Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri Revoluția Prețurilor. 3 televizoare 4K Ultra HD sub 1.100 de lei

eMAG reduceri Revoluția Prețurilor. 3 televizoare 4K Ultra HD sub 1.100 de lei

eMAG reduceri Revoluția Prețurilor. 3 televizoare 4K Ultra HD sub 1.100 de lei
22 Ian 2020   •   11:09

eMAG reduceri Revolutia Preturilor. In perioada 21-23 ianuarie magazinul online emag.ro are oferte excelente la televizoare 4K Ultra HD in campania Revolutia Preturilor.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD la preturi excelente, toate sub 1.100 de lei.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor televizoare 4K Ultra HD NEI

1. Televizorul LED Smart NEI, cu diagonala de 101 cm, 40NE6505, 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri Revolutia Preturilor la televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Cu acest televizor urmariti la rezolutie maxima (Ultra HD, 4K) filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele din vacanta inregistrate cu camera foto/video impreuna cu cei dragi. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii.

 O lume intreaga pe ecranul televizorului tau SMART. Veti avea aplicatiile favorite (Netflix®, Facebook®, Twitter®, YouTube® s.a.) si browser web, direct pe televizor, pentru un continut variat, oricand doriti.

Conectare rapida si facila pentru accesarea continutului preferat, direct pe televizor, fara fire sau setari greoaie. Acum aveti acces la dispozitivele mobile si internet usor si confortabil.

Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor televizoare 4K Ultra HD Star-Light

2. Televizorul Smart Android LED Star-Light, cu diagonala de 109 cm, 43DM7500, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri Revolutia Preturilor la televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu Televizorul Star-Light 43DM7500. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor Smart, LED ultra-slim cu ecran 4K Ultra HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana.

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor televizoare 4K Ultra HD cu diagonala peste 100 cm

Cea mai simpla si completa interfata Smart TV este acum disponibila. Prin intermediul sistemului de operare ai acces instantaneu la toate tipurile de divertisment preferate precum si la o multitudine de aplicatii. Televizorul devine este un centru multimedia. Il poti folosi oricand sub aceasta forma, activarea functiei smart facandu-se cu doar o atingere de buton. Ai acces la aplicatiile online preinstalate, poti naviga pe orice pagina cu ajutorul browserului inclus si desigur poti urmari cele mai noi seriale si filme prin aplicatiile preferate.

De asemenea, televizorul este usor de instalat sau de montat. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet.

Rezolutie 4K Ultra HD - Priveste filmele preferate la cea mai mare rezolutie disponibila astazi. 3840 x 2160 pixeli pentru cea mai clara experienta video. Iar cu ajutorul optiunii Smart ai si continut suficient pentru a te delecta zi de zi cu aceasta calitate superba a imaginii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor televizoare 4K Ultra HD TCL

3. Televizorul LED Smart Android TCL, cu diagonala de 109 cm, 43EP660, 4K Ultra HD, are o reducere de 47% in campania eMAG reduceri Revolutia Preturilor la televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Seria de televizoare inteligente de ultima generatie EP660 combina designul metalelor ultra subtiri, calitatea exceptionala a imaginii 4K HDR si cel mai avansat sistem Smart TV din toate timpurile: AndroidTV cu Google Assistant incorporat. Conceput pentru cei care nu doresc sa faca un compromis intre eleganta, experienta vizuala de calitate inalta si accesul instant la continut.

Dinamismul de inalta calitate al continutului vizionat in format Ultra High Definition este un standard pentru seria de televizoare inteligente EP660. Iar datorita HDR, ai parte de o cromatica intensa si poti surpinde fiecare detaliu din scenele video pe care le urmaresti. Reproducerea nuantelor dintre cele mai deschise sau intunecate este uimitoare si conectivitatea extinsa, cu orice tip de sursa de continut, iti permite sa vizionezi orice, in cele mai bune conditii.

Prin HDR HLG (Hybrid Log Gamma) ai acceasi calitate ireprosabila, indiferent de sursa de continut.

Televizoarele TCL 4K UHD sunt compatibile cu tehnologia Hybrid Log Gamma. Aceasta integrare este o dovada a promisiunii TLC de a aduce in comfortul casei cea mai avansata tehologie si maximum de conectivitate, care sa creeze o experienta placuta si completa de vizionare. Seria EP660 pastreaza calitatea HDR indiferent de sursa de semnal: HDMI, emisiuni TV, USB, continut accesat prin internet sau prin intermediul aplicatiilor. 

eMAG reduceri Revolutia Preturilor televizoare 4K Ultra HD cu Android

Tehnologia SMART HDR aduce imbunatatiri nativului HDR si transforma SDR in HDR. Deoarece continutul HDR nu este extrem de popular inca, functionalitatea inteligenta Smart HDR are capacitatea de a imbunatati continutul standard in imagini de calitate, oferind posibilitatea celor ce vizioneaza sa se bucure de imagini sau filme in care imaginea se afla pe o treapta a calitatii cat mai inalta.

Prin Inteligenta Artificiala si identificarea scenelor, SMART HDR imbunatateste atat imagini intunecate, cat si luminoase. Pe scene intunecate, suplimenteaza nivelul de luminozitate pentru a exprima obiecte ascunse in umbre mai intunecate. Pe scene de continut mai luminoase, SMART HDR creste nivelul de contrast pentru a diferentia obiectele de fundal. Aceasta face ca imaginea sa fie mai stratificata, mai bogata, rezultand mai multe detalii ale imaginii pe ecran pentru o experienta cat mai reala.

Micro Dimming analizeaza imaginea televizorului in aproximativ o suta de zone separate pentru a adapta luminozitatea. Calitatea imaginii este imbunatatita semnificativ pentru o experienta vizuala exceptionala, mai ales in intuneric.

Picture Performance Index (PPI) permite evaluarea calitatii imaginii, luand in considerare elementele cheie: rezolutie, contrast, gama de culori, miscare si tip ecran. Seria EP66 combina tehnologia avansata de procesare a imaginilor (4K-UHD, HDR, Micro Dimming si panou pe 10 biti) care permite atingerea unei PPI de 1200.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor televizoare 4K Ultra HD Smart

Experienta de vizionare nu este completa fara un sunet impecabil si usor adaptabil. Datorita sistemului Dolby Audio, experienta auditiva este una memorabila, care te face sa traiesti cu intensitate fiecare scena, intregind impactul spectaculos al timpului petrecut in fata televizorului. Te poti uita linistit la serialul preferat si vei ramane placut surprins de sunetul bogat si clar, te poti bucura de continut video interesant si surpinde orice detaliu sonor din cadrul acestuia, datorita sistemului DOLBY Audio.

Cu Android TV, solutia momentului in tehnologia smart pentru televizoare, continutul preferat este intotdeauna la indemana si usor de accesat. Daca esti in cautarea unui nou show sau vrei sa reiei chiar de unde ai lasat video-ul recent vizionat, vei obtine tot ce iti doresti, cand doresti. In plus, cu Google Play Store pentru Android TV, ai sansa sa te bucuri de cele mai in voga si utile aplicatii - de la Netflix si YouTube pana la selectii variate de jocuri si utilitare - exista o aplicatie pentru aproape orice.

Cele mai populare platforme de contiunt video sunt accesibile pe televizorul tau EP660, prin aplicatii predefinte gata sa redea videoclipurile, filmele si serialele tale preferate la o calitate incredibila.

Cu Android TV, puteti muta rapid fotografiile, videoclipurile, muzica si orice alt tip de continut de pe dispozitivul preferat chiar la televizor.

Functioneaza cu cele mai populare dispozitive, inclusiv iPhone®, iPad ®, telefon si tableta Android, Mac®, Windows® si Chromebook. Asa ca indiferent de tehnologia preferata, exista o solutie sa te conectezi rapid la televizorul tau inteligent TCL.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close