Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri la electrocasnice mari de bucatarie. 10 produse ca sa va pregatiti de toamna

eMAG – reduceri la electrocasnice mari de bucatarie. 10 produse ca sa va pregatiti de toamna

eMAG – reduceri la electrocasnice mari de bucatarie. 10 produse ca sa va pregatiti de toamna
29 Aug 2017   •   14:33
eMAG are reduceri eMAG foarte avantajoase la electrocasnice mari pentru bucatarie. Cuptoarele, plitele, aragazele, frigiderele sau masinile de spalat vase au reduceri chiar si de peste 30%.
 
eMAG reduceri electrocasnice mari de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am ales 10 dintre electrocasnicele mari de bucatarie care au preturi reduse:
 

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

 
1. O combina frigorifica Arctic AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 181,4 cm, beneficiaza de o reducere de 35% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice mari de bucatarie. Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice

 
2. Combina frigorifica Indesit CAA 55, cu un volum de 234 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 174 cm, are o reducere de 26% pe siteul emag.ro. Sistemul Static Automatic Control pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile

 
3. Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata din inox, are o reducere de 30% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice mari. Plita din inox are butoane negre si este prevazuta cu aprindere integrata. Alimentarea pe gaz este controlata de sistemul Safety Plus, conferind siguranta sporita in cazul stingerii accidentale a flacarii. Buton de aprindere, printr-o simpla apasare, iti produce o flacara ideala pentru a pregati preparatele tale preferate. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice mari de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile

 
4. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X, electric, de 60 de litri, cu 3 functii, grill, clasa A de eficienta energetica, fabricat din inox, si o plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA, cu 4 arzatoare pe gaz, din inox, are o reducere de 330 de lei. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite

 
5. Un alt pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 de 62 de litri, cu 8 gunctii, grill, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI62018, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata tot din inox, are o reducere de 300 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice mari de bucatarie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat vase

 
6. Masina de spalat vase Beko DFN16210W, cu 12 seturi, 6 programe, clasa A+ de eficienta energetica, de 60 de cm, beneficiaza de o reducere de 24%. Un program unic masinilor de spalat vase Beko, Quick&Clean garanteaza o spalare exceptionala in numai 58 de minute pentru toate tipurile de vase. Iar INTENSIVE 70°C este un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata. Secretul sau consta in folosirea apei la temperaturi ridicate pentru spalare si a unor cicluri suplimentare de clatire, inclusiv cu apa fierbinte. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice mari de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
7. Aragazul Star-Light FCF50WI, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, siguranta plita si cuptor, cu inaltimea de 50 de cm, are o reducere de 29%. Dimensiunile reduse ale Aragazului Star-Light FCF50WI il recomanda drept optiunea ideala pentru bucatariile de dimensiuni mici. Versatilitatea acestui aragaz este insotita de un design placut si de utilitatea geamului dublu cu care este dotata usa cuptorului. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aragaze Electrolux

 
8. Un alt aragaz care ne-a atras atentia este aragazul mixt Electrolux EKK52550OW, cu 4 arzatoare gaz, cuptor electric, aprindere integrata, grill, Clasa A-10% si inaltimea de 50 de cm. In cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice mari de bucatarie, aragazul are o reducere de 27%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Bosch

 
9. Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU, cu o capacitate de 12 seturi, 4 programe, clasa A+ de eficienta energetica, latimea de 60 de cm, are o reducere de 21% pe siteul emag.ro. Masina de spalat ofera siguranta maxima contra inundatiilor atat in timpul functionarii cat si in repaos sau in cazul caderilor de tensiune. Astfel, Bosch ofera siguranta pe intreaga durata de viata a masinii de spalat. Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
10. Ultimul aparat electrocasnic pentru bucatarie ce a intrat pe lista noastra de recomandari este cuptorul incorporabil Bosch HBN532S0F, electric, de 66 de litri, cu convectie si curatare catalitica, ce face parte din clasa A de eficienta energetica. Acest cuptor are o reducere de 29% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice mari de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close