x close

eMAG reduceri. Sansa uriasa: frigider de 306 litri, clasa A++, sub 800 de lei

27 Iun 2019   •   15:24
eMAG reduceri. Sansa uriasa: frigider de 306 litri, clasa A++, sub 800 de lei

eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro are reduceri in aceasta perioada caniculara la frigidere de la diferite branduri.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit frigidere la preturi excelente, de sub 800 de lei. De pilda, un frigider cu un spatiu foarte generos de depozitare, de peste 300 de litri, si care face parte din clasa de eficienta energetica A++, costa sub 800 de lei.

eMAG reduceri frigidere Arctic

1. Frigiderul cu doua usi Arctic AD6310++, cu un volum foarte generos, de 306 litri, clasa de eficienta energetica A++, inaltimea de 175,4 cm, de culoare alba, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri frigidere.

În plus, frigiderul beneficiaza de un voucher de 300 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice, astfel incat pretul lui scade si mai mult.

Mai mult, frigiderul are o garantie de 5 ani.

CLASA ENERGETICA A++ garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu produsele din clasa A+ si A. Economisesti vizibil cu fiecare factura! 

TERMOSTAT AJUSTABIL - Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare! 

eMAG reduceri frigidere clasa A++

RAFTURI SAFETY GLASS - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 

GARDEN FRESH - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. 

USI REVERSIBILE - Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

PANOU DE CONTROL CU LED-uri - Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere cu 2 usi

2. Frigiderul LDK LF 220, clasa A+ de eficienta energetica, cu o capacitate de 238 de litri, inaltimea de 143,5 cm, 5 ani garantie, de culoare alba, are o reducere de 32% in campania eMAG redueri frigidere.

Beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Frigiderul LDK LF 220, incadrat in clasa energetica A+ este o alegere excelenta in categoria sa, oferind un volum net al frigiderului de 166 litri, iar congelatorul de 40 litri, fiind ideal pentru persoanele singure sau familiile tinere. 

Clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A. 

Cele 2 rafturi ale frigiderului, impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor, nealterat de celelalte alimente. Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra. 

eMAG reduceri frigidere clasa A+

Rafturile au o rezistenta ridicata ce o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg. 

In plus, pe usa frigiderului veti gasi un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari, iar in partea superioara veti regasi suporul pentru oua.

Toate frigiderele LDK sunt prevazute cu un termostat intuitiv, avand rolul de a regla temperatura in functie de nevoi, precum si in functie de temperatura ambientala.

Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura a usii ce contine substante speciale, impiedicand patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. Astfel, poti pastra alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata de viata a prospetimii lor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Star-Light

3. Frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu un volum de 213 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 144 de cm, de culoare alba, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri frigidere.

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. 

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. 

eMAG reduceri frigidere ieftine

Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, va permit o depozitare eficienta.

Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati