Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri Revolutia Preturilor. 3 masini de spalat sub 820 de lei

eMAG reduceri Revolutia Preturilor. 3 masini de spalat sub 820 de lei

eMAG reduceri Revolutia Preturilor. 3 masini de spalat sub 820 de lei
22 Ian 2020   •   11:45

eMAG reduceri Revolutia Preturilor. Timp de 3 zile, in intervalul 21-23 ianuarie, magazinul online emag.ro are reduceri impresionante la masini de spalat rufe.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit 3 masini de spalat performante, foarte eficiente energetic, ce costa sub 820 de lei.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor masini de spalat rufe Star-Light

1. Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri Revolutia Preturilor la masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Masina de spalat contine 15 programe concepute special pentru nevoile tale de zi cu zi pentru a proteja tesatura si a curata in profunzime cele mai murdare rufe. Printre ele amintim: programul Rufe Delicate, Lana, Bumbac, Sintetice etc. 

Masina de spalat Star-Light WML-610APP are o capacitate mare de incarcare, de 6 litri, ceea ce ii confera avantajul de a putea spala intr-o singura “mana” un volum consistent de rufe, economisind astfel timpul si energia folosite pentru o a doua spalare. 

Aflata in categoria A++, masina de spalat rufe Star-Light functioneaza la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste eficienta consumului energetic, spalarea si respectiv uscarea rufelor. 

Pe afisajul electronic LED puteti vizualiza temperatura de spalare a masinii dumneavoastra, numarul de rotatii pe minut (viteza de centrifugare), timpul ramas pana la finalizarea programului, daca usa masinii este blocata sau nu, functiile auxiliare selectate si pozitia actuala in cadrul programului. 

eMAG reduceri Revolutia Preturilor masini de spalat rufe clasa A++

Baby Wash - Acest program a fost conceput special pentru bebelusul tau si cuprinde o clatire suplimentara ce confera mai multa curatenie hainelor bebelusului tau pentru ai proteja pielea. 

Bumbac - Este recomandat pentru spalarea hainelor persoanelor cu alergii ale pielii sau bebelusilor. Acesta imbunatateste efectele de spalare si mareste timpul suplimentar de spalare.

Programul “Lana” - Program usor de folosit destinat tesaturilor delicate precum cele din lana. Acesta iti curata hainele delicate din lana protejand totodata si tesatura fina.

 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor masini de spalat rufe Indesit

2. Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, are o reducere de 42% in camapania eMAG reduceri Revolutia Preturilor la masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie. 

Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe. 

eMAG reduceri Revolutia Preturilor masini de spalat rufe clasa A+++

Programe speciale - Indesit ofera un numar variat de programe speciale pentru a spala eficient diferitele tipuri de tesaturi in functie de nevoi. 

Programe speciale Sport 0 Cicluri sport special proiectate de Indesit pentru a proteja articolele sportive. 

Delay Timer (Temporizator) - Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor masini de spalat rufe Daewoo

3. Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021, 7 Kg, 1000 RPM, Display, A+++, Alb, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri Revolutia Preturilor masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Cuva acestei masini de spalat este conceputa pentru a reduce uzura tuturor hainelor odata cu spalarea repetata a acestora.

Usa masinii are o dimensiune minimizata spre deosebire de masinile de spalat din gamele anterioare.

Compartimentul pentru detergent este suficient de mare si va permite sa adaugati dero si balsam fara sa varsati pe langa.

Programe de spalare: bumbac, sintetice, spalare rapida, imbracaminte sport, imbracaminte copii, lana, pornire intarziata, clatire si centrifugare, centrifugare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close