Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri uimitoare la frigidere. 10 aparate frigorifice mai ieftine si cu 1.700 de lei

eMAG – reduceri uimitoare la frigidere. 10 aparate frigorifice mai ieftine si cu 1.700 de lei

eMAG – reduceri uimitoare la frigidere. 10 aparate frigorifice mai ieftine si cu 1.700 de lei
08 Aug 2017   •   19:13
eMAG desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri eMAG la aparate frigorifice de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania de reduceri eMAG sunt incluse frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice, congelatoare, frigidere cu o usa sau cu doua usi, minifrigidere, frigidere minibar sau frigidere side by side.
 
Reducerile ajung si la 49% din pret.
 
Iata cele mai atractive 10 aparate frigorifice aflate la reducere in aceasta perioada:
 

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

 
1. Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa, are o reducere de 650 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

 
2. Combina frigorifica Arctic AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu o inaltime de 181,4 cm, are o reducere de 32%. Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, veti folosi intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse va permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. Iar clasa A+ ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Samsung

 
3. Pentru fanii brandului Samsung o optiune foarte buna este combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, cu un volum de 310 litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem Full No Frost, inaltime de 185 cm si dispenser apa. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
4. Cei care nu au nevoie de o combine frigorifica ci de un frigider care sa ocupe mai putin spatiu pot achizitiona frigiderul Albatros FA28+ la pret redus. Frigiderul are 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltime de 143 cm si 3 ani garantie. In cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere aparatul frigorific Albatros are una dintre cele mai mare reduceri, de 49%. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Haier

 
5. Combina frigorifica Haier A2FE635CFJ, cu o capacitate de 347 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem No Frost, inaltimea de 190 cm, fabricata din inox, are o reducere de 42%. Sistemul No Frost asigura performante eficiente de racire si este intotdeauna confortabil deoarece nu trebuie sa fie decongelat manual. In plus, cu monitorul extern pe usa, puteti face cu usurinta setarile dorite si sa aveti totul sub control. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice side by side

 
6. Pentru bucatariile spatioase unde se gateste des si mult, frigiderul Side by Side Haier este cea mai buna solutie. Frigiedrul are o capacitate de 522 de litri, face parte din clasa A+, are sistem No Frost, inaltimea de 180 cm si este fabricat din inox. Este ideal pentru familiile mari. In cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere pretul este redus cu 40%. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Whirlpool

 
7. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, cu un volum de 312 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem 6th Sense Fresh Control si Full No Frost, cu dozator apa si inaltimea de 188,5 cm, fabricat din inox, are o reducere de 39%. PNoua tehnologie de control al prospetimii Al 6lea Simt garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la 4 ori mai mult timp. Iar sistemul antibacterian de filtrare a aerului va protejeaza mancarea si ajuta la indepartarea bacteriilor si a mirosurilor. Pretul este accesibil.

eMAG reduceri combine frigorifice Indesit

 
8. Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W, cu o capacitate de 368 de litri, clasa A+, inaltimea de 200 cm, beneficiaza de o reducere de 38% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere Beko

 
9. Frigiderul cu doua usi Beko RDSE465K20W, cu un volum de 437 de litri, inaltimea 185 cm, clasa A+ de eficienta energetica, beneficiaza de o reducere de 650 de lei in aceasta perioada. Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost veti scapa de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Electrolux

 
10. Ultimul aparat frigorific pe care vi-l recomandam este frigiderul side by side Electrolux EAL6240AOU, cu o capacitate foarte mare, de 577 de litri, clasa A+, inaltimea 177 cm, sistem No frost, iluminare LED, fabricat din inox antiamprenta. Frigiderul are o reducere de 1.760 de lei in campania de reduceri eMAG frigidere. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close