Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri laptopuri Stock Busters. Preturi si de 799 de lei

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters. Preturi si de 799 de lei

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters. Preturi si de 799 de lei
22 Feb 2018   •   14:00
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters. Cei care au nevoie de un laptop pot sa profite de campania de reduceri de pe emag.ro.
 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania Stock Busters sunt incluse laptopuri de la toate marile branduri: Lenovo, Dell, Acer, ASUS, HP sau Apple.
 
Am analizat oferta si am ales cate dintre cele mai bune reduceri:

 

eMAG reduceri laptopuri Acer

 
1. Un laptop 2 in 1 Acer One 10 S1003-197U cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44 GHz, diagonala de 10,1 inhi, IPS, Touchscreen, 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics, sistemul Microsoft Windows 10 gata instalat, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters.
 
Uneori aveti nevoie de o tableta, alteori aveti nevoie de un laptop. Nu trebuie sa alegeti intre cele doua variante, deoarece cu Acer One 10 le aveti pe ambele. Are un mod special pentru orice situatie: lucru, jocuri sau partajare.
 
Indiferent daca lucrati sau urmariti videoclipuri cu prietenii, Acer One 10 va pune la dispozitie un mod dedicat. Alegeti unul dintre cele patru moduri: modul Notebook pentru tastare, modul Pad pentru utilizarea functiilor tactile si modurile Tent si Display pentru divertisment.
 

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters

 
Comutarea intre moduri este simpla. Modelul Acer One 10 are o balama magnetica fara fixare, datorita careia trecerea de la un mod la altul este foarte simpla. Acest design elimina conectorii mecanici incomozi pentru a putea conecta tableta si tastatura una de cealalta sau le puteti separa fara niciun efort. 
 
Pretul este unul redus, de 799,99 lei.
 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri Lenovo

 
2. Un alt laptop care are un pret bun in campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters este laptopul Lenovo Ideapad V110-15IAP cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics 500, Free DOS.
 
Pretul sau este redus cu 26% in aceasta perioada.
 
Cu un pret accesibil, acest laptop de 15,6 inchi are un design modern si un ecran hi-res care functioneaza in aer liber si in interior.
 

eMAG reduceri laptopuri Lenovo la oferta

 
Este usor si robust. La sub 1" subtire si cantarind sub 2,1 kg, Lenovo V110 este proiectat pentru a lucra de oriunde. In plus, nu exista nicio despartitura intre tastele de pe tastatura, astfel incat acumularea de praf si murdarie, care pot degrada performanta in timp, este mult redusa.
 
Cand vine vorba de securitatea IT si de protejarea datelor, nu poti fi niciodata prea atent. De aceea, Trusted Platform Module certificat de industrie este integrat in Lenovo V110, permitand criptarea fisierelor, protectia prin parola, protectia pentru boot si multe altele. V110 are de asemenea o gama completa de porturi, inclusiv super-rapid USB 3.0, HDMI si VGA.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri ASUS

 
3. Laptopul ASUS X541UA-GO1376T cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz, Kaby Lake, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics 620, cu sistemul de operare Windows 10 gata instalat, are o reducere de 18% in campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters.
 
Laptop-urile din Seria ASUS VivoBook Max au fost proiectate pentru a va oferi o experienta multimedia deosebit de realista. Echipate cu procesoare Intel Core din Generatiile 6/7, placi video dedicate (in functie de configuratie) foarte performante din seria NVIDIA GeForce si solutii audio exclusive SonicMaster incorporand tehnologie ICEpower, modelele din Seria VivoBook Max va ofera cea mai buna experienta audiovizuala disponibila pe un sistem laptop.

eMAG reduceri laptopuri ASUS Stock Busters

 
Proiectata pentru utilizare zilnica, eleganta Serie ASUS VivoBook Max include modele disponibile intr-o multitudine de culori expresive si finisaje de calitate ridicata, ajutandu-va sa iesiti intotdeauna in evidenta.
 
Laptop-urile din Seria ASUS VivoBook Max sunt disponibile in variantele de culori Argintiu Degrade, Maro Ciocolatiu, Albastru Acvatic, Alba si Rosu; si dispun de finisaje elegante, glossy, metalizate sau in relief.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri laptopuri Dell

 
4. Și iubitorii Dell au motive de bucurie deoarece in campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters sunt incluse numeroase laptopuri de la acest brand.
 
De pilda, laptopul Dell Inspiron 5567 cu procesor Intel® Core™ i7-7500U pana la 3.50 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon R7 M445 2GB, Ubuntu Linux 16.04, are o reducere de 24%.
 
Gama Inspiron ofera sisteme elegante si pline de potential, cu ecrane in culori stralucitoare, cu un finisaj stralucitor si diferite optiuni de culoare.

eMAG reduceri laptopuri Dell Stock Busters

 
Laptopul Inspiron a fost creat pentru a fi portabil, pentru a fi mereu productiv si pentru a putea sa pastrati legatura cu ceilalti, oriunde v-ati afla. Este subtire – de numai 23,3 mm si — si are un design usor de deschis.
 
Orice unghi de vizualizare vi se potriveste: puteti sa faceti upgrade la afisajul optional cu rezolutie Full HD si bucurati-va vederea pe generosul ecran de 15 inchi, ideal pentru proiecte sau redare in flux, si sa optati pentru un ecran tactil si gestionati cu usurinta.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri laptopuri HP

 
5. Un pret bun are si laptop HP 250 G6 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, AMD Radeon 520 2GB, Free DOS, care beneficiaza de o reducere de 23% in campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters.
Sasiul durabil al notebook-ului face fata rigorilor zilnice. Designul mobil este durabil si va veti convinge ca HP 250 poate tine pasul cu sarcinile complexe.
 
Conceput pentru afaceri, puteti sa finalizati cu incredere proiectele cu puterea celor mai recente procesoare Intel Core/Pentium/Celeron, cu memorie DDR4 optionala. 
 
HP, un lider mondial in tehnologia PC-urilor, va ajuta sa va echipati cu un notebook complet functional, gata de conectare la toate perifericele si conceput pentru cerintele de afaceri.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
Foto: rawpixel.com / pixabay.com

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close