masoara cu precizie adancimea obiectelor, portretul tau va fi evidentiat prin lumini si definitie perfecte. Pe urma, fundalul este estompat treptat cu diferite efecte crem, creand un efect bokeh personalizat, de nivel profesionist. 

Analizand peste cateva mii de fotografii retroiluminate si in conditii de iluminat scazut, HDR+ cu AI ofera claritate fotografiilor tale, deoarece AI-ul evalueaza mai multe cadre si segmenteaza diferite parti ale fotografiei, pentru a combina cele mai bune aspecte. Lumina si culoarea sunt echilibrate pe mai multe straturi, pentru a-ti aduce chipul in prim-plan. Transforma apa in arta

Modul de fotografiere cu expunere lunga cu AIS HUAWEI este partenerul de calatorie perfect, deoarece te ajuta sa captezi tot ce e mai frumos in natura. Transforma raurile zbuciumate sau valurile linistitoare ale oceanului intr-o creatie artistica proprie.

eMAG reduceri telefoane Huawei la oferta

Obiectivul cu unghi ultra-larg evidentiaza frumusetea fermecatoare a marii nemarginite, a cerului maiestuos si a peisajelor urbane neconformiste. Descopera magia peisajelor dintr-o perspectiva mai larga.

Lumea te asteapta sa o descoperi de la o distanta de numai 2.5 cm. Vezi cele mai mici detalii din viata, cu un obiectiv macro adevarat. Lasa-te surprins de structura si mecanismul sofisticat al unui ceas de mana sau de picaturile stralucitoare de roua de pe petale unei flori.

Camera frontala de 32 MP a telefonului HUAWEI P30 Pro te recunoaste printr-un sistem inteligent, pentru a realiza selfie-uri de nivel expert, in care iti contureaza chipul prin optimizarea luminozitatii si definitiei. Vei obtine selfie-uri cu detalii uimitoare, chiar si in situatii de supraexpunere cauzata de retroiluminare sau in timpul unei petreceri nocturne.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei – Mate 20 Dual Sim 

2. Telefonul mobil Huawei Mate 20, Dual Sim, 128GB, Twilight, are o reducere de 12% in campania eMAG reduceri telefoane Huawei.

Telefonul are camera tripla Leica, ecranul Full HD + 6,5 inchi si procesorul puternic cu 8 nuclee Kirin 980. Acest procesor este primul din lume care este realizat in litografie de 7nm. Puterea sa este sustinuta de inteligenta artificiala, de sistemul Android 9.0 Pie si de interfata EMUI 9, garantand cea mai inalta performanta. 

Mate 20 va protejeaza, de asemenea, datele cu un sistem de securitate biometric: sistem de recunoastere faciala sau un cititor de amprente. 

Primul procesor de 7nm cu inteligenta artificiala Mate 20 simplifica suportul pentru aplicatii. Nu conteaza cate aplicatii folositi simultan. Acest procesor cu 8 nuclee a fost creat in litografie de 7nm, ceea ce ii ofera o enorma putere, eficienta si timp de reactie. Procesorul este sustinut de algoritmii AI prezenti in chipset-ul dual al unitatii de procesare Neural Processing. Acesta va analizeaza modul de utilizare a smartphone-ului si supravegheaza multe procese pentru a potrivi mai bine Mate 20 cu stilul dumneavoastra. 

Telefonul are 3 camere. In plus, camera tripla Huawei Mate 20 a fost creata in colaborare cu Leica. Pe spatele telefonului se gasesc obiective de 12 megapixeli, 16 megapixeli si 8 megapixeli. Fiecare dintre obiective este suportat de functiile AI. 

Securitate Huawei Mate 20 este protejat de un cititor de amprente si de un sistem de recunoastere faciala 3D. Securitatea se bazeaza pe date biometrice, adica absolut unice. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei – Mate 10 Dual Sim 

3. Telefonul mobil HUAWEI Mate 10 Dual Sim 64GB LTE 4G Negru are o reducere de 10% in campania eMAG reduceri telefoane Huawei.

Telefonul are un procesor model Hisilicon Kirin 970, cu frecventa Octa-core (4x2.4 GHz Cortex-A73 & 4x1.8 GHz Cortex-A53).

Are GPS și o greutate de 186 de grame. Sistemul de operare este Android 8.0 (Oreo).

Telefonul Huawei are o memorie de 4 GB de RAM si o memorie interna de 64 GB.

Ecranul are o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli, iar diagonala are 5,9 inchi.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close