Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri-soc la produse Apple. iPhone-uri si MacBook-uri si cu 1.300 de lei mai ieftine

eMAG – reduceri-soc la produse Apple. iPhone-uri si MacBook-uri si cu 1.300 de lei mai ieftine

eMAG – reduceri-soc la produse Apple. iPhone-uri si MacBook-uri si cu 1.300 de lei mai ieftine
29 Mai 2017   •   14:13
eMAG desfasoara in aceasta perioada Saptamana Apple, in cadrul careia produse precum iPhone-urile, iPad-urile sau MacBook-urile au reduceri ce ajung si la 18%.
 
eMAG reduceri Apple – Toate reducerile sunt AICI.
 
Unele produse Apple beneficiaza de reduceri ce ajung pana la 1.300 de lei.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales 10 produse Apple care au reduceri foarte atractive:

 

eMAG reduceri sistem Desktop PC iMac

 
1. Un sistem Desktop PC iMac 27 cu procesor Intel® Quad Core™ i5 3,20GHz, Broadwell, cu diagonala de 27 de inchi, Retina 5K, 8GB, 1TB, AMD R9 M390 2GB, OS X El Capitan, INT KB, are o reducere de 15% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la produse Apple. Noul desktop PC de la Apple ofera cel mai bun ecran, grafica si stocare de inalta performanta intr-o carcasa fluida, incredibil de subtire. iMac de 27 inchi cu ecran Retina 5K ofera o calitate a imaginii spectaculoasa, care face ca totul din jurul sau sa dispara. Pretul este AICI.

eMAG reduceri sistem Desktop PC

 
2. Un alt sistem Desktop PC de la Apple care ne-a atras atentia este iMac 21.5 cu procesor Intel® Quad Core™ i5 2.80GHz, Broadwell, diagonala de 21,5 inchi, Full HD, 8GB, 1TB, Intel Iris Pro Graphics 6200, OS X El Capitan, ROM KB. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Apple, produsul are o reducere de 850 de lei. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri laptopuri Apple

 
3. Laptopurile Apple sunt si ele incluse in campania de reduceri eMAG din aceasta saptamana. Laptopul MacBook 12 cu procesor Intel® Dual Core™ M3 1.10GHz, 12 inchi, ecran Retina, 8GB, 256GB SSD, Intel® HD Graphics 515, OS X El Capitan, RO KB, are o reducere de 10%. Noul MacBook ofera o experienta completa, in cel mai usor si mai compact notebook Mac de pana acum. Fiecare element a fost reimaginat, nu doar pentru a fi mai usor si mai subtire, dar si mai bun. Iar cu procesoare Intel de generatia a 6-a, performanta imbunatatita a graficii, stocare flash mai rapida si o autonomie a bateriei de pana la 10 ore, MacBook este si mai capabil. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri Apple – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri MacBook-uri

 
4. Laptopul Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, cu diagonala de 13,3 inchi, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, OS X El Capitan, RO KB, are o reducere de 16% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Apple. MacBook Air de 11 inchi are o autonomie de pana la 9 ore intre incarcari, iar modelul de 13 inchi are o autonomie incredibila, de pana la 12 ore. Asa ca poti sa lucrezi de dimineata pana seara fara sa-l mai incarci. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri Apple MacBook Pro

 
5. Laptopul Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 2.70GHz, Broadwell™, diagoanala de 13,3 inchi, rcran Retina, 8GB, 128GB SSD, Intel® Iris™ Graphics 6100, OS X Yosemite, ROM KB, beneficiaza de o reducere de 13% pe siteul emag.ro. Un ecran cu atat de multi pixeli — peste 4 milioane la modelul de 13 inchi si peste 5 milioane la modelul de 15 inchi — ofera rezultate absolut uimitoare. Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochii nu pot distinge pixelii individuali, iar imaginile capata un nivel complet nou de realism. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Apple MacBook

 
6. Ultimul laptop care a intrat pe lista noastra de recomandari este laptopul Apple MacBook Pro 13, ecran Retina, Touch Bar, procesor Intel® Dual Core™ i5 2.9GHz, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel® Iris™ Graphics 550, macOS Sierra, Silver, ROM KB, care are o reducere de 1.300 de lei. Noul MacBook Pro este mai puternic si mai rapid ca niciodata si totusi mult mai subtire si usor. Are cel mai luminos si mai colorat ecran de notebook Mac vazut vreodata si prezinta revolutionarul Touch Bar – o fasie de sticla cu tehnologie Multi-Touch, incorporata in tastatura pentru acces instantaneu la ce ai nevoie. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Apple – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane mobile Apple

 
7. In campania de reduceri eMAG Apple sunt incluse si telefoane mobile. De exemplu, telefonul mobil Apple iPhone SE, 16GB, 4G are o reducere de 18%. Potrivit producătorului, iPhone SE este cel mai puternic telefon de 4 inchi din toate timpurile. Pentru a-l crea, Apple a pornit de la un design de mare succes, apoi a reinventat tot restul. A9 este acelasi cip avansat folosit in iPhone 6s, iar camera de 12 megapixeli face poze incredibile si filmeaza 4K. Rezultatul este un iPhone care pare mic, dar traieste pe picior mare. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri iPhone-uri

 
8. Un alt telefon mobil care are un pret foarte bun in campania de reduceri eMAG Apple este telefonul iPhone 5S, 16GB, care are o reducere de 15%. Cipul este creat pe o arhitectura de 64 biti. Este primul de acest fel existent pe piata smartphone-urilor. iPhone 5S integreaza un senzor de amprenta, o camera foarte precisa si un sistem de operare creat efectiv pentru arhitectura de 64 biti. Pretul este AICI.

eMAG reduceri tablete Apple

 
9. Tabletele Apple nu lipsesc din campania de reduceri eMAG Apple. iPad mini 4, Wi-Fi, 128GB, are o reducere de 350 de lei in aceasta saptamana. Tableta iPad are doua camere senzationale. Camera iSight iti permite sa capturezi poze si clipuri video incredibil de clare si de vibrante si poti chiar sa inregistrezi panorame si clipuri video time-lapse. Camera FaceTime HD iti ofera o calitate excelenta pentru apeluri video si pentru autoportrete. Iar ecranul Retina joaca rolul unui vizor uimitor. Foarte usoara si subtire, tableta are doar 6,1 mm grosime, fiind ideala pentru vacante sau pentru orele petrecute intr-o cafenea, de exemplu. Oferta este AICI.

eMAG reduceri iPad-uri

 
10. Tableta Apple iPad Pro 9,7 inchi, Cellular, 32GB, 4G, are o reducere si mai mare, de 14%. Chiar si cele mai complexe sarcini devin la fel de naturale ca atingerea, glisarea sau scrierea cu un creion. Indiferent daca alegi modelul de 12,9 inchi sau noul model 9,7 inchi, iPad Pro este mai capabil, mai versatil si mai portabil decat orice alt dispozitiv de pana acum. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Apple – Toate reducerile sunt AICI.

×
Subiecte în articol: emag eMAG.ro reduceri emag reduceri emag.ro
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close