Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri Samsung. 4 produse de ultima generatie mai ieftine si cu 40%

eMAG reduceri Samsung. 4 produse de ultima generatie mai ieftine si cu 40%

eMAG reduceri Samsung. 4 produse de ultima generatie mai ieftine si cu 40%
13 Noi 2018   •   09:19
eMAG reduceri Samsung. Magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri la electronice și electrocasnice de la brandul Samsung.
 
eMAG reduceri Samsung – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campanie sunt incluse televizoare, inclusiv cele cu rezolutia 4K Ultra HD, telefoane Samsung Galaxy, combine frigorifice si aspiratoare.
 
Am analizat oferta eMAG si am descoperit ca unele produse au reduceri eMAG de pana la 40%.
 

eMAG reduceri Samsung – Cele mai interesante oferte:

 
1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7122, 4K Ultra HD, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri Samsung.
 
Televizorul este de tip Smart TV si are caracteristici superioare de sunet (Dolby Digital Plus, 2 Channels, Multiroom Link).
 
Rezolutia este 4K Ultra HD, adica 3840 x 2160 pixeli. Televizorul are si caracteristici superioare de imagine: Natural Mode Support, Mega Contrast, Auto Motion Plus, UHD Dimming, HDR, Contrast Enhancer, Film Mode, UHD Engine, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma) și Pur Color.
 
Are Wi-Fi integrat, 3 porturi HDMI, 1 intrare video, 2 intrari USB si o iesire audio digitala (optica).
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Samsung – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Samsung telefoane

 
2. Indragitul telefon mobil Samsung Galaxy S9 Plus, Dual SIM, 64GB, 4G, Blue, poate fi cumparat acum la un pret cu 20% mai mic in cadrul campaniei eMAG reduceri Samsung.
 
Cu Samsung Galaxy S9 Plus vei descoperi o camera revolutionara care se adapteaza la fel ca ochiul uman. Camera are diafragma duala si poate capta imagini uimitoare in lumina de zi naturala, dar si in lumina foarte slaba.
 
Obiectivul inovator cu diafragma duala se adapteaza la fel ca ochiul uman. Este capabil sa se adapteze automat, cu usurinta, la diferite conditii de iluminare, facand fotografiile sa arate excelent, indiferent daca este lumina sau intuneric, zi sau noapte.
 
Astfel poti sa fotografiezi fara sa te gandesti de doua ori - la orice ora din zi. Cu doua moduri f-stop, diafragma dubla inovatoare se adapteaza in mod automat la lumina puternica si lumina super scazuta, ca si ochiul uman. Si poti sa iti exersezi latura artistica incercand diferite aperturi pentru a crea anumite ambiante.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Samsung – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri Samsung frigidere

 
3. Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF, cu un volum de 328 de litri, Clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, de culoare Metal Graphite, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri Samsung.
 
Cu aceasta combina frigorifica vei experimenta un nou nivel de organizare si confort deoarece frigiderul maximizeaza eficienta spatiului si raceste uniform fiecare colt.
 
Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata.
 

eMAG reduceri Samsung combine frigorifice

 
In plus, vei avea spatiu pentru obiecte mari deoarece rafturile de usa pot gazdui elemente mai mari: cutii mari de lapte sau de suc. Exista loc pentru doua randuri de cutii si sticle.
 
O deschidere ampla faciliteaza organizarea si scoaterea alimentelor, in timp ce se optimizeaza spatiul de depozitare. Iluminare este cu LED.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Samsung – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Samsung aspiratoare

 
4. Un aspirator fara sac Samsung VCC43Q0V3B, de 1,3 litri, 850 W, Air Track, cu tub telescopic, de culoare albastra, are o reducere de 22% in campania eMAG reduceri Samsung.
 
Sistemul unic Twin Chamber TM de la Samsung imparte camera normala de praf in doua compartimente, permitand astfel o curatare mai buna si o durata mai lunga de functionare. In timp ce aspiratia puternica antreneaza particulele de praf prin traseul aerului ciclonic al camerei interioare, murdaria si resturile sunt separate de aer.
 
Ca urmare, particulele mai mari de praf sunt filtrate in camera externa pana cand esti gata sa le elimini. Asta inseamna si ca aspiratoarele Twin Chamber de la Samsung nu necesita saci de schimb scumpi, care produc mizerie.
 
Golirea recipientului dupa aspiratie poate fi partea cea mai putin placuta cand faci curatenie. Nu si cu sacii usor de golit de la Samsung. Sunt necesari trei pasi simpli pentru a termina treaba. Este suficient sa apesi un buton, sa scoti sacul si sa il rastorni cu o simpla miscare a incheieturii mainii.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Samsung – Toate ofertele sunt AICI.

×
Subiecte în articol: emag emag reduceri
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close