Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG. Luxul unor imagini de cristal la pret mic

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG. Luxul unor imagini de cristal la pret mic

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG. Luxul unor imagini de cristal la pret mic
04 Dec 2017   •   16:35
eMAG are reduceri la mii de produse de ziua eMAG, inclusiv la televizoare 4K Ultra HD, care beneficiaza de cea mai buna rezolutie existenta pe piata.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG - preturi sub 2.000 de lei

Considerate initial electronice de lux, televizoarele cu rezolutie 4K Ultra HD s-au ieftinit foarte mult la ora actuala, asa ca televizoare cu diagonale generoase si imagini de cristal pot fi cumparate acum la preturi accesibile.
 
Unele televizoare 4K Ultra HD costa chiar si sub 2.000 de lei.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG - LG

 
Unul dintre cele mai ieftine televizoare 4K Ultra HD este televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UJ620V si rezolutie 4K Ultra HD. Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare.
 
Active HDR analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG, pentru o experienta HDR uluitoare, care iti va taia respiratia. Datorita procesarii exclusive pentru HDR10 si HLG a televizorului LG, telespectatorii beneficiaza de o gama mai vasta de continuturi HDR.
 
HDR Effect de la LG utilizeaza o tehnologie unica de procesare a imaginilor, care transforma continuturile cu interval dinamic standard si emuleaza calitatea HDR prin amplificarea contrastului, astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG – Samsung

 
Un alt televizor 4K Ultra HD care are un pret excelent este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 cm, 40MU6102.
 
Cu acest televizor poti sa experimentezi detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG – Smart Samsung

De asemenea, UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect. Designul slim elegant si rafinat ofera un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezi.
 
Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara. Smart View Pur si simplu conecteaza telefonul mobil la marele ecran si bucura-te de tot continutul. Iar cu aplicatia Smart View poti controla perfect totul de pe telefonul mobil. 
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG - Philips

 
Fanii brandului Philips vor fi incantati sa afle ca si televizoarele Philips sunt acum la reducere. Astfel, televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 139 de cm,55PUS6162/12, 4K Ultra HD, poate fi cumparat la un pret foarte bun.
 
Televizorul 4K Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. Vei beneficia de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur.
 
High Dynamic Range Plus High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close