Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri incorporabile. 6 oferte fierbinti la mijlocul iernii

eMAG reduceri incorporabile. 6 oferte fierbinti la mijlocul iernii

eMAG reduceri incorporabile. 6 oferte fierbinti la mijlocul iernii
10 Ian 2018   •   15:29
eMAG reduceri incorporabile. emag.ro are in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la incorporabile de diferite tipuri: plite, cuptoare sau masini de spalat vase.
 
eMAG reduceri incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta eMAG si am gasit produse care au reduceri chiar si de o treime din pret.
 
Iata cele mai bune oferte:

 

eMAG reduceri incorporabile - plite

 
1. O plita incorporabila rustica Hansa BHGW63100020, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, de culoare bej, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri incorporabile.
 
Aceasta plita beneficiaza de:
- Butoane metalice (sunt practice, usor de curatat si elegante, reprezentand o combinatie reusita de stil si confort)
  
- Autoaprindere integrata in buton 
  
- Supapa de siguranta la stingerea flacarii 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile – plite Arctic

 
2. O alta plita incorporabila care ne-a atras atentia este plita Arctic ARSGN64121S, pe gaz, cu 4 arzatoare, Wok, aprindere electrica, fabricata din sticla neagra.
 
Este o plita eleganta din sticla neagra, perfecta atat pentru bucatariile clasice, cat si pentru spatiile de gatit moderne. Arzatorul Wok te ajuta sa gatesti de doua ori mai rapid, iar functia Safety Plus iti ofera un plus de siguranta, eliminand riscul scurgerilor de gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.
 
Dotari:
- Aprindere integrata
- Permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. Aprinzi plita pe loc.
- Safety Plus ppreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.
  
- Sticla securizata. Sticla neagra si liniile delicate vor oferi un plus de eleganta bucatariei tale.
- Arzator Wok. Gatitul este de doua ori mai rapid, caldura fiind distribuita uniform pe suprafata vaselor, datorita celor 2 inele de ardere. Produsul este ideal persoanelor cu un stil de viata dinamic.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile - cuptoare

 
3. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, electric, cu o capacitate de 67 de litri, cu grill, rotisor, clasa A-20% de eficienta energetica, 4 functii, fabricat din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI63100018, pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica, fabricata din inox, beneficiaza de o reducere de 370 de lei in cadrul campaniei eMAG reduceri incorporabile.
 
Produsul vine si cu o tava ProCook (tip fagure).
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare Beko

 
4. Pachetul promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, electric, multifunctional, cu sistem de autocuratare catalitica, ce are 71 de litri, 8 functii, clasa A de eficienta energetica, fabricat din sticla neagra si inox, si o plita incorporabila Beko HILG64220S, pe gaz, cu 4 arzatoare, fabricat din sticla neagra, are o reducere de 490 de lei in campania eMAG reduceri incorporabile.
 
Iata care sunt dotarile acestui produs inclus in campania eMAG reduceri incorporabile:
 
AUTOCURATARE CATALITICA
Panourile catalitice montate pe peretii cavitatii interioare absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici. 
  
CLEANZONE™
Geamul usii cuptorului este acoperit cu un strat special care permite o curatare usoara, fara a fi necesara utilizarea unor solutii specializate de curatare. 
  
STEAMSHINE™ CLEANING

Acest mod de curatare se realizeaza prin injectarea de abur pe durata ciclului de curatare. Programul SteamShine™ Cleaning inmoaie toate resturile de mancare si ulei din interiorul cuptorului, astfel incat la finalul acestuia poti indeparta rezidurile foarte usor cu o  laveta umeda. 

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare la oferta

 
GATIRE CONVENTIONALA
Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor. 
  
GATIRE CU VENTILARE
Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire. 
  
GRILL
Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor. 
 

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare incorporabile

 
3D COOKING
Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, ceea ce permite gatirea a 3 preparate simultan, fara riscul de a amesteca mirosurile. 
  
Low Grill cu ventilare
Efectul de grill este mai redus fata de utilizarea grill-ului complet. Tot ceea ce ai de facut este ca la jumatatea duratei de gatire sa intorci preparatele. 
  
Incalzire inferioara
Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara. 

eMAG reduceri incorporabile – incalzire verticala

 
Incalzire ventilata
Incalzitorul circular din jurul ventilatorului asigura gatirea simultana pana la trei preparate fara ca mirosurile sa se amestece. 
  
Butoane Push In Push Out (PIPO)
Cu o simpla atingere poti activa butoanele cuptorului tau Beko. La finalul prgramului de gatit poti ascunde aceste butoane, la fel, printro singura atingere. 
  
Timer
Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului. 
  
Blocare display
Functia poate fi activata pentru a preveni modificarea setarilor in urma apasarii butoanelor de catre copii. 
  
Iluminare cuptor
Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii. 
 

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare cu functie de dezghetare

 
Functie dezghetare
Ventilatorul permite circularea aerului cald in interiorul cuptorului pentru a dezgheta alimentele in doar cateva minute. 
  
Tava adanca pentru gatit
Ideala pentru prepararea produselor din patiserie sau a mancarurilor suculente. Deosebit de utila atunci cand ai multi invitati la masa. 
  
Gratar
Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola.
 
Pretul este AICI.
 
 
 
eMAG reduceri incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri incorporabile – masini de spalat vase

 
5. In campania eMAG reduceri incorporabile sunt incluse si masini de spalat vase. Astfel, masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO, cu 9 seturi, 5 programe, clasa A+ de eficienta energetica, de 45 de cm, are o reducere de 24%.
 
Descrierea produsului inclus in campania eMAG reduceri incorporabile:
 
- Este o masina de spalat vase care economiseste energie si apa in mod constant
 
- Incadrarea acestei masini de spalat vase in clasa A+ va asigura ca veti economisi apa si energie multumita consumului redus, a celor doua, in mod constant. 
  
- Aveti mai multa libertate - amanati pornirea ciclului cu pana la 3 ore. Datorita functiei Pornire cu intarziere puteti programa aceasta masina de spalat vase sa inceapa urmatorul ciclu in urmatoarele trei ore. 
  
- Spalati vasele intre doua feluri de mancare - in 30 de minute. Cand aveti o incacatura de farfurii si vase putin folosite - cum ar fi intre doua feluri de mancare la o petrecere - puteti folosi programul rapid de 30 de minute al acestei masini de spalat vase. 
  
- O masina de spalat vase care este mereu in conditii perfecte de functionare. Aceasta masina de spalat vase are grija singura de ea informandu-va atunci cand are nevoie de sare si agnet de clatire. Este o modalitate simpla de a va asigura ca masina dumneavoastra de spalat vase functioneaza mereu perfect. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile – masini de spalat vase Whirlpool

 
6. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301, cu 10 seturi, 6 programe, clasa A+ de eficienta energetica, cu LED, optiune programare intarziata, de 45 de cm, are o reducere de 22% in campania eMAG reduceri incorporabile.
 
Pentru cei care nu au nevoie de mult, dar intotdeauna au nevoie de o calitate superioara, Whirlpool le vine in ajutor cu solutia de spalat vase perfecta. Este flexibila si eficienta potrivita in orice bucatarie.
 
Datorita structurii si dimensiunii reduse, aceasta se potriveste oriunde. De acum iti poti permite sa incarci ustensile de bucatarie de aproximativ toate formele. Masina de spalat vase Whirlpool  ADG 301 asigura o  maxima spalare si uscare. De acum te bucuri de o gestionarea flexibila a spatiului.
 
Descrierea produsului inclus in campania eMAG reduceri incorporabile:
 
- Cosul inferior poate contine oale, capace, farfurii,salatiere, tacamuri etc. Farfuriile si capacele mari vor fi asezate de preferinta in partile laterale ale cosului.
- Cosul superior. Introduceti vasele delicate si usoare: pahare, cesti, farfurioare, salatiere joase.
 
- Rafturi rabatabile cu pozitie variabila. Rafturile rabatabile laterale pot fi pozitionate pe trei inaltimi diferite pentru a optimiza amplasarea vaselor in spatiul cosului.
- Cosul pentru tacamuri este prevazut cu gratare superioare pentru dispunerea mai buna a acestora.

eMAG reduceri incorporabile – masini de spalat vase incorporabile

 
- Reglarea inaltimii cosului superior. Cosul superior este reglabil in inaltime: in pozitie inalta cand doriti sa puneti vase voluminoase in cosul inferior; in pozitie joasa, pentru a folosi spatiile rafturilor rabatabile, creand mai mult spatiu in partea de sus.
- Start intarziat. Alege peste cate ore doresti sa inceapa programul de spalare.
 
- ECO, spala si usuca incarcaturi zilnice. Program ce pune accent pe un consum scazut de energie. Este un program ce pastreaza nivelul consumului de apa si energie, scazut. Cu ciclu de uscare complet, pentru vase cu un nivel de murdarie normal, la incarcare maxima, chiar si pentru reziduuri uscate.
 - GLASS. Dedicat vaselor delicate, spala la temperaturi joase. De acum ai o gija deosebita pentru vasele delicate cum ar fi paharele
 
- INTENSIVE. Folosit in special la vasele mari, cu un grad ridicat de murdarie. Este un program de spalare la temperaturi ridicate, pentru articole foarte murdare. Cu efect de uscare completa, cu prespalare, pentru vase precum tigaile pentru prajituri, cu reziduuri uscate.
- Optiune de spalare la jumatate. Managementul spatiului - Incarcare la jumatate Optiunea Incarcare la jumatate economiseste resursele atunci cand o sarcina mica de spalat ocupa ambele spatii (inferior / superior) - Multi zone Optiunea Multizone va permite sa utilizati numai spatiul de sus sau pe cel de jos.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.  

×
Subiecte în articol: emag
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close