Antena 3 CNN Economic eMAG – Reduceri uriase la frigidere. TOP 10 produse si cu 3.700 de lei mai ieftine

eMAG – Reduceri uriase la frigidere. TOP 10 produse si cu 3.700 de lei mai ieftine

eMAG – Reduceri uriase la frigidere. TOP 10 produse si cu 3.700 de lei mai ieftine
03 Apr 2017   •   12:55
eMAG desfasoara o mare campanie de reduceri la aparate frigorifice de la diferite branduri. Congelatoarele, frigiderele, combinele frigorifice, lazile frigorifice sau spatioasele frigidere side by side pot fi cumparate acum la preturi foarte avantajoase.
 
Reducerile eMAG la aparatele frigorifice incluse in campania de reduceri eMAG frigidere ajung pana la 45%.
 
eMAG reduceri frigidere – toate reducerile la aparate frigorifice sunt AICI.
 
In campania de reduceri eMAG sunt incluse aparate frigorifice de la diferite branduri: Sharp, Arctic, Beko, Electrolux, Haier, Teka, Studio Casa, Albatros sau Samus.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG frigidere si am ales 10 produse care au cele mai atractive oferte:
 

eMAG reduceri frigidere Sharp

 
1. Un frigider cu doua usi Sharp, cu un volum de 227 de litri, sistem Direct Cooling, clasa de eficienta energetica A+, LED, cu inaltimea de 144 de cm, are o reducere de 39%. Frigiderul inclus in campania de reduceri eMAG frigidere are un consum energetic de 216 kWh/an. Volumul net al congelatorului este de 40 de litri, iar cel al frigiderului de 187 de litri. Frigiderul are 4 rafturi, sistem de dezghetare automat, iluminare interioara si termostat reglabil. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
2. Congelatorul Arctic, cu un volum de 162 de litri, clasa de eficienta energetica A+, cu inaltimea de 136,2 cm, are o reducere de 37%. Congelatorul ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si selectarea functiilor dorite, printr-o serie de comenzi usor de folosit. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere Beko

 
3. Un alt produs pe care vi-l recomandam si care este inclus in campania de reduceri eMAG frigidere este frigiderul cu doua usi Beko RDSA290M20X, cu un volum de 278 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea 162 de cm, din inox. Garnitura de pe usi, montata pentru etansare, contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. In aceste zile, frigiderul Beko are o reducere de 37%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – toate reducerile la aparate frigorifice sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Electrolux

 
4. Pentru cei care viseaza la un frigider incapator side by side, frigiderul Electrolux EN6084JOX, cu un volum foarte generos de 536 de litri, este solutia ideala. Frigiderul side by side produs de compania suedeza face parte din clasa de eficienta energetica A+ si este din inox. Frigiderul are un sistem de racire No Frost atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Consumul energetic este de 410 kWh/an. Frigiderul side by side are dispenser pentru apa si pentru gheata. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat. Aparatul se bucura de o reducere de 3.700 de lei pe emag.ro. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Haier

 
5. Un alt frigider side by side care este inclus in campania de reduceri eMAG frigidere este frigiderul Haier HRF-665ISB2S, cu un volum de 550 de litri, clasa de eficienta energetica A+, sistem No Frost, inaltimea de 179 de cm, din inox. Tehnologia unica No Frost ofera o mai buna circulatie a aerului rece in interiorul congelatorului, prevenind astfel formarea de gheata si eliminand nevoia de decongelare. Un sertar spatios este solutia optima de depozitare pentru fructe si legume. Iar rafturile de sticla garanteaza durabilitate si rezistenta la zgarieturi. Frigiderul beneficiaza de o reducere de 36% si are un pret accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri frigidere Teka Polar

 
6. O combina frigorifica TEKA Polar NFE2 400X, Full No Frost, clasa A+, din inox, are o reducere de 11%. Cei de la TEKA dezvolta noi standarde in materie de design, adaptabile la nevoile dumneavoastra pentru un stil de viata sanatos. Produsele sunt extrem eficiente si cu un grad de functionalitate ridicat, facand astfel viata mai usoara. Una dintre caracteristicile importante ale frigiderelor Teka o constituie Zona de conservare (0 -3 C), un mic compartiment acoperit, avand un senzor si un vaporizator amplasat deasupra compartimentului pentru legume si fructe, ce asigura temperatura constanta intre 0 si 3 grade. Este solutia ideala pentru pastrarea alimentelor proaspete: carne, peste, branzeturi. Pretul frigiderului poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – toate reducerile la aparate frigorifice sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Studio Casa

 
7. Lada frigorifica Studio Casa, CF200, clasa A+ , cu un volum de 200 de litri, are o reducere de 45% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Congelatorul are sistem de decongelare, control mecanic al temperaturii, termostat reglabil, led indicator, cos interior detasabil si roti pentru o deplasare usoara. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
8. Un alt produs pe care vi-l prezentam deoarece se bucura de o reducere substantiala pe emag.ro este combina frigorifica Albatros CF33A+, cu un volum de 246 de litri, clasa de eficienta energetica A+. Combina frigorifica produsa sub numele brandului romanesc Albatros are un volum net al congelatorului de 103 litri si un volum net al frigiderului de 143 de litri. Consumul energetic este de 252 de kWh/an. Aparatul are 4 rafturi si sistem de dezghetare automat. Combina frigorifica beneficiaza de o reducere de 45%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Samus

 
9. Lada frigorifica Samus LS165A+, clasa de eficienta energetica A+, cu un volum de 145 de litri, are o reducere de 45%. Lada are un consum energetic de 188 de kWh/an, are iluminare interioara si dimensiunile 85 x 71 x 55 (l x L x A cm). Oferta este AICI.

eMAG reduceri frigidere – congelatoare Albatros

 
10. Ultimul aparat frigorific ce a intrat pe lista noastra este congelatorul Albatros CA21+, cu un volum net de 165 de litri, clasa de eficienta energetica A+. Congelatorul are un consum energetic de 248 de kWh/an. Beneficiaza de racire statica, are 6 compartimente, iar usile sunt reversibile. Congelatorul inclus in campania de reduceri eMAG frigidere are o reducere de 45%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – toate reducerile la aparate frigorifice sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close