Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Mai ai 4 zile: Samsung Galaxy S9 mai ieftin cu 2.200 de lei

eMAG reduceri. Mai ai 4 zile: Samsung Galaxy S9 mai ieftin cu 2.200 de lei

eMAG reduceri. Mai ai 4 zile: Samsung Galaxy S9 mai ieftin cu 2.200 de lei
12 Mar 2018   •   16:04
eMAG reduceri telefoane. Au mai ramas 4 zile in care puteti cumpara telefonul Samsung Galaxy S9 sau Samsung Galaxy S9+ la un pret foarte bun pe siteul emag.ro.
 
Telefonul poate fi cumparat si la un pret cu 2.200 de lei mai mic.
 
eMAG reduceri telefoane – Oferta este AICI.
 
Cei care viseaza la unul dintre cele mai performante si mai frumoase telefoane de pe piata il pot precomanda de pe siteul emag.ro.
Apoi, trebuie sa vina cu telefonul vechi intr-un magazin eMAG și pot economisi până la 2.200 de lei la noul telefon Samsung S9 și S9+. Detalii AICI.
 

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy S9

 
Pentru a beneficia de această campanie, trebuie să parcurgi următorii pași:
 
- Precomandă în perioada 9 martie  - 15 martie, inclusiv, cel puțin un telefon Samsung Galaxy S9 sau S9+
 
- Vino în perioada 9 martie - 15 martie, inclusiv, într-unul din showroom-urile eMAG din: București (Crângași, Titan, Baneasa), Iași, Constanța, Cluj, Timișoara (Aradului si Sagului), Craiova, Ploiești, Brașov, Oradea, Sibiu, Galati cu un telefon sau o tabletă funcțională
 
- Vei primi două vouchere pe care le poți folosi pentru a economisi până la 2.200 de lei din prețul celor două telefoane
 
- Primul voucher are valoarea de 450 de lei și se oferă garantat (se oferă doar dacă telefonul sau tableta adus/ă este funcțional/ă)
 
- Al doilea voucher are contravaloarea telefonului sau a tabletei aduse în showroom
 
eMAG reduceri telefoane – Oferta este AICI.

 

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy S9 sau S9+

 
Cu un ecran Infinity Display, telefonul Samsung S9 ofera un afisaj neintrerupt, care iti permite sa vezi fotografii si videoclipuri asa cum doresti: prezentate pe un minunat ecran cu imagine de la o margine la alta.
 
Camera are diafragma duala si capteaza imagini uimitoare in lumina de zi naturala si in lumina foarte slaba. Obiectivul inovator cu diafragma duala se adapteaza la fel ca ochiul uman.Este capabil sa se adapteze automat, cu usurinta, la diferite conditii de iluminare, facand fotografiile sa arate excelent, indiferent daca este lumina sau intuneric, zi sau noapte.
 
Cu doua moduri f-stop, diafragma dubla inovatoare se adapteaza in mod automat la lumina puternica si lumina super scazuta, ca si ochiul uman. Poti si sa iti exersezi latura artistica incercand diferite aperturi pentru a crea anumite ambiante.
 
eMAG reduceri telefoane – Oferta este AICI.
 

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy S9 la oferta

 
De asemenea, modul apertura F1.5 gaseste lumina chiar si in intuneric. Camera foto cu luminozitate scazuta ofera fotografii vibrante tarziu in noapte.
 
In ceea ce priveste sunetul, telefonul Samsung S9 iti ofera un sunet surround Dolby Atmos, la difuzoare stereo AKG: auzi actiunea cu claritate, datorita sunetului pur al difuzoarelor stereo AKG. Adaugarea Dolby Atmos ofera un sunet bogat si dinamic, oferindu-va o experienta audio ca la cinematograf.
 
Telefonul este rezistent la apa si la praf. Acum nu-ti mai este frica sa te uzi: Galaxy S9 si S9+ au standardul IP68, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa renunti la a scrie mesaje sau a fotografia din cauza ploii (nivelul de rezistenta la apa se bazeaza pe conditii testate de submersiune de pana la 1,5 metri in apa dulce, timp de pana la 30 de minute).
 
eMAG reduceri telefoane – Oferta este AICI.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close