Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Sansa uriasa: 3 televizoare 4K sub 800 de lei

eMAG reduceri. Sansa uriasa: 3 televizoare 4K sub 800 de lei

eMAG reduceri. Sansa uriasa: 3 televizoare 4K sub 800 de lei
04 Iun 2019   •   14:14

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro desfasoara o campanie de reduceri la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Unele televizoare 4K, desi au diagonale generoase de peste 100 de cm, au preturi foarte bune, de sub 800 de lei. 

Iata 3 astfel de televizoare 4K Ultra HD la preturi excelente:

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD NEI

1. Un televizor LED NEI, cu diagonala de 102 cm, 40NE6000, cu rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD, costand numai 874,99 lei.

Cu acest televizor puteti sa urmariti la rezolutie maxima 4K Ultra HD filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele captate cu telefonul sau camera foto/video impreuna cu cei dragi. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii.

De asemenea, puteti sa partajati continutul droit de pe multiple dispozitive direct pe ecranul televizorului NEI. Astfel va veti bucura de alegerile personale si veti controla ceea ce vizionati. 
 
Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI. 

Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Allview

2. Televizorul LED Allview, cu diagonala de 109 cm, 43ATC5000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In plus, cei care il cumpara beneficiaza si de un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice, astfel incat pretul televizorului scade sub 800 de lei.

Cu acest televizor te poti bucura de filmele si emisiunile preferate datorita rezolutiei 4K Ultra HD.

Poti sa traiesti emotii intense prin imagine si sunet si sa fii parte din actiune.

Datorita dimensiunilor ideale, vei avea propriul cinema, la tine acasa. Procesarea video Ultra Clear imbunatateste calitatea imaginii prin reducerea zgomotului, eliminarea artefactelor si cresterea nivelului de detaliu din imagini. Astfel, vei descoperi un nou univers prin cadre mai clare, detalii de umbra si culori vii. 

Dotate cu un procesor de ultima generatie, aceste televizoare sunt capabile sa ofere performante superioare. Vei beneficia de o experienta de divertisment la superlativ. Procesorul MSD 3686–all in one iti ofera o noua perspectiva asupra imaginilor prin integrarea unor noi functii ce au rolul de a imbunatati calitatea, claritatea si culorile acestora.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine 

Televizoare Allview iti ofera o imagine curata, fiind dotate cu un procesor video care analizeaza si elimina in timp real orice zgomot sau artefact care ar putea sa-ti influenteze calitatea vizionarii. Asa ca, indiferent ca privesti valurile oceanului, o parada plina de culoare sau o cursa a bolizilor, vei avea parte de o imagine fidela, menita sa te transpuna in locul in care se petrece actiunea.

Televizoarele beneficiaza de o functie special creata pentru a atenua zgmotul din imaginile in miscare. Printr-o procesare complexa, fiecare scena iti va fi redata cu claritate uimitoare. Te vei bucura astfel de o experienta completa de imagine, in care detaliile joaca un rol important si sunt definite cu acuratete. 

In baza unei analize riguroase a imaginii, functia CABC controleaza perfect lumina de fundal, dozand-o optim pentru o experienta vizuala deosebita, dar si pentru un consum redus de energie. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Allview

Cele trei calitati pe care se focuseaza tehnologiile integrate in televizoarele Allview sunt culoare, miscare si sunet. In aceasta categorie se incadreaza si soundbar-ul incorporat, care este menit sa completeze perceptia autentica de tip Home Cinema. Functia Surround Sound, tehnologia Speaker Guard™ impreuna cu amplificatorul dedicat (clasa D) Texas Instruments, incintele acustice de tip bass reflex si cele patru difuzoare de inalta calitate iti ofera o experienta completa a sunetului, indiferent daca asculti muzica preferata sau te lasi captivat de actiunea unui film. 

Asistentul vocal AVI iti aduce un nou tip de interactiune cu televizorul tau, prin intermediul telefonului. In cazul televizoarelor LED, AVI preia comanda vocala si o transpune, prin chromecast, pe televizor. Vei putea viziona la calitate maxima tot ce iti doresti, in materie de filme, emisiuni, videoclipuri sau imagini de orice fel. 

Odata cu intrarea pe piata de televizoare, Allview o introduce pe AVI intr-o noua experienta. Totul, intr-o noua interfata, care iti permite sa vizualizezi rapid programul tv, videoclipuri, stiri sau emisiuni existente si sa alegi ce vrei sa vezi la televizor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

3. Televizor LED Star-Light, cu diagonala de 109 cm, 43DM7000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In plus, cei care achizitioneaza acest televizor beneficiaza de un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice, astfel incat pretul televizorului scade sub 800 de lei.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 43DM7000. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED slim cu ecran Ultra HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. 

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Star-Light

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc. Datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana. 

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara. 

Televizorul este usor de instalat sau de montat. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet, asa ca veti putea viziona filmele preferate in cel mai scurt timp. 

Priveste filmele preferate la cea mai mare rezolutie disponibila astazi. 3840 x 2160 pixeli pentru cea mai clara experienta video. Iar cu ajutorul optiunii Smart ai si continut suficient pentru a te delecta zi de zi cu aceasta calitate superba a imaginii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close