Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare. Pret-soc pentru un 4K Ultra HD: 1.299 de lei

eMAG reduceri televizoare. Pret-soc pentru un 4K Ultra HD: 1.299 de lei

eMAG reduceri televizoare. Pret-soc pentru un 4K Ultra HD: 1.299 de lei
12 Dec 2017   •   12:12
eMAG reduceri televizoare. Magazinul emag.ro are reduceri foarte mari la televizoare de la numeroase branduri.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
Reducerile sar chiar si de 30%. In plus, cei care renunta la televizorul vechi primesc un card cadou de 50 de lei.
 
In campania eMAG reduceri televizoare sunt incluse si televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna de pe piata, care au acum preturi foarte bune. Unul dintre televizoare costa numai 1.299,99 lei.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la televizoare si am ales cateva produse cu preturi excelente:
 

eMAG reduceri televizoare Philips

 
1. Televizorul LED Philips, cu diagonala de 80 de cm, 32PHT4112/12, HD, are o reducere de 27%. Pentru imagini care arata natural din orice sursa, Philips a creat Digital Crystal Clear. Fie ca savurezi emisiunea sau filmele tale preferate, te uiti la stiri sau vizionezi cu prietenii un videoclip, te vei bucura de toate cu contrast, culoare si claritate optime.
 
Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta.
 
Pretul acestui televizor este foarte mic si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32M5502, Full HD, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Analizand continutul original cu un algoritm avansat, Ultra Clean View iti ofera imagini de calitate superioara cu mai putine distorsiuni. Prin aplicarea diverselor niveluri de profunzime in diferite zone ale ecranului, Contrast Enhancer aduce la viata imaginile. Impartind ecranul in zone, Micro Dimming Pro le analizeaza pe fiecare pentru nuante de negru mai profund si alb mai pur. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Star-Light

 
3. Un alt televizor care are un pret excelent este televizorul Smart Android LED Star-Light, cu diagonala de 81 de cm, 32DM6500, HD, care beneficiaza de o reducere de 28%.
 
Toate aplicatiile pe care le ai pe telefonul mobil sau pe tableta le poti instala acum pe televizor si te poti bucura de divertisment pe ecran mare. Android, cel mai apreciat sistem de operare, vine acum preinstalat si insufleteste televizorul Smart 32DM6500. Alege din cele aproape 3 milioane de aplicatii disponibile si extinde la maxim capabilitatile televizorului tau. Dintre cele mai apreciate aplicatii prezente, enumaram doar cateva: Netflix, Kodi, Hulu, Youtube, VLC Player.
Una din cele mai apreciate platforme pentru Smart TV este Aptoide. Cu ajutorul ei gasesti foarte rapid toate aplicatiile recomandate unde poti urmari filmele si serialele preferate. Televizorul are 2 porturi USB. Puteti conecta mouse-ul si tastatura wireless si va puteti relaxa in fotoliul preferat. Are si WiFi integrat si te conectezi la retea fara cabluri. Doar activezi WiFi-ul din meniu televizorului, accesezi routerul si gata, esti online pe internet. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Horizon

 
4. In campania eMAG reduceri televizoare chiar si televizoarele cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna disponibila pe piata, au acum preturi foarte accesibile. Televizorul LED Horizon 43HL8500U, 4K Ultra HD, cu diagonala de 108 cm, are un pret extraordinar de mic pentru un 4K Ultra HD. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung curbat

 
5. Cei care vor un televizor cu un design futurist pot cumpara televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu o diagonala generoasa de 138 de cm, 55MU6202, si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul are o reducere de 38% in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare.
 
Cu acest televizor vei experimenta detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. Auto Depth Enhancer regleaza nivelurile de contrast pe mai multe straturi pentru o senzatie de profunzime sporita.
 
Inspirandu-se din natura, fie ca e pornit sau oprit, televizorul curbat intruchipeaza eleganta intr-o stare pura. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Panasonic

 
6. Un pret bun are si televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 101 cm, TX-40EX600E, 4K Ultra HD. In campania eMAG reduceri televizoare acesta are o reducere de 35%.
 
Tehnologia 4K HDR are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea de imagini frumoase, realiste si exacte. Utilizand tehnologia speciala Wide Colour Phosphor, capabila sa reproduca o gama larga de culori, se acopera peste 90 % din standardele DCI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD

 
Televizoarele cu tehnologie Wide Colour Spectrum va ofera o paleta de culori in tonalitati mult mai subtile si mai nuantate prin care, spre deosebire de majoritatea televizoarelor LCD, imaginea pare autentica in orice scena. Procesare avansata a culorilor ofera o calitate remarcabila a imaginilor. Mai exact, aceasta tehnologie reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
Foto deschidere: gadini / pixabay.com

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close