Antena 3 CNN Economic  eMAG – reduceri uimitoare la frigidere. 10 aparate mai ieftine si cu 1.200 de lei

 eMAG – reduceri uimitoare la frigidere. 10 aparate mai ieftine si cu 1.200 de lei

 eMAG – reduceri uimitoare la frigidere. 10 aparate mai ieftine si cu 1.200 de lei
18 Aug 2017   •   12:51
eMAG reduceri frigidere. eMAG desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la electrocasnice, care include mari reduceri la numeroase frigidere si combine frigorifice.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
emag.ro are reduceri la aparate frigorifice ce ajung pana la 47% din pret.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la frigidere si am ales 10 aparate frigorifice cu preturi extrem de avantajoase:

 

eMAG reduceri frigidere Haier

 
1. Combina frigorifica Haier A2FE635CFJ, cu un volum de 347 de litri, Clasa A+ de eficienta energetica, sistem No Frost, inaltimea de 190 de cm, fabricata din inox, are o reducere de 1.200 de lei in campania de reduceri eMAG frigidere. Sistemul No Frost asigura performante eficiente de racire si este intotdeauna confortabil, deoarece nu trebuie sa fie decongelat manual.
 
Cu monitorul extern pe usa, puteti face cu usurinta setarile dorite si sa aveti totul sub control. Iar clasa de eficienta energetica A + ofera un consum cu pana la 25% mai mic decat un dispozitiv de clasa energetica A. Pretul este AICI.

 

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
2. Combina frigorifica Arctic AK60320+, cu un volum de 295 de litri, clasa A+ de eficienta energetica si inaltimea de 185,3 cm, beneficiaza de o reducere de 30%. Compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. Pretul este foarte bun pentru o combina frigorifica. Oferta este AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Beko

 
3. Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP, cu un volum de 319 litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem NeoFrost, compartiment EverFresh, functie de ionizare, fabricat din inox antiamprenta, cu inaltimea de 185,3 cm, are o reducere de 30% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere.
 
Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Samsung

 
4. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, cu o capacitate de 310 litri, clasa A+, sistem Full No Frost, inaltimea de 185 de cm, dispenser apa, beneficiaza de o reducere de 31%. Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele. Pretul este AICI.

 

eMAG reduceri frigidere Indesit

 
5. Combina frigorifica Indesit CAA 55, cu un volum de 234 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, 174 cm inaltime, beneficiaza de o reducere de 26% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Sistemul Static Automatic Control pastreaza perfect alimentele proaspete, iar senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Pretul este foarte bun pentru o combina frigorifica. Oferta este AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Whirlpool

 
6. Cei care isi doresc o combina frigorifica mai incapatoare au solutia ideala in combina Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 OX. Aceasta are un volum de 349 de litri, sistem No Frost, inaltimea de 201 cm, e fabricata din inox si face parte din clasa de eficienta energetica A+. Pretul este redus cu 29% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Heinner

 
7. Un frigider cu 2 usi Heinner HF-H212A+, 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, beneficiaza de o reducere de 21% la cumpararea de pe siteul emag.ro. Pretul este foarte accesibil. Oferta poate fi consultata AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Star-Light

 
8. Un frigider cu 2 usi Star-Light CDD-240AP, cu un volum de 240 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 159 cm, beneficiaza de o reducere de 34% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Frigiderul Star-Light are unul dintre cele mai mici preturi din cadrul campaniei de reduceri la aparate frigorifice. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri frigidere cu doua usi

 
9. Un frigider cu doua usi Arctic AND275+, cu un volum de 259 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltima de 159,8 cm, are o reducere de 29%. Frigiderul are o latime de doar 54 cm, solutiile practice de depozitare si dimensiunile compacte recomandandu-l cuplurilor tinere care dispun de spatii restranse. Pretul este AICI.

 

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
10. Ultimul frigider care a intrat pe lista noastra este frigiderul Albatros FA28+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 cm si 3 ani garantie. Frigiderul are cea mai mare reducere din cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere: 47%. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close