Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri senzationale de Pasti la electrocasnice. TOP 10 cadouri pentru intreaga familie

eMAG – reduceri senzationale de Pasti la electrocasnice. TOP 10 cadouri pentru intreaga familie

eMAG – reduceri senzationale de Pasti la electrocasnice. TOP 10 cadouri pentru intreaga familie
06 Apr 2017   •   14:00
eMAG a lansat campania de reduceri eMAG de Pasti, in cadrul careia un milion de produse au discounturi generoase.
 
eMAG reduceri Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.
 
In campania de reduceri eMAG de Pasti sunt incluse tot felul de produse, de la parfumuri si haine la telefoane si electrocasnice. Deoarece sarbatorile de Pasti sunt o perioada pe care o petrecem in familie, alaturi de cei dragi, unele dintre cele mai inspirate cadouri pe care le putem face acum sunt cele de care se bucura intreaga familie.
 
eMAG are reduceri semnificative la cuptoare cu microunde, espressoare, cafetiere, stații de călcat, mașini de spălat vase sau la diferite alte electrocasnice mici. Toate aceste produse – care au reduceri de pana la 50% - se pot transforma in cadouri minunate de Pasti.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG de Pasti si am ales 10 dintre cele mai atractive produse la reducere:

 

eMAG reduceri Pasti – cuptoare cu microunde

 
1. Un cuptor cu microunde Samsung ME71A, de 20 de litri, 800 W, mecanic, are o reducere de 32%. Deschidere este larga, iar exteriorul alb este simplu si elegant. Exteriorul de dimensiuni reduse ocupa mai putin spatiu, fiind astfel in armonie cu orice interior de bucatarie. Deoarece spatiul din interior este rotunjit si nu are colturi, curatarea este foarte usoara, fara pete ramase. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Pasti – masini de spalat vase

 
2. O masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4200LO, inclusa in campania de reduceri eMAG de Pasti, are un discount de 31%. Masina de spalat vase are 9 seturi, 5 programe, face parte din clasa de eficienta energetica A, are 45 de cm si este fabricata din inox. Datorita dimensiunilor compacte ale modelului, va puteti bucura de toate beneficiile unei masini de spalat vase, utilizand la maxim spatiul disponibil. Cu o latime de doar 45 de cm, aceasta masina de spalat vase se dovedeste o dotare bine venita si compacta la orice bucatarie – in special pentru cele micute. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri Pasti – aspiratoare

 
3. Deoarece este perioada curateniei de primavara, un aspirator fara sac Electrolux Z9930EL, poate fi cadoul ideal de Pasti. Aspiratorul are 850W, 1.5 litri, turbo perie, tub telescopic din metal si MicroFiltru. Aspiratorul impresioneaza cu puterea sa de aspirare si manevrarea usoara datorita noii sale duze performante si a sistemului ciclonic de circulatie a aerului. Pe langa acestea se adauga designul intuitiv care ofera o experienta placuta atunci cand aspirati. Cu ocazia campaniei de reduceri eMAG de Pasti, aspiratorul are o reducere de 52%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.

eMAG reduceri Pasti – statii de calcat

 
4. O statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20, talpa SteamGlide Plus, 2400 W, 1.7 litri, 210 g/min are o reducere de 40%. Acum puteti calca toate articolele care pot fi calcate unul dupa altul, fara a fi nevoie sa asteptati sau sa reglati selectorul de temperatura. Statia este 100% sigura pe toate tipurile de materiale, chiar si pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi calcate si au confirmat rezultate de calcare excelente. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri Pasti – espressoare

 
5. Un espressor manual DeLonghi EC221.B, cu dispozitiv spumare, sistem cappuccino, 15 Bar, capacitate de 1 litru si oprire automata, este un cadou care va bucura cu siguranta intreaga familie. Espressorul dispune de: boiler din otel inoxidabil, oprire automata dupa 20 de minute, sistem cappuccino (mixeaza abur, aer si lapte producand o spuma cremoasa pentru un cappuccino), emisie de aburi reglabila, rezervor de apa transparent, tavita detasabila, sistem anti-picurare si tasator cafea incorporat. In cadrul campaniei de reduceri eMAG de Pasti, pretul este redus cu 50%. Oferta este AICI.

eMAG reduceri Pasti – cafetiere

 
6. O alta idee de cadou pentru intreaga familie este cafetiera Star-Light FD 313, 1000 W, 1.25 litri, cu sistem anti-picurare si oprire automata. Pretul este redus cu 30% in aceasta perioada. Cafetiera Star-Light FD 313 este o cafetiera care se va potrivi cu stil in orice bucatarie. Este usor de folosit, iar partile sale componente sunt usor de curatat. Va puteti bucura de o cafea gustoasa in orice moment al zilei, datorita functiei de mentinere a cafelei calde. Pretul este AICI.
 
Reduceri eMAG de Pasti - toate produsele la reducere sunt AICI.

eMAG reduceri Pasti – blendere

 
7. Pentru pasionatii de sucuri sanatoase, un blender Oster Piano 6805-050, 450 W, Bol Sticla, 12 programe este alegerea ideala, mai ales deoarece aparatul este redus cu 45% in aceasta perioada de dinaintea sarbatorilor de Pasti. Sticla borosilicata are la baza oxizi de siliciu si de bor, fiind foarte rezistenta la dilatare termica si socuri. Intregul sistem de componente care preia forta de rotire si de macinare este fabricat din metal si nu din plastic sau cauciuc dur. Cu acest blender puteti prepara smoothie-uri, supe creme si sosuri sau poti marunti si toca ingredientele, cu rezultate exceptionale de fiecare data, gratie celor 12 trepte de viteza si functiei Pulse. Pretul redus este AICI.

eMAG reduceri Pasti – roboti de bucatarie

 
8. Pasionatii de gatit vor descoperi un real ajutor in robotul de bucatarie Star-Light Quisine QUI-905. Robotul are 1000 W, bol de 1.2 litri, variator viteza cu led, blender 1.5 litri, discuri inox si are o reducere de 35%. Cu ajutorul celor trei discuri reversibile din inox puteti felia, marunti, razui, taia normal sau taia julienne. De asemenea, puteti folosi unul dintre discuri pentru a taia felii de cartori pai. Pretul robotului de bucatarie este AICI.

eMAG reduceri Pasti – friteuze

 
9. Un alt produs pe care vi-l recomandam este friteuza Philips Airfryer XL HD9240/30, cu tehnologie RapidAir 210 grade C, cronometru, LCD touchscreen, gunctie gatit presetata, 2100 W, 2.2 litri.Tehnologia Rapid Air unica de la Airfryer va permite sa prajiti, coaceti, rumeniti si sa gatiti pe gratar gustari si feluri de mancare delicioase cu mai putina grasime decat friteuzele traditionale, utilizand foarte putin ulei sau deloc. De asemenea, Philips Airfryer cu tehnologia Rapid Air genereaza mai putin miros decat friteuzele traditionale, este usor de curatat, sigura si economica pentru utilizarea zilnica. Cu ecranul digital tactil puteti controla mai usor si cu mai multa precizie timpul si temperatura de gatire. Friteuza are o reducere de 30%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Pasti – aragaze

 
10. Ultima noastra recomandare este aragazul Heinner HFSC-50SW, pe gaz, cu 4 arzatoare si dispozitiv siguranta. Pretul este redus cu 31%. aragazul dispune de capac si de tava, iar cuptorul are o capacitate de 51,5 litri. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag reduceri emag.ro emag eMAG.ro
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close