Antena 3 CNN Economic eMAG – Reduceri uriase la frigidere side by side. 10 produse chiar si cu 3.000 de lei mai ieftine

eMAG – Reduceri uriase la frigidere side by side. 10 produse chiar si cu 3.000 de lei mai ieftine

eMAG – Reduceri uriase la frigidere side by side. 10 produse chiar si cu 3.000 de lei mai ieftine
16 Mar 2017   •   16:22
eMAG are in acesta perioada reduceri eMAG foarte mari la frigidere si combine frigorifice side by side. Prin urmare, toti cei care vor sa se pregateasca inca de pe acum pentru zilele toride de vara, au de unde alege un aparat frigorific potrivit pentru familiile lor.
 
Reducerile eMAG la aceste aparate frigorifice ajung pana la 37% (adica pana la 3.000 de lei).
 
Toate reducerile fac parte din campania „Cooling Days”, care include reduceri eMAG substantiale la diferite tipuri de aparate frigorifice: frigidere cu o usa sau cu doua usi, frigidere side by side, combine frigorifice, frigidere de tip minibar, lazi frigorifice, congelatoare sau frigidere incorporabile.
 
Toate reducerile sunt AICI.
 
Frigiderele side by side sunt ideale pentru familii, oferind spatiu suficient de depozitare pentru diferite tipuri de produse. De asemenea, ele beneficiaza de congelatoare spatioase.
 
Iata cele mai atractive oferte eMAG la frigidere side by side:
 
1. Un frigider side by side Beko GNE114612X, 540 l, Clasa A+, H 182, Inox antiamprenta, are o reducere de 24%.
 
Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Cu ajutorul sistemelor separate de racire in cele doua compartimente, fructele si legumele se mențin ca proaspat culese. Totodata, dotarile speciale cu proprietati anti-bacteriene, au rolul de mentinere a igienei la interiorul frigiderului.
 
Frigiderul face parte din clasa energetica A+. Aparatele frigorifice in clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A.
 
Functia de ionizare neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interioul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.
 

eMAG - reduceri frigidere side by side Beko

 
2. Un frigider side by side Beko GN162320X, 529 L, Clasa A+, H 182, Inox antiamprenta, are o reducere de 22%.
 
Garnitura de pe usi, montata pentru etansare, contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.
 
Avertizarea sonora se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut.
 
Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel creste durata de conservare si nivelul de vitamine al fructelor si legumelor.
 
Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si totodata va asigura performante mai bune de racire.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.
 

eMAG – reduceri frigidere side by side LG

 
3. Un frigider side by side LG Door in Door GSJ961NEBZ No Frost, 600 l, Clasa A++, H 1790 cm, Inox, are o reducere de 17%.
 
Avand la dispozitie mega capacitatea de 600 de litri, puteti beneficia de o mai buna organizare si o stocare mai inteligenta. Stocati si depozitati toate cele necesare.
 
Usa Door-in-Door™ va permite accesul mai usor la bauturi si gustari. Datorita cadrului avansat Slim Frame al usii Door-in-Door™, spatiul interior a crescut cu 9%, iar rafturile suplimentare va ofera inca un mod de a va organiza frigiderul cu pierderi de aer rece mai mici cu 46,5%.*
 
Capacul rezervorului de apa are un design inteligent, astfel incat sa puteti turna apa cu usurinta. Caseta are o capacitate generoasa de 4 litri, astfel incat sa umpleti rezervorul mai rar. Dozatorul de gheata a fost reproiectat, pentru a obtine spatiu suplimentar pe rafturi. Functia Moist Balance Crisper™ mentine un nivel optim de umiditate in sertarul de legume. Aceasta asigura prospetime un timp mai indelungat, prevenind vizitele dese la magazin.
 
Dispozitivul unic FRESH Balancer™ de la LG mentine nivelurile optime de umiditate prin etansarea casetei de legume, ceea ce poate mentine legumele si fructele proaspete un timp mai indelungat.
 
Iar un purificator de aer cu carbune dotat cu ventilator distribuie aerul uniform pe trei niveluri diferite de rafturi prin tubulatura Fresh Shower.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.

 

eMAG – reduceri frigidere side by side Samsung

 
4. Un frigider side by side Samsung RS7778FHCBC, 543 l, Clasa A++, Full No Frost, H 178.9 cm, are o reducere de 16%.
 
Noul frigider cu doua compartimente Samsung Seria H ofera eficienta energetica inalta si un nou design elegant pentru locul cel mai important din bucataria dvs.
 
Compresorul Digital Inverter regleaza intr-un mod profesional performanta de racire pentru a reduce utilizarea energiei, iar iluminarea eficienta din punct de vedere energetic cu LED scalda interiorul intr-o lumina clara, placuta. Celelalte functii importante includ manere usor de deschis, un afisaj cu LED albastru si un aparat de cuburi de gheata incorporat care sporeste capacitatea de depozitare deja impresionanta.
Aspectul elegant si tehnologiile avansate pentru pastrarea prospetimii alimentelor fac din noul frigider Seria H o priveliste demna de admirat.
 
Incastrat direct in usa, aparatul de cuburi de gheata ClearView elibereaza un spatiu pretios in congelator, stocand pana la 2 kg de gheata. Aceasta miscare va ofera doua rafturi suplimentare pentru a stoca litri de inghetata, mancare congelata si cutii de vafe pentru intreaga familie. Aparatul de cuburi de gheata este prevazut, de asemenea, cu un compartiment transparent, pentru a putea observa exact cata gheata aveti la dispozitie.
 
In loc sa iasa in afara in spatiul bucatariei, manerul EZ este incastrat in usa. Pe langa faptul ca adauga o nota eleganta, designul inteligent al manerului permite ca usa sa fie deschisa cu o singura atingere. Este suficienta o apasare minima cu un singur deget.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.
 

eMAG – reduceri frigidere side by side Heinner

 
5. Un frigider side by side Heinner HSBS-520NFX+, 516 l, Clasa A+, Full No Frost, Display, H 178.6 cm, Inox Painted, are o reducere de 16% și costă 2.398,99 lei.
 
Aparatul frigorific are sistem de racire frigider NoFrost si sistem de racire congelator No Frost. Volumul net total este de 516 litri (177 congelator si 339 litri frigiderul), afisajul de tip LED. Aparatul face parte din clasa de eficienta energetic A+.
 
Consumul energetic pe an este de 411 kWh/an. Frigiderul are 4 rafturi, sistem de dezghetare automat si 5 suporturi pe usa.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.

 

eMAG – reduceri frigidere side by side Haier

 
6. Un frigider side by Side Haier HRF-628DF6, 579 l, Clasa A+, No Frost, H 178 cm, Inox, are o reducere de 29% si costa 2.599 lei.
 
No Frost asigura performante eficiente de racire si este intotdeauna confortabil, deoarece nu trebuie sa fie decongelat manual. Cu monitorul extern pe usa, puteti face cu usurinta setarile dorite si sa aveti totul sub control.
 
Frigiderul face parte din clasa de eficienta energetica A + si consuma pana la 25% mai putina energie decat un dispozitiv de clasa energetica A+. Rafturile de sticla de siguranta au fost proiectate special pentru a sustine preparatele grele, refrigerate sau congelate.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.
 

eMAG – reduceri frigidere side by side Sharp

 
7. Un frigider side by side Sharp SJ-F1526E0I-EU, 526 l, Display Touch Screen, H 185 cm, Clasa A+, Inox, are o reducere de 14%.
 
Pentru Sharp, bucataria este inima unei case, locul in care se aduna intreaga familie pentru momente frumoase  petrecute impreuna.Tocmai de aceea, Sharp a dezvoltat o linie de frigidere care combina un design spectaculos si sofisticat cu tehnologii pentru o viata mai buna si mai sanatoasa.
 
Intr-o bucatarie moderna, frigiderul este mai mult decat o piesa utila, este o atractie vizuala. Frigiderele Sharp au finisaje exterioare sofisticate, ce adauga un plus de eleganta si rafinament bucatariei tale. Atentia la detalii si perfectiunea suprafetelor vor atrage privirile si aprecierea tuturor celor care intra in bucatarie.
 
Designul este important, insa confortul este cheia pentru o viata mai linistita si mai fericita. Frigiderele Sharp cu 4 usi au un sistem unic de inchidere fara perete despartitor care creste substantial volumul util din interior. Datorita acestuia, frigiderele Sharp au cele mai mari capacitati pentru pastrarea alimentelor tale preferate.
 
Sistemele de racire No Frost impiedica formarea ghetii, fiind astfel mult mai usor de intretinut, iar tehnologia AdvancedNoFrost de la Sharp asigura conditii ideale de pastrare a alimentelor, fiind folosite 2 sisteme independente de racire in cele 2 compartimente, cu un consum mult mai mic de energie.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.
 

eMAG – reduceri frigidere side by side Daewoo

 
8. Un frigider side by side Daewoo FRN-Q19F2VI, 509 l, Clasa A+, No Frost, Minibar, H 177 cm, Argintiu/Inox, are o reducere de 15%.
Aparatele frigorifice Daewoo, cu clasa energetica A+, sunt perfect construite pentru un consum redus de energie.
 
Sistemul de racire Perfect No Frost Daewoo raceste uniform tot compartimentul frigiderului, pastrand nivelul optim al umiditatii. In plus, va scapa de grija dezghetarii congelatorului.
 
Dozatorul de apa si gheata va ofera  apa rece si cuburi de gheata printr-o simpla apasare a butonului de pe panoul de control, fara a mai fi nevoie sa deschideti usa frigiderului.
 
Nivelul de zgomot mult mai mic este asigurat de catre compresorul de inalta tehnologie si de catre ventilator, ambele create pentru a reducerea zgomotului. In plus, tehnologia "Cycle Balancing" ajuta si mai mult la reducerea nivelului de zgomot.
 
Spatiul interior de depozitare mare permite o organizare mai buna a alimentelor, iar cu o singura atingere a homebar-ului aveti acces la produsele din interiorul frigiderului, fara a mai fi nevoie sa deschideti usa acestuia. Astfel consumul de energie va fi mai mic.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.

 

eMAG – reduceri frigidere side by side Haier

 
9. Un frigider side by Side Haier HTF-610DM7, 610 l, Clasa A++, No Frost, H 190 cm, are o reducere de 37%.
 
Nu e nevoie sa il dezghetati niciodata. No Frost asigura performante eficiente de racire si este intotdeauna confortabil deoarece nu trebuie sa fie decongelat manual.
 
Frigiderul are un sertar spatios, cu nivel de umiditate de monitorizare, si un sistem de depozitare optima pentru fructe si legume.
 
Daca mergeti in vacanta, activati functia Holiday. Frigiderul este oprit sau incepe o operatiune de economisire a energiei, in timp ce congelatorul ruleaza normal in continuare.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.

 

eMAG – reduceri frigidere side by side Pyramis

 
10. Un frigider syde by Side Pyramis FSL177, 564l, Clasa A+, H 177, Full No Frost, Usi inox, Display si Touch Control, are o reducere de 30%.
 
Frigiderul are sistem de racire no frost cu ventilatie multiflow, precum si sistem de racire congelator  no frost. Volumul net total este de 564 de litri. Frigiderul face parte din clasa de eficienta energetic A+ si consuma 1,17 kWh/24 ore.
 
Are 5 rafturi din sticla securizata si 5 suporturi pe usa, precum si doua compartimente pentru fructe si legume.
 
Oferta este disponibila AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice side by side.

×
Subiecte în articol: emag eMAG.ro reduceri emag reduceri emag.ro
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close