Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri la scaune de birou. Cele mai comode afaceri de astăzi

eMAG reduceri la scaune de birou. Cele mai comode afaceri de astăzi

eMAG reduceri la scaune de birou. Cele mai comode afaceri de astăzi
24 Mai 2018   •   11:24

eMAG reduceri la scaune de birou. Dacă petreceți multă vreme așezat, un scaun de birou este o achiziție obligatorie, fiind special proiectate pentru a proteja spatele. Astăzi, la eMAG are loc campania de reduceri Flash Deals, cu multe oferte foarte bune la scaune de birou.

Pentru a profita de toată gama eMAG reduceri la scaune de birou, intrați aici.

Puteți opta din modele de scaune de birou ergonomice sau din piele, în diferite culori și stiluri, pentru a se potrivi cel mai bine cu nevoile dumneavoastră. Mai jos găsiți câteva dintre cele mai avantajoase afaceri pe care le puteți face astăzi la scaune de birou.

eMAG reduceri scaune de birou: Top 3 Kring

Scaun de birou ergonomic Kring Fit

Scaunul Kring Fit are un design modern si dotari dintre cele mai bune. Acesta creeaza un ambient placut, iar dumneavoastra veti resimti confort si relaxare pentru a va desfasura in conditii optime activitatile de birou.

Suportul pentru sezut este executat din elemente stratificate, realizat special in acest scop, rezistent si gros, iar buretele pentru sezut este de rezistenta mare si de durata.

Scaunul dispune de un spate ergonomic din tesatura antipersiranta, iar rotitele sunt mobile, silentioase, nu zgarie parchetul si se pot roti 360 de grade.

Acest model beneficiază de un discount de 54 la sută din prețul original. Pentru alte oferte intrați aici.

Profitați de această ofertă aici.

Scaun de birou ergonomic Kring Bokai

Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

Bratele de sprijin solide si robuste confera siguranta necesara unei utilizari indelungate oferind, in acelasi timp, un confort sporit datorat tapitarii cu piele ecologica.

Scaunul de birou cu spatar inalt  este un scaun directorial, recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative.

Îl puteți achiziționa din gama eMAG reduceri la scaune de birou, cu 41 la sută mai ieftin, de aici.

Scaun de birou ergonomic Kring Ergo

Din punct de vedere ergonomic, este un scaun destinat lucrului indelungat la birou sau in fata calculatorului.

Dispune de o tehnologie noua, revolutionara, cu spate ergonomic, ce este o combinatie perfecta de imbinare a ramelor din otel inoxidabil cu dalele de suport lombar, cat si suportul capului.

Materialul folosit pentru tapitarea scaunului este pielea ecologica de foarte buna calitate si cu o rezistenta foarte mare in timp.

Mai mult, beneficiază de o reducere de 35 la sută pe eMAG. O puteți accesa aici.

eMAG reduceri scaune de birou: Modele directoriale

Scaun directorial US22 Space

Scaunul directorial US22 SPACE de birou este fabricat cu fata si spatarul din PU combinata cu mesh, baza din nylon vopsit in camp electrostatic, manere din polipropilena. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare si sistem de balans. Greutatea maxima recomandata este 100 kg.

Puteți achiziționa acest model din seria eMAG reduceri la scaune de birou, de aici.

Scaun directorial B110 Super Confort

Baza scaunului in forma de stea este fabricatie foarte solida iar rotitele sunt mobile, silentioase, nu zgarie parchetul si se pot roti 360 de grade.

Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou.

Intretinerea si curatarea scaunelor de birou tapitate cu piele ecologica se face cu produse pentru piele ecologica, care nu contin solventi, spuma de sapun sau detergenti de vase, ce ar putea degrada calitatile pielii ecologice.

Are o reducere, la eMAG, de 45 la sută. O găsiți aici.

 

×
Subiecte în articol: emag reduceri
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close