Antena 3 Economic eMAG reduceri. Sansa uriasa: televizor 4K, diagonala 102 cm – sub 900 de lei

eMAG reduceri. Sansa uriasa: televizor 4K, diagonala 102 cm – sub 900 de lei

04 Mar 2019   •   16:05
eMAG reduceri. Sansa uriasa: televizor 4K, diagonala 102 cm – sub 900 de lei

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Romanii care viseaza de mai mult timp la un televizor care sa aiba cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K, au acum sansa de a achizitiona unul la un pret foarte mic.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Oferta este AICI.

In momentul in care au aparut pe piata, televizoarele 4K Ultra HD aveau preturi foarte mari, adesea inaccesibile pentru majoritatea romanilor.

Cu timpul insa, ele s-au ieftinit, iar tot mai multi clienti au putut sa se bucure de aceasta tehnologie noua. Acum, in afara de clipurile 4K de pe YouTube, exista si filme online in format 4K, precum si televiziuni ce emit 4K.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – preturi mici

In aceasta perioada, magazinul online emag.ro are un pret extraordinar la un astfel de televizor cu rezolutie 4K Ultra HD.

Desi are o diagonala mare, de 102 cm, televizorul LED Horizon, 40HL7520U, beneficiaza de o reducere de pret de 40% si costa 899,99 lei.

In plus, cei care cumpara acest televizor beneficiaza si de o garantie de 5 ani a produsului.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Oferta este AICI.

AICI gasesti si alte oferte la televizoare 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

Cu acest televizor poti sa trăiești o adevarata experiența cinematografică în fața televizorului. 

Tehnologia avansată 4K Ultra HD oferă gradul ideal de contrast şi culoare pentru vizionarea conținutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV și o rezoluţie de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie şi clară, chiar şi atunci când este vizualizată la distanţe apropiate de televizor. 

Cu o margine îngustă, televizorul 4K UHD de la HORIZON oferă privitorului o experiență cu totul aparte. Suprafața de vizualizare extinsă și rama fină de jur împrejur sunt atuurile unui design minunat. 

Vei putea trăi din plin fiecare moment, mai ales atunci când te joci sau urmărești un film de acțiune. Combinând rata de reîmprospătare a ecranului cu procesarea unică a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) oferă o claritate de excepție a imaginilor în mișcare. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Oferta este AICI.

AICI gasesti si alte oferte la televizoare 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

Lasă-te învăluit de o ambianță sonoră vibrantă cu Dolby Digital Plus (DD+). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor DD+ îți oferă o experiență sonoră realistă, care să completeze perfect conținutul vizual.

În plus, ai DTS TruSurround™, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD DVD, asigurând performanță audio de calitate.

Renunță la decodorul clasic și simplifică experiența de televiziune digitală cu ajutorul cartelelor CI+ ale furnizorilor de cablu. Astfel, te conectezi mai ușor, eliminând o bună parte din cabluri, schimbi programele direct din telecomanda televizorului HORIZON și păstrezi un consum energetic redus. 

Poţi înregistra emisiunile/filmele preferate folosindu-te de funcţia PVR integrată pe televizorul tău.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD la oferta

Cu ajutorul portului USB 2.0, televizorul HORIZON te conectează la orice dispozitiv de stocare externă pentru ca tu să accesezi conținut digital (imagini, fișiere video și audio, de la filmele și muzica preferate, până la pozele din vacanță). 

Cu ajutorul parolei unice și al telecomenzii televizorului 4K UHD de la HORIZON, ai acces la funcțiile avansate de management asupra imaginilor și mesajelor de întâmpinare afișate pe TV, ce furnizeaza o diferentiere sporita in industria hoteliera. 

Tehnologia avansata utilizata in productia modelelor HORIZON LED TV reduce consumul mediu de energie, favorizand astfel utilizarea eficienta si responsabila a energiei electrice.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Oferta este AICI.

AICI gasesti si alte oferte la televizoare 4K Ultra HD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Parteneri
x close