Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Mastile de protectie s-au ieftinit pentru a 6-a oara: cat costa acum

eMAG reduceri. Mastile de protectie s-au ieftinit pentru a 6-a oara: cat costa acum

eMAG reduceri. Mastile de protectie s-au ieftinit pentru a 6-a oara: cat costa acum
07 Mai 2020   •   13:42

eMAG reduceri. Magazinul online a scos la vanzare masti de protectie de unica folosinta la un pret excelent.

eMAG reduceri – Toate mastile de protectie sunt AICI.

eMAG reduceri masti de protectie

Daca initial un set de 50 de masti de protectie costa 250 de lei, pretul acestuia a fost redus prima data la 146,83 de lei.

Pentru a doua oara, pretul unui set a fost redus la 127,79 lei. A treia oara, pretul pentru 50 de masti de protectie a ajuns pana la 124,66 de lei, iar a patra oara la 118,15 lei.

Ulterior, mastile de protectie s-au ieftinit si pentru a cincea oară, un set de 50 de masti de protectie de unica folosinta ajungand sa coste 112,79 de lei.

Acum, pretul lor a scazut pentru a sasea oara, un set cu 50 de masti de protectie de unica folosinta costand 98,76 de lei.

eMAG reduceri – Toate mastile de protectie sunt AICI.

eMAG reduceri masti de protectie ieftine

La inceputul pandemiei de coronavirus, pretul mastilor a explodat. Chiar si acum unii comercianti vand o masca de protectie de unica folosinta la preturi uriase, de 7 lei, sau chiar si de 10 lei.

In acest context, cel mai mare magazin online din Romania a anuntat ca vinde aceste masti de unica folosinta fara adaos comercial.

"Avand in vedere perioada grea prin care trecem cu totii si pentru ca este un produs de care oricine are nevoie in acest moment, dar care se gaseste foarte greu, am decis sa-l vindem fara adaos comercial. Pretul produsului va fi actualizat saptamanal, lunea si joia, iar eventualele fluctuatii vor depinde de pretul practicat de furnizorii sau producatorii de la care vom procura mastile, precum si de costul transportului", au anuntat reprezentantii magazinului.

eMAG reduceri – Toate mastile de protectie sunt AICI.

eMAG reduceri masti de protectie fara adaos comercial

Masca faciala simpla este dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie de baza. 

Impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusi prezenti in mediu.

Stratul exterior si interior al mastilor faciale simple este format din fire tesute de polipropilen iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena. In total, o astfel de masca de protectie are 3 straturi de protectie (doua exterioare si unul interior).

Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic. 

Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.

Standardul de filtrare este de tip PFE. Mastile au 3 pliuri, sunt pentru adulti, si sunt de culoare albastra.

eMAG reduceri – Toate mastile de protectie sunt AICI.

Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close