Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri pentru curatenia de primavara. TOP 10 produse si cu 1.000 de lei mai ieftine

eMAG – reduceri pentru curatenia de primavara. TOP 10 produse si cu 1.000 de lei mai ieftine

eMAG – reduceri pentru curatenia de primavara. TOP 10 produse si cu 1.000 de lei mai ieftine
28 Mar 2017   •   15:33
eMAG desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri eMAG la electrocasnice mari si mici de mare ajutor in timpul curateniei de primavara.
 
Reducerile eMAG la electrocasnicele pentru curatenie ajung la 50%. In campania de reduceri eMAG sunt incluse atat electrocasnice mari precum masinile de spalat, dar si electrocasnice mici precum fiarele si statiile de calcat.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate produsele incluse in campania de reduceri sunt AICI.
 
Unele produse au reduceri foarte mari, de peste 1.000 de lei.
 
Am analizat cu atentie oferta eMAG si am ales 10 dintre produsele cu cele mai atractive reduceri:
 

eMAG – reduceri aspiratoare

 
1. Primul aparat electrocasnic inclus in campania de reduceri eMAG pe care vi-l recomandăm este aspiratorul cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST, 1.700 W, cu filtru HEPA. Aquawelt Plus VC7920 este un aspirator multifunctional cu spalare, cu un design modern si o serie de functii utile. El permite aspirarea uscata, colectarea de lichide varsate accidental si spalarea covoarelor. De asemenea, el foloseste sac Safbag bags (pentru aspirarea uscata) sau container de apa (pentru aspirarea fara sac). Iar aerul evacuat din aspirator este mult mai curat datorita sistemului dublu de filtrare: filtru de apa + filtru HEPA. In aceasta perioada, aspiratorul are o reducere de 30% pe site-ul emag.ro. Pretul este AICI.

eMAG – reduceri aspiratoare cu sac

 
2. Un alt aspirator care se bucura de un discount generos in cadrul campaniei de reduceri eMAG este aspiratorul cu sac Philips Power Life FC8457/92, volum de 3 litri, cu tub telescopic, 1.500 W. Capul de aspirare TriActive aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Deschide usor covorul cu talpa sa cu design special pentru a indeparta praful in profunzime; 2) Aspira cu usurinta obiecte mari prin orificiul mare din fata; 3) Matura bine praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu cele doua perii laterale. Aspiratorul are acum o reducere de 40%. Pretul poate fi gasit AICI.
 

eMAG – reduceri statii de calcat

 
3. O statie de calcat Tefal X-Press Control GV7781, Talpa Autoclean, 2.400 W, 1.7 litri, 360 g/min, are o reducere de 45%. Aceasta statie de calcat foarte performanta are numeroase functii extrem de utile: 1. colector anticalcar (sistem anticalcar integrat pentru o performanta a aburului de lunga durata), 2. depozitare si transport in siguranta (datorita sistemului de blocare a fierului de la baza statiei), 3. varf cu aburi, 4. talpa Autoclean ce aluneca usor pe tesatura, 5. umplere continua (sesiuni nelimitate de calcat datorita rezervorului cu umplere continua de 1,7 litri), 5. abur puternic ce patrunde adanc in tesatura, 6. abur vertical pentru tesaturi delicate. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate produsele incluse in campania de reduceri sunt AICI.

eMAG – reduceri masini de spalat rufe

 
4. In ceea ce priveste masinile de spalat rufe incluse in campania de reduceri eMAG pentru curatenia de primavara, una dintre cele mai interesante reduceri este cea la masina de spalat Albatros AWM851A+, 5 Kg, 800 RPM. Masina poate fi cumparata aproape la jumatate de pret deoarece are un discount de 44%. Pretul este AICI.

eMAG – reduceri masini de spalat rufe incorporabile

 
5. Cei care sunt in cautare de masini de spalat rufe incorporabile pot alege masina Electrolux EWG147540W, 1.400 RPM, cu o capacitate de incarcare de 7 kg. Masina de spalat produsa de compania suedeza are avantajul ca face parte din cea mai performanta clasa de eficienta energetica (clasa A+++). In plus, are una dintre cele mai mari reduceri din campania de reduceri eMAG, pretul fiind redus cu peste 1.000 de lei. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – reduceri fiare de calcat

 
6. Un fier de calcat Tefal Ultimate Anti-Calc FV9620, Talpa Autoclean, 2.600 W, 0.35 litri, 50 g/min, 200 g/min, are o reducere de 45%. Talpa este facuta sa reziste unei alunecari de lunga durata. Ea este fabricata din duriliu si este acoperita cu un strat de oxid de paladiu, cunoscut pentru proprietatile sale catalitice. Materialele organice (pete) sunt descompuse in gaz si abur. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate produsele incluse in campania de reduceri sunt AICI.

eMAG – reduceri aspiratoare fara sac

 
7. Curatenia de primavara isi gaseste un adevarat aliat si in aspirator fara sac Electrolux Z9930EL, 850W, 1,5 litri, cu turbo perie, tub telescopic din metal si MicroFiltru. Pretul este foarte accesibil, mai ales deoarece este redus cu 52%. Oferta este AICI.

eMAG – reduceri aparate de spalat cu presiune

 
8. Pentru cei care isi doresc un aparat super-puternic si performant, aparatul de spalat cu presiune Bosch AQT 42-13, 1.900 W, 130 Bar, 420 l/h + cap curatare terasa + rezervor detergent este solutia ideala. In campania de reduceri eMAG masina de spalat cu presiune are o reducere de 20%. Pretul este AICI.

eMAG – reduceri masini de spalat vase

 
9. Un alt aparat electrocasnic pe care vi-l recomandam pentru a va ajuta la curatenia de primavara este masina de spalat vase Beko DFN16210W, cu 12 seturi si 6 programe. Face parte din clasa de eficienta energetica A+ si are o latime de 60 de cm. Are numeroase functii si programe: optiune incarcare la jumatate, program intensivla 70 de grade Celsius, program Bio/Eco la 50 de grade Celsius, program prespalare, indicator clatire suplimentara, senzor detectare automata grad de murdarie si sistem de control exces de apa. Are o reducere de 35%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – reduceri mese de calcat

 
10. Si, deoarece curatenia de primavara nu ar fi completa fara curatarea si aranjarea hainelor in dulap, masa de calcat Kring Iris va vine in ajutor pentru a face aceste sarcini mult mai usoare si mai placute. Masa de calcat Kring Iris cu blat din plasa metalica si cu suport pentru fierul de calcat prevazut cu protectie antialunecare are un cadru stabil si robust, precum si capace anti-alunecare, cu inaltime reglabila pana la 87 cm. Husa de bumbac detasabila imbinata cu stratul de pasla de grosime 3 mm ofera confort maxim in timpul calcatului si mentine caldura sub materialul pe care il calcati. Masa are o reducere eMAG de 44%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate produsele incluse in campania de reduceri sunt AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag.ro reduceri emag eMAG.ro emag
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close