Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri uriase la masini de spalat. 10 produse mai ieftine si cu 2.800 de lei

eMAG – reduceri uriase la masini de spalat. 10 produse mai ieftine si cu 2.800 de lei

eMAG – reduceri uriase la masini de spalat. 10 produse mai ieftine si cu 2.800 de lei
29 Sep 2017   •   14:51
eMAG are in aceasta perioada o mare campanie de reduceri eMAG masini de spalat la diferite branduri de electrocasnice.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.
 
Masinile de spalat incluse in campania de oferte eMAG au reduceri chiar si de peste 40%. In campanie sunt incluse atat masinile cu incarcare frontala, cat si cele cu incarcare verticala.
 
Am analizat lista de reduceri eMAG la masini de spalat si am ales 10 produse care au preturi foarte bune:
 

eMAG reduceri masini de spalat

 
1. Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE AddWash, 1400 RPM, cu o capacitate de incarcare de 12 kg, inverter, din clasa de eficienta energetica A+++, are o reducere de 2.830 de lei.
 
Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere. Usa poate fi deschisa oricand daca temperatura din interiorul tamburului este mai mica de 50℃. Iar Smart Control va permite sa controlati si sa monitorizati de la distanta ciclul de spalare, folosind o aplicatie smartphone. De oriunde din interiorul sau din afara casei, il puteti porni sau pune in pauza instantaneu si puteti monitoriza selectiile ciclului de spalare, timpul ramas si alertele la terminare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Samsung

 
2. Masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, Eco Bubble, 1400 RPM, cu o capacitate de 8 kg, clasa A+++ de eficienta energetica, 60 cm, are o reducere de 43% in cadrul campaniei de reduceri eMAG masini de spalat. In interior se afla un generator unic de bule care dizolva detergentul complet si apoi injecteaza aer, producand un strat de spuma bogata. Chiar si la temperaturi mai scazute, aceasta spuma penetreaza mai rapid in tesaturi, curatand la fel de eficient ca si un ciclu de spalare cu apa calda. Rezultatul este o curatare delicata care economiseste pana la 70% energie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Albatros

 
3. Masina de spalat Slim Albatros AWM851A+, cu o capacitate de incarcare de 5kg, 800 RPM, clasa A+, 45 cm, beneficiaza de o reducere importanta in aceasta perioada, de 41%. Masina de spalat are 8 programe diferite, inclusiv pentru extra-clatire, prespalare, bumbac, lana si sintetice. Masina de spalat are un pret foarte avantajos. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Gorenje

 
4. Masina de spalat rufe Gorenje W6202S, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, LED, Total Weight, Steril Tub, clasa A++ de eficienta energetica, are o reducere de 38% in campania de reduceri eMAG masini de spalat. Usa nu poate fi deschisa pe timpul ciclului de spalare, iar modelele Premium sunt echipate si cu o usa Ultra Rece (UCD) – un strat de plastic suplimentar care acopera geamul de la usa va protejeaza de arsuri. Panoul de comenzi poate fi blocat doar daca apasati pe buton.
 
Detergentii eficienti si programele moderne de spalare ofera acum rezultate excelente chiar daca spalati la temperaturi mai mici. In loc sa alegeti programul 40°C puteti alege programul de spalare la 30°C si veti economisi cu 40% mai mult curent. Rufele care sunt mai putin murdare vor fi improspatate si se vor pastra mai mult timp. Masinile de spalat Gorenje sunt echipate cu un sistem special, ecologic, care previne pierderea detergnetului atunci cand se face alimentarea cu apa. Astfel veti ecomisi cu pana la 20% din costurile pentru detergent si veti proteja mediul inconjurator. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Arctic

 
5. Masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++, cu o capacitate de incarcare de 7 KG, 1000 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, are o reducere de 37%. Situata in clasa energetica A+++, cu capacitate de incarcare generoasa, asigura ingrijirea potrivita pentru orice tip de tesatura, de la cele clasice, la cele foarte sofisticate. Masina de spalat este echipata cu functii si optiuni care asigura performante superioare la spalare, cu un consum optim de apa si in conditii de siguranta depline. Este ideala pentru familiile active, cu copii. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Whirlpool

 
6. Pentru cei care prefera o masina de spalat cu incarcare verticala, una dintre cele mai bune optiuni este masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65210, 6th Sense, cu o capacitate de incarcare de 6,5 kg, 1200 rpm, si care face parte din clasa A+++ de eficienta energetica. Pe siteul emag.ro, aceasta masina de spalat poate fi cumparata acum cu o reducere de pret de 40%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Indesit

 
7. Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD 71252 W, 7 kg, 1200 RPM, clasa A++, beneficiaza de o reducere de 29% in cadrul campaniei de reduceri eMAG masini de spalat. Masina are nu mai putin de 18 programe, inclusiv un program rapid, unul extra-clătire, pentru jeans sau pentru matase si perdele. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Candy

 
8. O alta masina de spalat rufe cu incarcare verticala ce ne-a atras atentia este Candy EVOT 10071D, cu un volum de incarcare de 7 kg, 1000 rpm, clasa A+ de eficienta energetica si 13 programe. Pe siteul emag.ro, masina de spalat beneficiaza de o reducere de 25%.
Aceasta masina de spalat permite spalarea cantitatilor mici si mijlocii de rufe intr-un timp foarte scurt, de 14, 30 sau 59 de minute. In plus, puteti sa decideti cand sa spalati rufele deoarece masina de spalat rufe Candy permite programarea inceputului ciclului de spalare cu pana la 3, 6 sau 9 ore intarziere. In acest fel puteti decide in avans momentul in care rufele trebuie sa fie gata pentru a fi intinse sau introduse in uscator, pentru a nu mai ramane inchise in masina de spalat dupa spalare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Electrolux

 
9. Fanii brandului Electrolux vor fi incantati sa afle ca performantele masini de spalat produse in Suedia sunt incluse in campania de reduceri eMAG masini de spalat. Astfel, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ODW, cu o capacitate de 6 kg, 1200 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, are o reducere de 23%. Cu ajutorul capacului cu deschidere din buton si a usilor tamburului cu deschidere usoara, sistemul unic SoftAccess transforma spalatul rufelor intr-un proces lejer si fara bataie de cap. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Hotpoint

 
10. Ultima masina de spalat care a intrat pe lista noastra de recomandari este masina de spalat rufe cu incarcare verticala Hotpoint WMTG 723 H, cu o capacitate de 7 kg, 1200 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica. Masina de spalat are o reducere de 20% in campania de reduceri eMAG masini de spalat. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close