Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri telefoane. Preturi ca de Black Friday

eMAG reduceri telefoane. Preturi ca de Black Friday

eMAG reduceri telefoane. Preturi ca de Black Friday
18 Oct 2017   •   15:27
eMAG reduceri telefoane. Magazinul online emag.ro are reduceri in aceasta perioada la telefoane mobile de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania de reduceri eMAG sunt incluse telefoane Samsung, LG, HTC sau Allview. Reducerile de pret sunt foarte mari, sarind chiar si de 50%.
 
Am analizat oferta de reduceri de pe emag.ro si am ales 10 telefoane care au preturi foarte avantajoase:

 

eMAG reduceri telefoane mobile

 
1. Telefonul mobil Bluboo Dual, 4G, Dual SIM, Quad-Core, 16GB, Android 6.0, are o reducere de 52% in campania eMAG reduceri telefoane. Bluboo Dual combina lentilele duble cu doi senzori separati. In acest sens este mai usor sa fotografiezi la un nivel profesional. Punctul focalizat este clar si fundalul este blurat. Camera principala Sony de 13MP cu diafragma F2.0 si camera secundara de 2.0MP setata pentru a surprinde informatiile profunde sunt caracteristicile care vor face diferenta. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane Vivax
 

2. Un alt telefon Mobil Vivax Smart FUN S500 Gold, Dual Sim, 5", Quad-Core MTK6580M, 8GB, 3G, are o reducere de 51% pe siteul emag.ro. Asadar, telefonul poate fi cumparat la jumatate de pret. Oferta este AICI.


eMAG reduceri telefoane Pure Lite
 

3. Si telefonul mobil Ulefone BE PURE LITE, Dual SIM 3G, cu un ecran de 5 inchi HD IPS, Quad-Core, 8GB Flash, Camera 13 MPx, Android 6.0, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri telefoane. Be Pure Lite se bazeaza pe gandire nuantata si mestesug de precizie pentru a crea perfectiunea simplitatii si a frumusetii. Datorita celui mai precis ecran OGS din clasa sa si a sunetului stereo, toate fotografiile, muzica si videoclipurile vor fi afisate sau redate in cea mai buna calitate pe 5 inch HD. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.


eMAG reduceri telefoane Oukitel
 

4. Un alt telefon mobil care ne-a atras atentia este telefonul Oukitel U20 Plus, Dual SIM, 4G, Quad-Core, 16GB, 13MP, Android 6.0, 3300mAh. Telefonul, care are un ecran cu o diagonala generoasa de 5,5 inchi, are o reducere de 44% pe siteul emag.ro. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane Allview
 

5. Telefonul mobil Allview X2 Soul Xtreme, Dual SIM, 64GB, 4G, are o reducere de 39% in cadrul campaniei eMAG reduceri telefoane mobile. Telefonul are o diagonala de 6 inchi, o rezolutie de 2560 X 1440 pixeli si display de timp WQHD in 16 milioane de culori. Camera principala are 24 MP, iar cea secundara 8 MP. Telefonul are si stabilizator de imagine si touch focus. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane HTC
 

6. Fanii brandului HTC vor fi incantati sa afle ca in campania eMAG reduceri telefoane sunt incluse si telefoane HTC, ca de exemplu telefonul mobil One A9s, 32GB, 4G, Cast Iron, care beneficiaza de o reducere de 39% in aceasta perioada.
 
Conceptele care stau la baza crearii noului HTC One A9s sunt durabilitatea si designul splendid. Carcasa metalica cu finisaj dual a trecut cu brio prin sute de teste de cadere si zgariere, cat si prin sute de ore de testare in conditii de vreme extrema, pentru a garanta fiabilitatea de lunga durata a dispozitivului. Rama subtire si muchiile netede incadreaza ecranul de 5 inch astfel incat sa-l tii confortabil in mana iar butoanele in forma de diamant si striatiile butonului de pornire demonstreaza o deosebita atentie la detalii. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.


eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy S6 Edge
 

7. Telefonul mobil Samsung Galaxy S6 Edge, 32GB, 4G, are o reducere de 36%. Printr-o simpla atingere a culorii respective ii veti putea contacta pe cei dragi, prin apel, mesaj sau e-mail. Datorita notificarilor cu aceste coduri de culori inovatoare, puteti vedea cu usurinta cine va contacteaza, chiar si atunci cand telefonul este cu ecranul in jos. Iar camera super-rapida va pune in valoare creativitatea oriunde si oricand. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane mobile ieftine
 

8. Telefonul mobil LG G6, 32GB, 4G, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri telefoane mobile. Telefonul beneficiaza de display FullVision cu rama subtire intr-un corp de sticla si metal premium, care da tonul unei noi generatii de design pentru smartphone. Display-ul FullVision este suprinzator de mare, fiind integrat intr-un dispozitiv elegant ce ofera mai mult spatiu pentru text, navigare si o experienta vizuala mai larga atunci cand va jucati. Rezolutia QHD+ ajuta la redarea imaginilor de calitate, oferindu-va o experienta de vizualizare cu totul noua. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane Lenovo


9. Telefoanele Lenovo sunt si ele la reducere in aceasta perioada. De pilda, mobilul Lenovo VIBE K5, Dual Sim, 16GB, 4G, beneficiaza de o reducere de 36% pe siteul emag.ro. Acest smartphone Lenovo K5 este echipat cu doua difuzoare si tehnologia Dolby Atmos® de ultima ora, care ofera un sunet bogat si intens oriunde v-ati afla. Muzica, videoclipurile, jocurile si chiar chaturile video vor fi imbunatatite de sunetul fluid care va inconjoara.
 
Echipat cu procesor pana la Qualcomm® Snapdragon™ 1.4 GHz, modelul Lenovo K5 asigura echilibrul perfect de performante si putere. Dotat cu 2 GB de RAM, nu se teme de nimic – oferind o experienta muzicala si de divertisment deosebita. Ecranul HD de 5 inchi. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.


eMAG reduceri telefoane Samsung J3
 

10. Iubitorii brandului Samsung au acum ocazia de a cumpara un telefon foarte performant la un pret excelent. Telefonul mobil Samsung Galaxy J3, Dual Sim, 8GB, 4G, diagoanala de 5 inchi, are o reducere de 35%. Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag.ro reduceri emag eMAG.ro emag
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close