Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri telefoane. Cele mai avantajoase 3 oferte din ianuarie

eMAG reduceri telefoane. Cele mai avantajoase 3 oferte din ianuarie

eMAG reduceri telefoane. Cele mai avantajoase 3 oferte din ianuarie
27 Ian 2019   •   11:33

eMAG reduceri telefoane. Începutul anului este un moment perfect sa te rasfeti cu un cadou frumos, pe care ti-l doresti de mult timp. Daca visezi la un telefon mobil performant, ai noroc: multe modele sunt acum la reducere.

Pentru a profita de întreaga ofertă de astăzi la eMAG, cu reduceri la telefoane mobile de până la 25% din prețul original –  AICI.

eMAG reduceri telefoane mobile Samsung

Telefonul mobil Samsung Galaxy J5 (2017), Dual Sim, 16GB, 4G, Gold, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri telefoane.

Galaxy J5 2017 straluceste inca de la prima vedere. Materialele durabile completeaza designul noului smartphone, ce beneficiaza de o carcasa metalica inchisa perfect si un display generos, protejat de sticla 2.5D. 

Ambele camere ale dispozitivului reproduc imagini cu o luminozitate si rezolutie mai mare, chiar si in conditii de lumina scazuta. Interfata simpla a aparatului foto face mai usoara interactiunea utilizatorului cu aceasta.

Galaxy J5 2017 va surprinde rapid si usor selfie-ul perfect. In conditii de iluminare scazuta, atat blitzul frontal cat si blitzul Selfie se vor aprinde pentru o iluminare corespunzatoare. Efectuarea unui selfie este mai usoara cu ajutorul functiei Palm Selfie, care va permite sa fotografiati cu o simpla miscare a palmei, fara a fi nevoie sa atingeti ecranul.

Puteți cumpăra acest telefon, care face parte din campania eMAG reduceri la telefoane mobile, intrați -  AICI.

eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane mobile Apple

iPhone 8 include o camera de 12 MP mai avansata, cu un senzor mai mare si mai rapid, un nou filtru de culoare, pixeli cu adancime superioara si stabilizare optica a imaginii pentru fotografii si filmari. Modul Portret de pe iPhone 8 Plus este acum si mai bun, pentru prim-planuri mai clare si fundaluri estompate intr-un mod mai natural. 

Cele doua camere si noile tehnologii de topografie faciala creeaza in modul Portret efecte de iluminare dramatice, similare celor de studio. Obiectivele supraangular si telefoto de pe iPhone 8 Plus permit efectuarea de zoom optic, precum si de zoom digital de pana la 10x pentru fotografii si 6x pentru filmari.

Puteți cumpăra un iPhone la preț redus de -  AICI.

eMAG reduceri telefoane mobile Samsung Galaxy

Telefonul mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Arctic Silver, are o reducere de 16% in campania eMAG reduceri telefoane.

Designul inovator al telefoanelor Galaxy S8 si S8+ incepe din interior. A fost regandit fiecare componenta a telefonului pentru a depasi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana.

Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.

Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte.

Acest model este oferit cu un discount generos în campania eMAG reduceri la telefoane mobile - AICI.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close