Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Laptopuri chiar si sub 800 de lei de ziua eMAG

eMAG reduceri. Laptopuri chiar si sub 800 de lei de ziua eMAG

eMAG reduceri. Laptopuri chiar si sub 800 de lei de ziua eMAG
03 Dec 2018   •   19:30

eMAG reduceri laptopuri. De Ziua eMAG, sarbatorita pe 4 decembrie, emag.ro ofera reduceri totale de 10 milioane de lei, inclusiv la numeroase laptopuri de la diferiti producatori.

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

Marti, 4 decembrie, este ziua eMAG. In 2018, magazinul online eMAG implineste 17 ani de existenta.

Prin codul aniversar eMAG17ani clientii eMAG beneficiaza de extra-reduceri la o multime de laptopuri. De asemenea, un contor afisat pe site le va arata clientilor, in timp real, cat mai este pana cand se termina promotiile.

Cele mai ieftine laptopuri costa sub 800 de lei.

eMAG reduceri laptopuri – oferte de ziua eMAG

Cei care au in plan sa isi cumpere un laptop de ziua eMAG ar fi bine sa intre pe site din timp si sa analizeze optiunile, recomanda magazinul online, pentru a-si alcatui o lista cu produsele favorite.

Emag.ro are reduceri la laptopuri de la branduri faimoase, precum Lenovo, Dell, Asus, HP, Acer, Apple, Toshiba sau Allview.

Totodata, in oferta de ziua eMAG sunt incluse laptopuri de diferite tipuri.

eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – oferte de ziua eMAG

Cei care sunt mereu in miscare si carora le face placere sa lucreze din baruri, bistrouri sau cafenele, pot achizitiona un laptop ultraportabil. Laptopurile ultraportabile au ecranul ultra-slim si ajung sa cantareasca chiar si numai 1 – 1,1 kilograme.

Un alt avantaj al laptopurilor ultraportabile este ca pot fi luate cu usurinta in vacanta: utile nu neaparat pentru a lucra in concediu, ci pentru a cauta informatii, harti sau imagini in special daca va aflati intr-un loc nou, pe care il vizitati pentru prima data.

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

eMAG reduceri laptopuri 2 in 1 – oferte de ziua eMAG

De ziua eMAG magazinul are oferte avantajoase si la laptopuri de business, la cele de gaming, precum si la cele 2 in 1. Astfel de laptopuri 2 in 1 va ofera o flexibilitate sporita. De exemplu, datorita unei balamale durabile de 360 de grade, puteti sa intoarceti cu usurinta laptopul in modul tableta pentru a naviga pe web sau pentru a viziona o emisiune TV. 

Exista o mare varietate si in ceea ce priveste tipul de procesor. Pe stocurile emag.ro se afla laptopuri care au procesoare Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7 si chiar Intel Core i9, cel mai recent.

Clientii pot alege laptopuri care au sistemul de operare gata instalat (Window, Windows Pro, Linux, Mac OS) sau pot economisi bani daca achizitioneaza un laptop fara sistem de operare.

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

×
Subiecte în articol: emag emag reduceri reduceri emag ziua emag
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close