Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri masini de spalat. Am descoperit 5 oferte fara pata

eMAG reduceri masini de spalat. Am descoperit 5 oferte fara pata

eMAG reduceri masini de spalat. Am descoperit 5 oferte fara pata
04 Ian 2018   •   14:25
eMAG reduceri masini de spalat. La inceput de an, magazinul online emag.ro are reduceri la numeroase masini de spalat.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la masini de spalat si am descoperit electrocasnice care au reduceri chiar si de peste 30% din pret.
 
Un alt mare avantaj al campaniei este că, până pe 7 ianuarie, toți cei care renunță la electrocasnicele vechi atunci când își cumpără un aparat electrocasnic nou primesc un card cadou de 250 de lei.
 
Detalii AICI.
 
Iata o lista cu cele mai avantajoase reduceri la masini de spalat de pe siteul emag.ro:
 

eMAG reduceri masini de spalat Heinner

 
1. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 800 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, functie de start intarziat, sistem eco logic, de 60 cm, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri masini de spalat.
 
Datorita clasei energetice A++ economisesti timp si energie electrica cu fiecare spalare. Produsul dispune de sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.
 
Capacitatea de incarcare de 5 kg este standard, fiind perfecta pentru nevoile zilnice. Startul intarziat iti ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 3-12 de ore.
 

eMAG reduceri masini de spalat – capacitate de incarcare 5 kg

 
Masina de spalat beneficiaza si de blocare contra actionarii de catre copii. Puteti activa aceasta functie pentru a evita actionarea masinii de spalat de catre copii in timpul functionarii acesteia.
 
Iar functia pentru indepartarea spumei va este si ea de mare ajutor. Daca este utilizata o cantitate prea mare de detergent, se va forma o cantitate mare de spuma, fiind afectata eficienta etapelor de spalare si clatire. Aceasta functie permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia.
 
Sistemul ECO LOGIC optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Whirlpool

 
2. O alta masina de spalat rufe ce are o reducere substantiala este masina de spalat Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU, cu sistem al 6 lea simt, o capacitate de incarcare de 6 kg, 1400 rpm, care face parte din clasa A++ de eficienta energetica. In campania eMAG reduceri masini de spalat, aceasta masina de spalat are o reducere de 36%.
 
Functia FreshCare+ pastreaza rufele fresh dupa terminarea ciclului de spalare. Vei scapa de grija hainelor uitate in masina de spalat. Datorita optiunii dedicate FreshCare+, rufele raman fresh in masina de spalat, pana la 6 ore dupa termina ciclului de spalare. Ciclul dedicat cu injectie de aburi si actiunea de rotire a tamburului FreshCare+ are grija de rufele tale in interiorul masinii de spalat. Cu ajutorul FreshCare+, noua gama de masini de spalat rufe de la Whirlpool poti sa petreci mai mult timp cu familia si prietenii, facand lucrurile care iti plac cu adevarat.
 

eMAG reduceri masini de spalat – capacitate de incarcare 6 kg

 
Dupa terminarea ciclului de spalare, daca ai selectat optiunea FreshCare+, rufele beneficiaza de un tratament delicat de masaj cu abur si de miscarile specifice ale tamburului si isi pastreaza mirosul fresh si catifelarea pana la 6 ore, putand fi totodata calcate mai usor.
 
FreshCare+ inhiba dezvoltarea bacteriilor si formarea mirosurilor neplacute pana in momentul in care rufele sunt scoase din cuva. Astfel, nu mai este nevoie sa repeti ciclul de spalare atunci cand rufele nu sunt scoase la timp din interiorul masinii de spalat. Display-ul intuitiv cu design modern asigura o utilizare confortabila. Butonul rotativ permite selectarea optiunilor de spalare in cel mai usor mod posibil. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Hotpoint

 
3. Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, are o reducere de pret de 36%. Pretul este foarte bun in aceasta perioada.
 
Tehnologia avansata utilizata de noile masini de spalat Hotpoint este atenta la tema economisirii energiei si a permis atingerea unui obiectiv important: clasa energetica A+++. Acest lucru inseamna ca noile masini de spalat nu numai ca sunt eficiente impotriva murdariei, dar au si un impact redus asupra mediului.

 

eMAG reduceri masini de spalat cu uscator

 
Noile masini de spalat si masini de spalat cu uscator Hotpoint au obtinut calificativul Woolmark Platinum Care, certificarea maxima acordata de catre The Woolmark Company, pentru eficacitatea ciclului lor special pentru lana. Datorita noilor caracteristici exclusive, articolele din lana, casmir si alte fibre delicate sunt spalate delicat.
 
Ciclul antialergic se bazeaza pe doua etape de incalzire a apei la inceputul spalarii si pe mentinerea constanta a temperaturii la 60°, pentru a elimina polenul si acarienii. Ciclul utilizeaza o cantitate mai mare de apa pentru a dizolva mai bine detergentul si prevede cinci etape de clatire – trei in plus fata de ciclurile standard – pentru indepartarea principalilor alergeni cum ar fi acarienii si polenul de pe fibre si tesaturi.
 

eMAG reduceri masini de spalat clasa A+++

 
Exista pete care necesita temperaturi ridicate pentru a fi eliminate, dar culorile si-ar putea pierde intensitatea. Cu ciclul special antipete al noilor masini de spalat rufe si masini de spalat cu uscator, nu este necesara spalarea la temperaturi ridicate pentru a elimina eficient peste 20 de tipuri diferite de pete, printre care cele de fructe, sange, ciocolata, iarba, marker. Miscarile tamburului, bio-faza initiala speciala la 40°C, care indeparteaza petele enzimatice si faza ulterioara la 43°C, in timpul careia temperatura este mentinuta constanta, asigura indepartarea tuturor petelor, fara pretratament.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Gorenje

 
4. Masina de spalat rufe Gorenje W6503/S, 6 kg, 1000 RPM, care beneficiaza de cea mai buna clasa de eficienta energetica, cea A+++, are o reducere de 35% pe siteul emag.ro.
 
Tehnologia SensoCare se asigura ca fiecare tip de material este spalat in cel mai bun mod posibil. Ofera intotdeauna combinatia optima de temperatura si cantitate de apa, timp, viteza de rotatie.

 

eMAG reduceri masini de spalat – clasa A+++ de eficienta energetica

 
Totusi, daca hainele dumneavoastra necesita o ingrijire foarte speciala, programele pentru bumbac si fibre sintetice pot fi combinate cu alte moduri si functii. NormalCare selecteaza combinatia optima a celor patru parametri pentru fiecare incarcatura de rufe; TimeCare reduce timpul de spalare; AllergyCare foloseste mai multa apa si cicluri suplimentare de clatire; EcoCare este modul de spalare cel mai eficient in ce priveste consumul de energie.
 
TotalWeightControl va asigura rezultate superioare, indiferent de cantitatea de rufe. Senzorul ajusteaza toti parametrii de spalare la cantitatea de rufe din tambur. Acest lucru duce la un consum optim de apa si energie, la o spalare de mai scurta durata si mai silentioasa. Rufele dintr-un cos, indiferent cat de mare, vor fi curate si frumos mirositoare. 
 
Pretul din campania eMAG reduceri masini de spalat este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Bosch

 
5. Masina de spalat frontala Bosch WAB20061BY, cu capacitate de incarcare de 5,5 kg, 1000 rpm, clasa A+ de eficienta energetica, beneficiaza de o reducere de 34% in campania eMAG reduceri masini de spalat.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.
 
Foto deschidere: stevepb / pixabay.com

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close