Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri Stock Busters. 4 electrocasnice cu prețuri-șoc

eMAG reduceri Stock Busters. 4 electrocasnice cu prețuri-șoc

eMAG reduceri Stock Busters. 4 electrocasnice cu prețuri-șoc
21 Aug 2018   •   15:31
eMAG reduceri Stock Busters. In perioada 21-23 august magazinul online emag.ro desfasoara campania Stock Busters, care vine cu reduceri la numeroase produse, de la electrocasnice la haine.
 
eMAG reduceri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am identificat 4 electrocasnice care au preturi excelente in campania eMAG reduceri Stock Busters.
 

eMAG reduceri Stock Busters – frigidere Samsung

 
1. O combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, cu un volum de 321 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, sistem No Frost, cu dozator apa, display, din Metal Graphite, are o reducere de 24% in campania eMAG reduceri Stock Busters.
 
Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, astfel incat mancarea sa ramana proaspata.
 
Compartimentul mare de pe usa iti permite stocarea in siguranta a obiectelor mai mari in interiorul usii. Poate depozita cutii voluminoase de lapte si suc si doua randuri de conserve si sticle de bauturi. 
 

eMAG reduceri Stock Busters - frigidere

 
O deschidere ampla faciliteaza organizarea si scoaterea alimentelor, in timp ce se optimizeaza spatiul de depozitare. LED-urile lumineaza interiorul frigiderului fara a compromite puterea de racire.
 
Un compresor Digital Inverter regleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura pentru o performanta mai indelungata.
 
Tehnologia No Frost previne acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in fiecare colt. De asemenea, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si sporind durabilitatea acestuia.
 
Raftul Easy Slide care gliseaza usor in interior si in afara, te ajuta sa depozitezi, sa organizezi si sa accesezi in mod eficient alimentele - rapid si usor, ajungand usor la alimentele din spate si din fiecare colt.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri Stock Busters – masini de spalat Beko

 
2. Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, 1200 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, Mini LCD, de culoare alba, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri Stock Busters.
 
Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii. Economisesti anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse.
 
Tehnologia OptiSense® asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt dedicati ingrijirii hainelor, iar cel de-al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe.
 

eMAG reduceri Stock Busters – masini de spalat

 
Ideal pentru hainele de bebelusi si pentru persoanele cu pielea sensibila, programul Baby Protect combina etapele de spalare si clatire intensiva, asigurand astfel rezultate excelente de curatare.
 
Masina de spalat are si un program special dedicat eliminarii parului provenit de la animalul tau de companie. Acum poti sa nu-ti mai faci griji pentru parul de animale de pe hainele tale sau de pe lejeria de pat. Functia Pet Hair Removal indeparteaza eficient parul de animale de companie de pe haine, prin adaugarea unor etape de prespalare si clatire suplimentare la ciclul programelor de spalare normale.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Stock Busters – aragaze Arctic

 
3. Aragazul Arctic AGM5511DTTL, pe gaz, cu 4 arzatoare, sistem Safety Plus, cu grill, timer, aprindere integrata, arzatoare cu eficienta ridicata, de 50 cm, culoare alba, are o reducere foarte mare, de 39%, in campania eMAG reduceri Stock Busters.
 
Aprinderea integrata permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. 
  
Aragazul are grill, ceea ce iti permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar.
 

eMAG reduceri Stock Busters - aragaze

 
Aragazele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara a cuptorului pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase. 
  
Functia Safety Plus opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.
  
Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Stock Busters – cuptor si plita Arctic

 
4. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC, electric, multifunctional, ce are curatare catalitica, de 71 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare neagra + o plita incorporabila Arctic ARSGN64121SL, pe gaz, cu 4 arzatoare, cu Wok si aprindere electrica, din sticla neagra, are o reducere de 480 de lei in campania eMAG reduceri Stock Busters.
 
Cuptor incorporabil electric AROIM24500BC este un cuptor incorporabil elegant, cu usa si panou de control din sticla, clasa energetica A+, timer electronic si sistem de curatare catalitic.
 
Cele 12 functii de gatit, de la programul 3D sau ventilatie cu aer cald la cel de Pizza si volumul interior de 71 de litri, sunt garantia ca atat cei care isi doresc o gustare rapida, cat si cei care prefera preparate mai complexe, vor avea un partener de incredere.
 

eMAG reduceri Stock Busters – cuptor si plita

 
Clasa energetica A+ ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu cuptoarele din clasa A.
 
Cuptorul beneficiaza de un set complet de functii specializate, pentru toate retetele tale. În plus, cuptorul de capacitate mare e ideal pentru prepararea concomitenta a mai multor retete.
 
Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Subiecte în articol: emag emag reduceri
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close