Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters – 10 reduceri bombă la electrocasnice. Ultimele ore din campanie

eMAG Stock Busters – 10 reduceri bombă la electrocasnice. Ultimele ore din campanie

eMAG Stock Busters – 10 reduceri bombă la electrocasnice. Ultimele ore din campanie
24 Aug 2017   •   15:55
eMAG Stock Busters desfasoara o campanie de reduceri eMAG la electrocasnice mari in perioada 22-24 august.
 
eMAG Stock Busters reduceri – Toate ofertele sunt AICI.
 
In oferta de reduceri de pe siteul emag.ro sunt incluse combine frigorifice, aragaze, plite, cuptoare, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, precum si electrocasnice mici.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG Stock Busters si am ales 10 produse care au reduceri foarte atractive:
 

eMAG Stock Busters combine frigorifice Samsung

 
1. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, cu un volum de 310 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem Full No Frost, inaltimea de 185 de cm, cu dispenser apa, beneficiaza de o reducere de 35% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la electrocasnice.
Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele. Toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic (care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani). Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters combine frigorifice Arctic

 
2. Combina frigorifica Arctic AK60320+, cu o capacitate neta de 295 de litri, clasa A+, inaltimea de 185,3 cm, beneficiaza si ea de o reducere spectaculoasa, pretul sau fiind mai mic cu 39%. Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters masini de spalat Arctic

 
3. Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+, 5 kg, 1000 rpm, clasa A+, are o reducere de 39% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la electrocasnice. Unghiul de deschidere de 155 de grade al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei, iar sistemul electronic de control al balansului distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG Stock Busters reduceri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG Stock Busters cuptoare incorporabile

 
4. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, de 62 de litri, cu 8 functii, grill, clasa A de eficienta energetica, fabricat din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI62018, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata tot din inox, are o reducere de 430 de lei in aceasta perioada de reduceri pe emag.ro. Oferta este AICI.

eMAG Stock Busters masini de spalat LG

 
5. Cei care isi doresc o masina de spalat rufe cu o capacitate mai mare de incarcare, dar care sa consume totodata foarte putina energie vor gasi solutia perfecta in masina de spalat LG FH2C3TD, cu o incarcare de 8 kg, 1200 RPM, sistem Direct Drive, care face parte din cea mai buna clasa de eficienta energetica, cea A+++. Masina beneficiaza si de una dintre cele mai mari reduceri din cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters: 42%. Oferta este AICI.

eMAG Stock Busters masini de spalat vase

 
6. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L80EU, cu 12 seturi, 5 programe, 3 functii speciale, clasa A++ de eficienta energetica si o inaltime de 60 de cm, are o reducere de 38%. Cu functia de intarziere, poti pre-selecta programul la ora de pornire dorita. Aceasta iti permite sa gestionezi aparatul in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul ramas. LoadSensor economiseste automat apa si energia pentru mai putine vase.
 
De asemenea, greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea. Pretul este AICI.
 
eMAG Stock Busters reduceri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG Stock Busters aragaze

 
7. Un aragaz Arctic UAM4S, pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta, cu inaltimea de 50 de cm, are o reducere de 29% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la eletrocasnice. Aragazul este unul clasic, de dimensiuni reduse, cu capac de metal si tava de cuptor, care garanteaza preparate gatite in siguranta prin functia Safety Plus. Safety Plus opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters aspiratoare

 
8. Aspiratorul fara sac Samsung VC07M2110SB, de 1,5 litri, 700 W, tub telescopic, sistem anti-tangle cyclone, are o reducere de 40%. Aspiratorul are o intretinere facila cu turbina anti-incalcire ce previne praful, murdaria si parul din a se infasura in jurul ei. Recipientul detasabil se poate desprinde usor si goli intr-un mod igienic la o simpla apasare de buton. Turbina anti-incalcire ofera o aspiratie mai uniforma, care nu se va infunda cu fire de par, astfel incat sa mentina aspiratia optima pentru o perioada lunga de timp. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters Star-Light

 
9. In campania de reduceri eMAG Stock Busters sunt incluse si electrocasnice mici. De exemplu, masina de tocat carne Star-Light MGO-600W, 600W, 1 Kg/min, cu accesoriu pentru carnati si functie revers, are o reducere de 40% pe siteul emag.ro. Cele trei site de taiere si cutitul din inox te vor ajuta sa maruntesti carnea in functie de marimea dorita. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters cuptoare incorporabile Whirlpool

 
10. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Whirlpool AKP 235/IX/05, electric, 52 l, Grill, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Whirlpool AKM 226 IX, pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica, fabricata din inox, are o reducere eMAG Stock Busters la electrocasnice. Pretul este redus cu 480 de lei. Oferta este AICI.
 
eMAG Stock Busters reduceri – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close