Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Masti de protectie vandute la jumatate de pret, fara adaos comercial

eMAG reduceri. Masti de protectie vandute la jumatate de pret, fara adaos comercial

eMAG reduceri. Masti de protectie vandute la jumatate de pret, fara adaos comercial
15 Apr 2020   •   13:23

eMAG reduceri. Magazinul online emag.ro a scos la vânzare 7 milioane de măști de protecție fără adaos comercial.

Măștile la preț redus sunt AICI.

Dacă inițial un set de 50 de măști de protecție de unică folosintă costa 250 de lei, prețul unui set a scăzut ulterior la 146,83 de lei, iar acum este și mai ieftin și costă 127,79 lei.

Practic, mastile de protectie pot fi cumparate acum la jumatate de pret fata de momentul declansarii pandemiei de coronavirus.

Măștile la preț redus sunt AICI.

"Avand in vedere perioada grea prin care trecem cu totii si pentru ca este un produs de care oricine are nevoie in acest moment, dar care se gaseste foarte greu, am decis sa-l vindem fara adaos comercial", anunta reprezentantii magazinului. 

eMAG reduceri masti de protectie

Pretul produsului va fi actualizat saptamanal, lunea si joia, iar eventualele fluctuatii vor depinde de pretul practicat de furnizorii de la care vom procura mastile, precum si de pretul transportului, mai mentioneaza acestia.

O astfel de masca de protectie este un dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie. 

Ea impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusi prezenti in mediu.

Măștile la preț redus sunt AICI.

eMAG reduceri masti de protectie ieftine

Stratul exterior si interior este format din fire tesute de polipropilen iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena.

Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic. De asemenea, sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.

Măștile la preț redus sunt AICI.

Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close